Куроната навън напира, кукундрела са бърикадира - 100!

• 16 338
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
  • Куциндрел
У нас има котешки картел. Ей ся котка 3 се качи горе на портмантото и свали със замах зимната шапка на детето, след това скочи долу и замина нанякъде. А котка 2 отиде и започна да се търкаля връз шапката. Joy
Разгоних ги.

Само котка 1 не участва, тя се мъчи да дреме, ама другите две прелитат ниско покрай нея и й пречат.

П.П. Сега котка 2 и котка 3 докараха една жапанка у хола и продължават да се гнявят.

А ние да поденсаме по новия дрескод.

# 196
Сиренци, ние сме в локдаун до 13.05.....засега.....

Цецу....на онлайн дискотека съм.....

# 197
  • Countryside
Ай шимусънивиди...

# 198
То, устей ни нас, ми тез чавета са пубъркват дома да седят.
Обаче пък и тоз вирус, саму ни облъчват как "сички ша омрем".....направу сам са ошашкала. Предната нощ спах само 2 часа и некви кушмари за апокалипсис....

# 199
  • тук, на мястото си
Соулчи, ни ги слушай, чедо, саму дъртити ща умиргами. Многу мислят за нас, кък да  гепят ощи пари  пък народа да изплаща дългуви.
И яз при теби на дъскутека

# 200
Ох, Алфич....е тъй съм , кат почнат нувините!!!!

# 201
Тъй, тъй, денсайти, да ни съ получи:

Соулче, и аз преди дни съ усетих, чи психясвам и зарезах сичку, никви новини, брифинги, теми. Кат додох на себе си и днес даже ковидската тема утворих у форума, ама ощи ни мий пудействъла. то не че и много я изчетох, отгоре-отгоре прехвърчах, не попаднах на нещо ново, се същото. Ще трябва някак да го изтрайм!

# 202
  • тук, на мястото си
А, бе, момичета, сега това дето ще го напиша се чудя дали да не му сложа един скрит текст. Не знам защо. Не ми обръщайте внимание, аз се побърквам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Скрит текст:
Минах периода на шашкане, после спрях да гледам всякакви щабове, спрях да чета и смешните картинки със всички гологлави, не ми пречи вече и спокойно чета всичко за вируса - от предсказания до научни изследвания. Обаче................чудя се и се мая и не мога да си обясня защо толкова много са загрижени за нас. То да имам грижите за възрастните, но все пак. Започнах да се питам ние ли само сме черногледи ( ние- аз и мъжа ми), те децата не идват, нали забрани  генераля. Grinning Започнах да ги хващам в лъжи и да си задавам нов въпрос - само аз ли ги виждам и чувам тези лъжи. Това изхвърляне на Боко ми идва в повече - само на мене ли?

# 203
Алфи,
Скрит текст:
много ще се радвам всичко да е само за едни пари. Това ще е най-добрия сценарий. Вярно е, че два месеца ще луднем, но поне да не се разболеем. Не знам обаче дали е така. По-скоро лъжат, защото просто мерките им не са ок - не тестват достатъчно, не намират всички контактни, карантината им не се спазва и т.н.

# 204
Ехоуу!:hugs:
Тук съм,одих да пазарувъм...

Соучи,шъ съ свъриш,душа.Майни ги тия найлони и крЪпи 🤣

Лабрексчиту на 5тъта минутъ откак е утворила темъта зъ вирОса у бгмайчиту.

Демиту си чакъ дозъта зюмбили,пристръстилъ съй явну.🤣

Аууу,Букетчи!Що така?Мислех,че скору ши излезете ут кризата.Hug

# 205
  • Куциндрел
Алфи, тъй ша сме, докато световно не махнат карантината. Каква е точно играта,  няма как да знаем. ББ и сие играят по общата свирка.
Единствено можем да се молим по-бързо да мине това положение у нас и по света.

# 206
  • тук, на мястото си

# 207
# 208
  • Countryside
Съншайн, щот ни тествеат и не прослидяват кунтактните. 150човека в Токио, дет не ги знаят отде са лепнали, много били. И ся вместо да се занимават да ровят де са ходили и с кой, бам карантина. Самурайската...

Последна редакция: ср, 08 апр 2020, 02:44 от Г-жа Букет

# 209
  • Куциндрел
Морнинг.
Ето за кайвету.

Цитат
Този КОВИД, този КОВИД!

Звъня на джи пи-то. Запазвам час за консултация на тема... ъъъ... ми, КОВИД. Слава Богу, жената е педиатър, с всичкия си, има отлично чувство за медицински хумор, и е една от малкото, които все още искат да си говорят с мен.
- Е, добре, сега, за какво ти е да знаеш как се лекува корона-вирус? – спокойно пита джипката.
- За психично здраве – казвам, - искам да съм в пълна бойна готовност да посрещна вируса с достойнство!
- Не мисля, че мога да ти съдействам за психичното здраве. Щом се обаждаш, вече е късно. Но, добре, ела в понеделник следобеда.
Двамата с Дребния се явяваме в поликлиниката по устав – очила, маски, шнорхели, качулки, дълги ръкави, латексови ръкавици, калцуни и дезинфектант в джобовете. На входа един маскиран подобно на нас размахва термометър.
- Този защо ме удря по челото? – дърпа ме за ръкава Дребният.
- Мери температурата на всеки, който влиза – казвам тихо.
- Но аз съм дете! – възразява Дребният
- Е, и? Децата нямат температура ли? Може пък да си болен. Или пък аз да съм.
Термометраджията ни оглежда отвсякъде, после махва в посока коридора на педиатрията. С Дребния зачакваме пред кабинета.
- Знаеш ли, не ти трябва да знаеш повече за вируса – замислено казва той. – И без това по новините за нищо друго не говорят.
- А ти знаеш ли, че за вируса предпочитам да слушам лекарката, отколкото журналистите?
- Защо? Те не казват ли това, което трябва да се знае?
- Казват, но са журналисти, а не лекари. Все едно аз да ти казвам как ти да играеш на Майнкрафт, същата работа.
- Че ти нищо не разбираш?!? – смаяно ме поглежда Дребният.
- Именно. Затова ти можеш да ми казваш на мен как се играе на Майнкрафт, пък аз на теб – как се пишат съчинения по български. Всеки трябва да прави това, от което разбира най-много.
- Да, ама на последното съчинение получих калинка с четири точки.
- Защото не написа това, което ти казах.
- Трябваше да ме убедиш, че твоят вариант е по-добрият. А ти не успя да го направиш! - възмутено казва Дребният.
- ?!?
- Следващият! – гласът на джипката откъм кабинета ни прекъсва.
Влизаме в кабинета в леко обтегнати отношения. Дребният се мята на кантара да се мери на шир и длъж.
- Хайде, питай какво те интересува? – казва джипката.
- Ъъъфф. Най-лошото е, че дори не знам какво да питам...
- И ти ли се давиш в информационното блато? – ухилва се тя.
- Ми, така изглежда. ОК, карам по същество. Някакво спасение има ли?
- Не, разбира се, това е вирус. От тях все още никой не се е спасил. Мога да ти дам визитка на едно погребално бюро. Денонощно е.
- ?!?
- Това е единственото сигурно в цялата работа.
- А едно време ме лекуваха с ракиени компреси, сироп за кашлица и аналгин-хинин... и казваха, че е сигурно...
- Сега животът е доста по-бърз. Ако ще се жениш – търсиш бракоразводен адвокат. Ако ще взимаш кредит – такъв по наказателни дела. Ако ще се разболяваш – търсиш погребален агент. А от корона-вируса ще се разболееш, обещавам ти!
- Мноооого благодаря! – измърморвам. – Има ли поне нещо, което мога да направя?
- Мултивитамини, портокали, лимони. И сироп за кашлица.
Дребният се присламчва до мен и си разтърква главата:
- Метърът е повреден...
- Как разбра, че е повреден?
- Ами, мерилката падна.
С лекарката приближаваме към метъра. Стрелката, която се опира в главата и показва сантиметрите, наистина беше на пода. След кратък оглед установяваме, че е разхлабен винтът.
- Дребен, ти колко пъти се премери, преди да падне?
- Шест. И съм между един и трийсет и един и четир’сет и три.
- Беше стъпил върху кантара ли? – пита джипката, докато си подрежда инвентара и се подхилква.
- Да, а тежа между двайсет и два и двайсет и шест... изобщо, пораснал съм!
- Ти така и задачите по математика ли си решаваш? – на нея май наистина й е забавно с Дребния.
Още му е рано за „ирония” - той я гледа леко стъписано. След което се насочва към теглилката за бебетата. А ние се връщаме към разговора си.
- Накратко, няма как да не се разболееш. Когато се разболееш, трябва да ми се обадиш. Като ми се обадиш, ще трябва да кашляш в телефонната слушалка. Ако не ми хареса как кашляш, ще се обадиш на 112 за линейка. Ако и на тях не им хареса как кашляш, ще те метнат в линейката и ще те откарат в болница. Като те откарат в болницата, ще ти дават антибиотик, за да се избегне бактериалната инфекция. Ако не се избегне бактериалната инфекция, ще те сложат на апарат. А ако те сложат на апарат, със сигурност ще ти потрябва визитката на погребалното бюро. Е, не на тебе, де. Така че я вземи. А по бебешката теглилка някакви повреди има ли?

- Ти кога ще умреш? – пита ме Дребният, докато се прибираме към къщи.
- Принципно, това е Божа работа... хъм... мога само да се надявам, че Господ и корона-вирусът няма да са на едно мнение... Ти защо питаш?
- Защото официалният костюм за училище вече ми е малък. Нали не искаш на погребението ти да съм по анцуг и тениска?!?

Ш’съ мре... това е положението... Този КОВИД е навсякъде! Няк’ва дребна-вредна гадинка си позволява да се... хъм... подиграва с венеца на Природата... Но поне имам в джоба си визитка на погребална агенция. От джи пи-то ми.

И сега спортъ за хубава фигура.

А после да се погрижим за таа фигура.

Общи условия

Активация на акаунт