За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 82

• 30 664
  • 758
  •   1
Отговори
# 600
Момичета,
Ходим с бебка (1год) по площадки _пясъчници, треви. Какво купувате против насекоми (най вече против кърлежи)
Нещо безопасно има ли за мазане или слрей, да мажа превантивно малката?
Аз взех Бочко спрей, за 1+ години е, доволна съм - за сега успешно предпазва. Всички бебешки би трябвало да са безопасни, нали затова са за малки деца.. Ако държиш на нещо натурално - цъкни в Гугъл, има и такива.

# 601
Здравейте!
Имам бебче на 3+++ месеца. Понякога забелязвам, че главичката му е топла, но няма температура. Уж не я навличам много, обличам я нормално-потниче и блузка с къс или дълъг ръкав зависи от времето. Преди 3дни падна о гръб от спалнята, няма промяна в поведение, нито сини, нито нищо. Това с топлата глава на какво може да се дължи. Следващия път ще говоря с педиатъра за това. Благодаря!

# 602
Момичетa, бебе нa оcем меcецa, от извеcтно време вcички изхождaния ca му зелени, незaвиcимо кaкво яде. Трябвa ли дa cе притеcнявaм cпоред вac?

# 603
  • Германия
Момичетa, бебе нa оcем меcецa, от извеcтно време вcички изхождaния ca му зелени, незaвиcимо кaкво яде. Трябвa ли дa cе притеcнявaм cпоред вac?
Ако няма други неразположения и консистенцията е както преди, няма нужда да се притеснявате.

# 604
проверете да не му е студено

# 605
На мен са ми казвали педиатрите, че зелено е на претопляне. Ако е на кърма може да е и от яденето. При нас на АМ зеленее повече в по-горещите дни.

# 606
Допреди да станат зелени, сигурно са били с цвета на яденето..Скоро ще станат съвсем човешки, ако сте сигурна че не е претоплено и простудено детето, не се притеснявайте

# 607
Някой ползвал Lefax, може ли да ми каже за какъв период горе долу стига един флакон от 50 мл?

# 608
  • Пловдив
Някой ползвал Lefax, може ли да ми каже за какъв период горе долу стига един флакон от 50 мл?
АЗ ползвам.За почти 1 месец.но моят е 100 мл

# 609
На кой ден видяхте ефект от Лефакса?Даваме него и Омнибиотик Панда,не сме видели голяма полза,днес четвърти ден .

# 610
  • Пловдив
На кой ден видяхте ефект от Лефакса?Даваме него и Омнибиотик Панда,не сме видели голяма полза,днес четвърти ден .
И аз май не виждам голяма полза,има си колики,но са малко,по-скоро го успокоява люшкане,гушкане,и да го сложа на гърда

# 611
Ние сме много доволни от лефакс, но имайте предвид,че може на вас друго да помага, доста сменихме докато уцелим действащо за нея.
Ще уточня и да не се очакват чудеса, под много доволна от него имам предвид,че я успокояваше дотолкова до не се свива от болка и да плаче. Изкара всичките си 4 месеца колики спяща върху мен или баща си.

# 612
Лефакс+Био амика+ Био Гая+ чай на Хип за колики и май в крайна сметка си минаха от самосебе си. Но само в комбинация имаше някакъв ефект. Само с Лефакс не видях полза.

# 613
Някоя мама с бебок алергичен към яйчен белтък?

# 614
И ние бяхме на Лефакс и още какво ли не.. И според мен просто трябва да си минат тези 4 месеца (навърши ги и всичко се оправи Simple Smile)))

Общи условия

Активация на акаунт