За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 82

• 30 711
  • 758
  •   1
Отговори
# 450
Както казаха преди мен, почти на 1г. сме и аз  проверявам дали диша..❤🤱
Като останах за първи път сама с нея и се разхълца, признавам изпаднах в паника и започнах да рева ... Ще отмине, с времето се придобива увереност и една идея спокойствие..

# 451
Първата нощ в болницата, като останах сама с малката, тя започна да киха и да хълца, поради което в 3 ч. събудих акушерката, за да я питам дали е ок 🤣🤣 иначе никакъв страх не съм изпитвала, имам 3 племеници, като най-малкият се роди 2400 и не се притеснявах, но тогава явно от цялата еуфория покрай раждането, хормони, умора и т.н., направо блокирах и не смеех да заспя, да не й стане нещо 😁😊

# 452
Здравейте, момичета! Кои слънчезащитни кремове бяха с минерални филтри, без химия, освен Юриаж?

# 453
  • Германия
Аз знам за Daylong (Cetaphil Sun Daylong), но не знам дали се продава в БГ.

# 454
Здрaвейте, бебешкaтa водa cлед кaто я отворите трябвa ли дa cе държи в хлaдилник? Зa хип водaтa cе чудя, зaщото нa етикетa не пише тaковa нещо

# 455
Не се държи в хладилник, не се втелясвайте толкова-това е просто вода Simple Smile

# 456
Мамчета, един въпрос. Бебчо вече е на 9+м и се чудя за някаква различна ваничка за къпане 🤔 за сега сме с тази на стойка на Мони, от новородено е с нея, но вече седи и не му е много комфортно да седи отгоре и да гледа. Имате ли някакви съвети или интересни ванички за къпане, които може да предложите? Simple Smile

# 457
Племенницата на тази възраст започнаха да я къпят в такова столче, след някой друд месец и ние ще преместим малкия на такова
Столче за къпане се води 🤗

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 16:04 от edelvais0404

# 458
Здравейте! Момченцето ми е на годинка и 1 месец. От 2-3 дни ака доста рядка консистенция по 2 пъти на ден(извинявам се). Понеже се чувства добре, а и друг път се Е случвало, но е минавало на следващия ден, не се притеснявах, но днес Нещо го мисля. Пие достатъчно вода, не смятам, че може да се обезводни, понеже не е повече от 2 пъти, но все пак трябва ли да предприемам нещо? Не е ял нови храни. Записах го отново на кухня, същата, от която ядеше и преди 3 месеца. Единствено му давах тази седмица малко повече масло, защото педиатърката така ми каза, не знам да не съм прекалила и да се дължи на това?

# 459
А тези, които са до 36кг имат ли легнало положени, защото до колкото разбрах само тези до 18кг имат 🤔
Опция сън.Някои имат,други не.

# 460
По принцип при моето дете когато ще избива нов зъб се разредяват изпражненията като консистенция.
Също е на 1.1 година.
При последната консултация педиатърката погледна как вървят нещата в устата и ме предупреди, че са се подули венците при кътниците и може да я има ситуацията, която Вие описвате.
Здравейте! Момченцето ми е на годинка и 1 месец. От 2-3 дни ака доста рядка консистенция по 2 пъти на ден(извинявам се). Понеже се чувства добре, а и друг път се Е случвало, но е минавало на следващия ден, не се притеснявах, но днес Нещо го мисля. Пие достатъчно вода, не смятам, че може да се обезводни, понеже не е повече от 2 пъти, но все пак трябва ли да предприемам нещо? Не е ял нови храни. Записах го отново на кухня, същата, от която ядеше и преди 3 месеца. Единствено му давах тази седмица малко повече масло, защото педиатърката така ми каза, не знам да не съм прекалила и да се дължи на това?
[/quote

# 461
Мамчета, един въпрос. Бебчо вече е на 9+м и се чудя за някаква различна ваничка за къпане 🤔 за сега сме с тази на стойка на Мони, от новородено е с нея, но вече седи и не му е много комфортно да седи отгоре и да гледа. Имате ли някакви съвети или интересни ванички за къпане, които може да предложите? Simple Smile

И аз гласувам за столче за къпане. На някои места ги водят седалка за къпане. Няма нищо по-удобно за къпане на вече седящо бебе.

# 462
Аз поставям коритото на пода в банята и а душ-слушалката го къпя, той си седи, радва се на водата и му слагам от тези играчките за баня, плискаме се и е забавно

# 463
Момичета, дайте отзиви за сгъваемите матраци за детска кошара, удобен ли ще е на детето /сгъвките по-точно дали се чувстват като легне/ и заслужава ли си да взема такъв? На 2г е, за нощен сън

# 464
Момичета, дайте отзиви за сгъваемите матраци за детска кошара, удобен ли ще е на детето /сгъвките по-точно дали се чувстват като легне/ и заслужава ли си да взема такъв? На 2г е, за нощен сън
Аз взех такива матрачета за сгъваемите им кошари и много ми допадат-сгъвките въобще не се усещат и са им удобни според мен-спят си добре.

Общи условия

Активация на акаунт