За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 82

• 30 703
  • 758
  •   1
Отговори
# 465
Ние взехме такъв матрак за пътуване, но като удобство,на детето, тогава около 2 г. Не му харесваше. Ако е за постоянно нашето дете прави разлика. Simple Smile

# 466
А слагате ли бебчетата в летни спални чувалчета?

# 467
Ами те моите чак бебчета не са вече (18м), но чували ползвахме пролетно-есенни (с крачета задължително) , подариха им и летни - ще ги пробвам, но иначе много ги уважавам.

# 468
Благодаря, реших да взема да пробваме сгъваемия матрак, ако не му е ок ще го пращам у баба му да си има там
Аз не съм сигурна пролетен или летен е чувала, който ползвам,защото ми е подарен.Различавам само зимните Grinning Бебе имам на 3м и спи сега с чувалче, ама големият ми син е лятно бебе, в жегите е спал по памперс, или боди потник само

# 469
От коя седмица бебето започва да се обръща по посока на звука?

# 470
Ние взехме сгъваем матрак с преносима кошара още, когато каката нямаше годинка, за да ги ползваме за път. Сгъвките изобщо не се усещат и си е спала на него спокойно, както и на обикновения матрак. Сега и за малкия го ползваме за път, още от няколкомесечен, и той си спи без проблем на него.

Относно чувалчетата, моят спи с чувалче с крачета, което се води пролетен модел(не много тънко, не много дебело) и като дойдат жегите, вече ще му взема и лятно.

И по този повод искам да благодаря на една потребителка(не помня коя беше), която по-назад беше публикувала снимка на бебето й с такова чувалче. Аз от нея разбрах, че има такива с крачета и съм страшно доволна. Малкият не искаше да спи с обикновено чувалче, защото се оплиташе в него и се събуждаше нервен(много се върти) и дълго време спеше със завивка, кояото изритваше и общо взето, си спеше отвит през половината време. Откакто взехме такова чувалче с крачета, се родихме(и аз не ставам по 100 пъти да го завивам).

# 471
От коя седмица бебето започва да се обръща по посока на звука?

Нашият бебок започна да ме търси като чуе гласът ми на 3-4 седмица. Simple Smile

# 472
  • Германия
Момичета, дайте отзиви за сгъваемите матраци за детска кошара, удобен ли ще е на детето /сгъвките по-точно дали се чувстват като легне/ и заслужава ли си да взема такъв? На 2г е, за нощен сън

Дъщеря ми спа на такъв матрак около година и половина, но на 2 години вече спеше в голямо легло... не съм забелязала да ѝ е неудобно, те децата са още доста леки все пак. Но няма и как да си каже, ако ѝ е било неудобно 😉

# 473
Ние взехме сгъваем матрак с преносима кошара още, когато каката нямаше годинка, за да ги ползваме за път. Сгъвките изобщо не се усещат и си е спала на него спокойно, както и на обикновения матрак. Сега и за малкия го ползваме за път, още от няколкомесечен, и той си спи без проблем на него.

Относно чувалчетата, моят спи с чувалче с крачета, което се води пролетен модел(не много тънко, не много дебело) и като дойдат жегите, вече ще му взема и лятно.

И по този повод искам да благодаря на една потребителка(не помня коя беше), която по-назад беше публикувала снимка на бебето й с такова чувалче. Аз от нея разбрах, че има такива с крачета и съм страшно доволна. Малкият не искаше да спи с обикновено чувалче, защото се оплиташе в него и се събуждаше нервен(много се върти) и дълго време спеше със завивка, кояото изритваше и общо взето, си спеше отвит през половината време. Откакто взехме такова чувалче с крачета, се родихме(и аз не ставам по 100 пъти да го завивам).

Здравейте. От къде мога да закупя лятно спално чувалче с крачета? Благодаря много предварително.

# 474

Здравейте. От къде мога да закупя лятно спално чувалче с крачета? Благодаря много предварително.
Чувалчетата аз поръчвам от AngelBaby, но има и по-бюджетни варианти - цъкнете в Гугъл "чувалче с крачета" и ще излязат опциите. Simple Smile

# 475
Да, и нашето го взехме от Angel baby. Но и аз ще потърся още варианти на по-ниски цени.

# 476
Много ви благодаря.

# 477
Здравейте! Колко наддадоха вашите бебчета на 10-11 месеца? И за какъв период ви се случвало да отказват храна (освен кърмене) при положение, че до този момент са яли с огромен апетит (притеснява ме, че това вече е в продължение на 3 седмици)?

# 478
Да, има периоди, в които отказват твърда храна. Най-често се дължи на зъбоникнене. Не е нещо страшно.

Моите и двамата на тази възраст вече наддаваха много по-малко, особено каката наддаваше по 100-200гр на месец. Но тя в един момент не ядеше вече много пюрета и реално започна да наддава повече, когато започна да яде нормална храна.

# 479
  • София
Здравейте. Бебето ми е вече на 4 месеца и от няколко дни забелязвам, че е придобила ново умение - пищи. Пищи като я оставя, пищи като е радостна и в еуфория, пищи, като и се спи, а не може, в общи линии почти за всяко нещо пищи. Може да е глупаво, но трябва ли да се притеснявам?

Общи условия

Активация на акаунт