За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 82

• 30 668
  • 758
  •   1
Отговори
# 585
Аз също редувах на  хранения- един път с лактаза, един път със симетикон. Само така имаше някакъв ефект.

# 586
Момичета,някоя да се е сблъсквала с разширена Линеа Алба? Намира се над пъпчето , продълговата и изпъкнала . Бебчето ми е на 14 дни и вчера бяхме при педиатърката , защото много се притесних . Каза ,че до месец ако не изчезне ще ни изпрати на хирург . Пита дали се напъва и плаче . Спокоен е , с изключение на някои моменти , в които си мисля ,че са колики ,но не позволявам да плаче дълго ,а само мрънкане . Смени ни адаптираното мляко с по-диетично , с презумпцията да не се напъва ,докато се изхожда. Според нея , вероятно след укрепване на коремните мускули ,ще изчезне ...

# 587
Пробайте на А-дерма Exomega серията.

# 588
Скрит текст:
Такава кола подходяща ли е за дете на 1 г. според вас? Пише, че е за 1+, но продавачката в магазина каза за над 2 Thinking

# 589
За първия рожден ден му подариха такъв тип кола. Кара си е от тогава до сега 2,5 год.

# 590
Аз на моя му взех такава като беше на 10 месеца, аз я бутам той се вози из апартамента. Много й се радваме и двамата

# 591
И моя син е на 10 месеца и мисля да му купя такава кола... той не лази, но мисля, че ще му е интересно да го бутам

# 592
  • София
Скрит текст:
Такава кола подходяща ли е за дете на 1 г. според вас? Пише, че е за 1+, но продавачката в магазина каза за над 2 Thinking
Ехеее на над две са си големички за подобна кола.За дете на 1 година би било перфектна.
На 2+ карат вече баланс байк,тротинетка ... тази кола си е за мънички

# 593
  • Германия
Скрит текст:
Ехеее на над две са си големички за подобна кола.За дете на 1 година би било перфектна.
На 2+ карат вече баланс байк,тротинетка ... тази кола си е за мънички

Ами! Ние имаме подобна, дъщеря ми много обича да я кара, а вече е на 3г3м. Кара я и вътре и навън като сме (само дето навън съсипва обувки за отрицателно време 🙈)

Та количката и да не започне да я кара веднага, все в един момент ще влезе в употреба.

# 594
Здравейте,
миналата седмица в Лидл имаше детски палатки за двор, взехме една такава за детето да си играе като е на село при баба и дядо, но да питам дали може да я ползваме и на плажа или не е подходяща, защото ми изглежда от доста тънък материал в сравнение с плажната палатка за възрастни?

# 595
Такава палатка имаме и я слагаме под чадъра като и се дремва.

# 596
А, без чадър дали ще я опази от слънцето?

# 597
Винаги може да метнете една кърпа отгоре за по-плътна сянка

# 598
Много благодаря за препоръките за крем, ще взема А дерма, надявам се да помогне.

# 599
Момичета,
Ходим с бебка (1год) по площадки _пясъчници, треви. Какво купувате против насекоми (най вече против кърлежи)
Нещо безопасно има ли за мазане или слрей, да мажа превантивно малката?

Общи условия

Активация на акаунт