С какво ви дразнят свекървите? – 122

• 39 359
  • 781
  •   1
Отговори
# 510
  • Най-красивата страна
Като дете съм била и при баба си в съседния апартамент.Гледала ме е жената по 20-30 дни.
Обаче и тя не даваше нищо сладко преди да съм си изяла обяда.
Хранеше ме в определени часове..Четири пъти на ден.
Не ми даваше нищо между храненията.
Яде се само на масата.
Явно не е само комунизма причината за тъпченето на децата със сладки неща.

Но от друга страна,ако не искам свеки да се бърка във възпитанието на детето,то тогава не я ангажирам с нищо.
Детегледачката например е добър вариант.
Тя ще гледа детето според изискванията на майката.

# 511
  • Северозапада
Свекърва ми гледа дъщеря ми през деня. Днес ми се обажда малката. Била кихнала 3 пъти и имала сополи, настинала била вчера след обяд 🤨. Подозирам, че свекърва ми и е наговорила тези неща, защото вчера на 30+ градуса не поисках да и сложа жилетка, а и потник нямаше, затова се е простудило детето. Знае, че сега ще ми е цял ден на мисъл, дали наистина е хремава, кога ли е настинала, да не е заразена с короната и т.н. Знае как да ме "ръчне" дали решенията ми за детето са правилни. На себе си се ядосвам.

# 512
От около година живеем в чужбина и двете ми деца не са се отделяли от мен. А преди толкова съм се ядосвала и не съм ги давала Joy Сега с удоволствие ги давам и двамата на който ги иска, ако ще и само с вафли и бонбони да ги храни Joy
Пазете си нервите, момичета!

# 513
Аз все си мисля, че родителите (в частност майката) най/добре знаят какви са навиците на децата им - кога лягат, кога стават, какво ядат и какво не. И ако някоя баба, която вижда детето по няколко пъти в месеца каже, че знае по-добре, определено не бих се съгласила. Моята ми даваше на обяд да пия бира на обяд, за да ми се доспи и да легнем да си починем. 15 години по-късно ми няма нищо, но това не значи, че е било хубаво за организма ми. А даже по-принцип е добра жена и никога не е искала да се налага.
На мен в момента даже куче като ми оставят да гледам, питам по 100 пъти кога и какво яде, кога се разхожда, къде спи, какво му позволяват и какво не... пък какво остава за детенце.

# 514
Мъжът ми си я купи. Не е наследствен имот. Купил си я е и си я изплаща.
Това е много интересен казус. Синът купува къща и родителите му напускат своя дом, за да се нанесат в нея.

# 515
Да, Уиш... Наричат се пиявици... 😶

# 516
Знам, че има родители пиявици. Всякакви има. Но тези бездомни ли са били докато синът им не купи къща? И защо, за Бога, ако е искал да осигури жилище И на родителите си, не им е купил отделно апартаментче, а е купил къща, в която да се наврат всички? Ма, няма да погине тоя мъж, ако не живее до полата на мама.

# 517
Сигурно е купил втория етаж на къщата от роднини. Не ми се вярва да е купил двата етажа и да е викнал родителите на първия да живеят.

# 518
На времето имаше една тема от една потребителка, чийто мъж беше помак или турчин. Той беше купил къща на родителите си и искаше да живее там заедно с тях и булката. Къщата не беше строена  от родителите. Парите беше спечелил от чужбина.

# 519
Ма не могат ли да се обичат тея хора от разстояние?! Колкото и да са добри отношенията, защо трябва да се рискуват в набутване в обща къща? Не ми е ясно, наистина. Мазохизъм си е това.

Джооооониииии.......

# 520
Нещо неидоизказано има с тази къща Simple Smile Хем я купил младежът, хем на родителите един етаж отделил. И подарил!
Няма вече чак такива мъже, според мен. При готово налично може и да държат да си седят там и да не се харчат за друго, но тепърва да купува общо с родителите!? С кредит Rolling Eyes
Освен ако са продали родителска къща/апартамент заради обща мечта - къща на село, и просто той изплаща недостигналите пари.

# 521
Свекървата сега си дойде от работа.. Познайте какво носи за детето Grinning .. Вафли..

# 522
Свекървата сега си дойде от работа.. Познайте какво носи за детето Grinning .. Вафли..

Да заминават в кофата...

# 523
Освен ако са продали родителска къща/апартамент заради обща мечта - къща на село, и просто той изплаща недостигналите пари.

Или баба/дядо са подарили на внука, но е оформено като договор за покупко-продажба. Simple Smile

# 524
  • Варна
Е, нали каза, че я е купил и я изплаща. На мен също ми е интересно как така родителите са се нанесли.

Общи условия

Активация на акаунт