Професионални серии за коса 135

• 42 534
  • 759
  •   1
Отговори
# 180
Аз варих самата билка, като чай стана, изпробвах няколко пъти, сърбеж и такива неща нямах, блясък - да! Innocent

# 181
Ще взема маслото да го пробвам. Дано да има ефект и върху растежа. А може ли да ми пратите темата за размените? Че и аз имам някои неща 😀

# 182
След като почти не остана сайт за козметика и дрехи, от който да не съм поръчала ми остана да се разпиша само в Арлен.😀 Таа, искам да попитам за отзиви от серума на Oway за цъфтящи крайща.🤗 Как се усеща върху косата, утежнява ли и има ли ефект към редуцирането на цъфтенето. В момента ползвам серума на Marrakesh за втори и последен път. След него забелязвам, че крайчетата ми се късат и заплитат повече от обикновено. Първият път когато го купувах беше съвсем в началото на запознанството ми с профи козметиката и мислех, че не съм го комбинирала правилно, но явно не е моят продукт.

# 183
https://m.bg-mamma.com/?topic=1192263
Това е темата за размяна.

# 184
  • на земята
Ако може да споделите най доброто което сте  ползвали като термозащита и слънцезащита?Спрей,кремове,балсами без отмиване,които добре действат ,също и против накъсване.
Без Маракеш за цъфтящи краища,не съм доволна.
Много благодаря на всички,които ще споделят.
Ще очаквам с нетърпение да прочета.
Бъдете здрави.

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 17:25 от *аличка*

# 185
vnnndln Аз ползвам от скоро серума на Oway, както и няколко други продукта и съм доста доволна. Серума е мазен, обаче попива в косата много бързо, заглажда и при мен изправя косъма (ако е имало смачкване или неволно накъдряне). Слагам почти всяка вечер обилно, до такава степен че стават "клечки", попива бързо и прибирам косата на кок и ка следващата сутрин като я пусна е гладка и лъскава. Откъм накъсването нямам наблюдения още. И аз от Маракеш ендз не съм доволна.
(С гъста коса със средно плътен косъм съм, дължините са третирани и кичурите около лицето са с тенденция за накъсване). Много съм доволна и от хидратиращата серия на Oway. Скоро и други неща ще пробвам... Само ме е яд че Арлен вдигнаха цените на Oway и вече няма код за -10% отстъпка.... ако някой се сдобие с код да свирка!

# 186
PeachHoney благодаряя🤗 и аз се поизнервих с това увеличение на oway. До онзи ден беше 38, сега 41. Току-що пуснах поръчка и пробвах кода FNL10 и ми го прие. А буквално 10 минути преди това, не го отчиташе.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 17:52 от Анонимен

# 187
Нещо и мен не ме кефи серума за цъфтеж на Маракеш. Една начупена в края става, странна и не подредена.

# 188
Здравейте! Като заговорихте за боята на  OWAY и аз си я взех онзи ден и скоро ще се боядисам.
Много съм доволна от отношението и няма как да не похваля Vivian cosmetics.Изключително мило момиче, консултира ме професионално по телефона, обясни ми за оксидантите и как да ги използвам. Взех си две бои номер 5.01 и голям оксидант - https://vivian-cosmetics.com/marki/oway-355/tehnicheski-produkti … -30-i-40vol-900ml
Ползвах безплатна доставка и ме изненадаха с мострички на маска за коса и ефектна синя химикалка. Препоръчвам ги и защото са много добре заредени със стока на OWAY. Смятам по- натам да си взема и шампоан и маска на марката и някой финиш.
И аз мисля сега да поръчам да пробвам тази боя.И се двуомя между 5.1 и 5.01 , може ли да прикачите снимка след боядисване ?
Ако не желаете публично може и на лично.

# 189
  • Пловдив
И аз не мисля да подновявам серума на Маракеш. Доста и прекалих с протеина, но от такива продукти косата ми изглежда много добре, а от хидратиращите става една вяла. Обаче забелязвам, че нещо пак взе да се накъсва.

# 190
Момичета, каква боя за матиране на коса бихте препоръчали? Безамонячна, възможно най-щадяща. Не съм изобщо запозната. От скоро съм с рус балеаж, естествена тъмно руса коса и обмислям след следващото тониране при фризьорката да започна и сама да се правя или по-скоро някой да ме маца. Харесват ми бежовите тонове и може би златисто-бежавите.

# 191
Аз пък съм много доволна от серума Маракеш. Ползвам го от около 2 месеца и се чудя защо не съм го взела по-рано. Цъфтежът намаля доста.

# 192
Момичета, каква боя за матиране на коса бихте препоръчали? Безамонячна, възможно най-щадяща.
Скрит текст:
Не съм изобщо запозната. От скоро съм с рус балеаж, естествена тъмно руса коса и обмислям след следващото тониране при фризьорката да започна и сама да се правя или по-скоро някой да ме маца. Харесват ми бежовите тонове и може би златисто-бежавите.
За матиране не е от голямо значение. Преди време колорист който пишеше във форума спомена от бюджетните дрогерийни Кастинг на Лореал. Преди 10тина дена в ДМ имаше промоция на Лореал Преференс и взех от нея.
Ако под матиране разбираш - разреждане на боята ( с оксиданта ) с вода и малко шампоан. И 10тина минути се стои.
Този цвят който споменаваш че искаш ми напомня за 7,2 на Лореал ( Blond Dore )

# 193
Ако може да споделите най доброто което сте  ползвали като термозащита и слънцезащита?Спрей,кремове,балсами без отмиване,които добре действат ,също и против накъсване.
Бъдете здрави.
Термозащита с видим ефект (блясък и подвижност)
    TIGI S-Faktor Iron guard (вече не го намирам). Спрей-олио, мазно, течно, но след преса/сешоар мазното изчезва, косата става бляскава, плътни краища и подвижност.
      Алфапарф жълтия спрей. Мирише страхотно, дава блясък, но понякога като прекалиш остава леко мазен филм.
        Секси хеър спрея
      е подобен на Алфапарф с най-малко изявени положителни качества.
      --------------
      Слънцезащита
        Спрей Лакме сън
      - леко ми е алкихолен, но дава мекота, блясък и защитен филм на косъма
        Серум Лакме сън
      - много фобър, обичах да го слагам на суха киса, дори без плаж. Много приятен.
        Спрей Лореал солар сюблим
      с най-  малко видим ефект от Лакме. Но пък е като водица..

# 194
      • София
      Бъдете здрави.

За мен най добрата термозащита е Kerastase Nectar Thermique

Общи условия

Активация на акаунт