С какво ви дразнят свекървите? – 122

• 39 358
  • 781
  •   1
Отговори
# 525
Уф, големи догадки, голяно нещо. Родителите живеят на село, а мъжът ми купи къща в града и изплаща кредит. В какви филми се хвърляте не мога да разбера. Прави се един етаж, който е една стая, а родителите му ще прихождат. Това е за да сложа край на безсмислените коментари Simple Smile

# 526
Ами големи догадки и голямо нещо, защото така обясняваш Simple Smile
Т.е., човекът прави една стая за родителите, като ви идват на гости.
Има голяма разлика от това "ще живеем в една къща, те на долния, ние на горния етаж".
Всички родители ходят на гости на децата си. За няколко дни, за някой празник, за седмица-две. Все ще ги изтърпиш. Ако ли пък става дума за повече, разбери се с него още от сега - кога, какво, как, колко. И съгласна ли си за постоянно или не.

# 527
Аз пак не се виждам с етаж, който се прави за приходящи свекъри. Някак е предвидено като обща къща. Явно имат работа в града и затова е специално за тях. Не знам. Съчувствам ти.

# 528
Ами големи догадки и голямо нещо, защото така обясняваш Simple Smile
Т.е., човекът прави една стая за родителите, като ви идват на гости.
Има голяма разлика от това "ще живеем в една къща, те на долния, ние на горния етаж".
Има, ама нали трябваше да се вкара драматизъм в повествованието.

# 529
  • софия
Доста хора живеят като в сериала " Всички обичат Реймънд"...

# 530
  • Най-красивата страна
В този случай свекърите нямат вина.
Синът им е направил стая и ги е поканил.

# 531
Сестра ми имаше едно "гадже" доста по голям от нея (10г) и той беше купил къща на 2 етажа за да живеят с родителите му. По друга причина се разделиха, но още тогава ми стана ясно че няма да я бъде. Дори тя като тръгваше за чужбина той категорично отказваше да замине за не се разделя с техните.
Не всеки може да живее така, на мен не ми пречи, но аз съм човек, който си казва какво го дразни. Много се разбирам със свекървата, но и много сме се карали. Видя че с мен на глава не се излиза и вече нямаме проблеми

# 532
  • София
В този случай свекърите нямат вина.
Синът им е направил стая и ги е поканил.
И това им дава право да се месят в чуждуте работи, да дразнят умишлено снахата и създадват смут и раздор, вместо да благодарят и да се радват, че виждат "детето" си и семейството му?

# 533
  • София

И това им дава право да се месят в чуждуте работи, да дразнят умишлено снахата и създадват смут и раздор, вместо да благодарят и да се радват, че виждат "детето" си и семейството му?
Ха, така!
Трябва и поклон да направят, и да ударят едно чело "у земи",  не само да са ей-тъй,  благодарни, че снаата им разрешила великодушно да си виждат "детето", че и нея най-паче!?
Представям си как двете претендентки за титлата кралица на черпака, кръстосват сакралната посуда в смъртен бой- блажната манджа срещу чията по аюрведа.
Интересно, защо ли свекърът и синът му хабер си нямат от важността на битката?

# 534
Тази гледка си я представих и излезе по-забавна и от виртуалната ти битка с виртуалната ти снаха ма ко.

# 535
  • София
Скрит текст:

Ха, така!
Трябва и поклон да направят, и да ударят едно чело "у земи",  не само да са ей-тъй,  благодарни, че снаата им разрешила великодушно да си виждат "детето", че и нея най-паче!?
Представям си как двете претендентки за титлата кралица на черпака, кръстосват сакралната посуда в смъртен бой- блажната манджа срещу чията по аюрведа.
Интересно, защо ли свекърът и синът му хабер си нямат от важността на битката?
Айде нЕма нужда от крайности. Благодарността  следва да се състои в едни цивилизовани, културни  отношения,  в които отсъстват селски изпълнения в стил "таа малката ли ве, аве са ше й покаа аз кой е шефа"!

# 536
  • Най-красивата страна
Мъжът е виновен.
Те са му родители.Защо той не говори с тях?

# 537
Ха здравейте! Ето, че най-накрая се скарах със свекървата по въпроса със сладкото Grinning.. "ъ, ма не може никво сладко да не му давате" при което я попитах с какво ще му е полезно сладкото, след като губи апетит от него..отговора беше "Поне ще яде нещо, гледай го какъв е слаб"... а той отслабна точно, защото си хапваше сладко и после не искаше нищо друго. Сега вече поне почна да се оправя с апетита и доста добре си хапва, но това е резултата след като спрях сладкото. Естествено намеси "едното време" и как е давала сладко на нейните деца и че нищо им няма, при което и казах, че тя си е гледала децата и да ме остави да си гледам моето, както аз реша.

# 538
Браво, дано успехът ти е траен! Simple Smile
Моята след две години и хиляди обяснения още не проумява защо не давам плод след ядене, за десерт. И всеки път се опитва да даде...

# 539
Браво, дано успехът ти е траен! Simple Smile
Моята след две години и хиляди обяснения още не проумява защо не давам плод след ядене, за десерт. И всеки път се опитва да даде...
Защо не даваш? Не е заяждане, любопитно ми е, аз на моите давам ако поискат, затова 🤗

Общи условия

Активация на акаунт