Професионални серии за коса 135

• 42 545
  • 759
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Благодаря на всички за комплиментите за косата! 🤗🤗 Те са за фризьора най-вече, но определено ме накарахте да се чувствам добре 🌸 Истината е, че сега е след боя, след професионално направен сешоар, като я измия тези дни далеч няма да е толкова впечатляваща,  но поне се стремя да е здрава 😊

Magnum, грижата е на Кевин Мърфи от серията Plumping. Не мога да кажа на какво мирише, но е пристрастяващ за мен аромат. Като действие е по-скоро балансирана (започнах и аз компетентно да се изказвам 😁).

Аз им харесвам продуктите на КМ като цяло, ползвала съм доста неща през годините и не мога да посоча нещо, от което не съм била доволна. Но е факт, че са скъпи.

Руса-Мамма, точно това си мислех снощи за био-то, че на хубави, нетретирани коси вероятно биха се отразявали добре, защото в повечето случаи те нямат специфични нужди. Но  винаги има изключения и е възможно някой да е доволен от нещо, което на първо четене не би прилягало като грижа за неговия тип коса. Всичко е до инидвидуални нужди, хубаво е човек да си ги познава. Вие много ми помагате в тази насока,  за което благодаря 🌸🌸🌸

Честита Цветница също така! Ако има именички, да сте здрави и щастливи! 🍀

# 361
Дами.
Има ли желаещи да си поделим 3 опаковки ЯЧМР? Един брой струва 29лв.,а така излиза по 19лв.

Аз, аз, аз 😂 бих взела 1 опаковка

# 362
  • София
jiraf4e86-дано още една дама се намери и го взимам.

# 363
  • София
Ако някой е ползвал серума от серията Genesis, може ли да спомени мнение? Досега съм ползвала само ампули на Керастаз в скалпа, но бих искала да започна да слагам продукт с масаж по-редовно

Аз имам серума Генезис и много ми харесва. Не мога да кажа като действие, тъй като ползвам и други продукти за скалп, но иначе много е лек, не ми утежнява изобщо дори да сложа 3 пипети. Миризмата му е страхотна за мен и ми придава обем в корена. Единственият му недостатък, е че бързо се израходва, защото пипетата е огромна, но като го изхабя ще го подновя със сигурност. На ГГ интенз серумът напримен много ми утежнява и него няма да подновя.

# 364
  • Варна
Скрит текст:
Меди Хидрокленс,Маска Епруваж,маракеш за връхчета и термото на Олиесета-читав, подходящ за тая коса протокол и обяснявам защо.
Шампоана е балансиран,грижещ се за скалпа,противокосопаден и най-важното НЕ скапва допълнително дължините като повечето си събратя.
 Маската е балансирана,богата,маслена позволява чат пат да се нанася по скалпа с масаж и в дългосрочен план влияе повече от добре на подобен род малтретирани коси.
 Серумът на Маракеш запечатва връхчетата,уплътнява ги и способсва да се превентира цътежа и късането.
 Термото на Олиесета си е много добро бюджетно нещо. И не ми казвайте,че Нектар термика е по-хубав. Да по-хубав е,но е два пъти по-скъп и върши почти същото. При положение,че има налична Олиесета не считам за нужно да се купува друг продукт. Тема на друг разговор е колко пази от пресата и въобще има ли продукт,който да е способен да опази косата от подобно малтретиране.
 Китосването обаче с Маракеш и след него Олиесета е добър вариант.

Маските на Олиесета също не са никак лоши и са бюджетни. Въобще ако човек преглътне снобарията си Олиесета е много добра грижа.

Към горния протокол предлагам да се вземе един малък еластисайзър/ако няма финанси за голям/ и да се прави дълбока хидратация с него и малко масла веднъж седмично.
Благодаря много за съвета! След тези продукти с какво мога да редувам? В смисъл с какъв шампоан или маска мога да редувам? Подхранващи и хидратиращи ли?

Това е стандартен постоянен протокол-с други думи не е необходимо да редуваш с нищо. Шампоанът става постоянен и миеш с него докато свърши. Предупреждавам обаче,че не отговаря на всичките ти изисквания Безсулфатен е и не се пени като Керастаз примерно. Мие обаче добре и е щадящ за косата и скалпа,което за мен е по важно от голямата пяна и гръмкото име. Не прави косата лигава,но няма и да се сдобиеш с топка тел на главата. И.....Изрусената коса НЕ СЕ реше и разплита само по шампоан. Това се прави докато е намазана с маска.
Маската е с хубав баланс на протеин и хидратация тъй,че също не е необходимо да се редува с нищо. Ако правиш веднъж седмично преуош с еластисайзър и на другото миене мажеш връхчетата с някакво масло преди да влезеш в банята считам,че би могла да откараш дълго време само с посочените продукти.
 Лично аз съм ползвала само и единствено тоя шампоан по месец. Маската също и смея да твърдя,че косата беше разкош.
 Обикновено го препоръчвам на хора,с ограничен бюджет искащи свястна грижа с малко продукти.

Серумът Генезис и на мен ми е любим вече. Основният виновник е аромата. Не съм имала грижа за скалп миришеща толкова добре. Освежава,обемообразуващ е без да загрява или охлажда като повечето си събратя. Дава едно усещане за стегнат и обгрижен скалп,което не съм получавала от нищо друго. Като видна скръндза Grinning ползвам по една пипета след миене вече месец и половина. Със сигурност ще го подновя като му видя края. Дебна свястна промоция някъде защото цената му в нашите сайтове ми предизвиква колики Grinning

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 16:03 от prinzesata

# 365
Нищо лично и с предварителни искрени извинения, ако някой все пак се засегне, но никога не съм разбирала какво толкова е привлекателното на тези преси. Като изключим дългата тема колко недружелюбни са за всяка жена, която иска здрава коса... лично аз не намирам по-грозна и по-неградска фризура от направената с преса.
Няма нищо естетично в изпънатите като щори коси, приличащи на загладена козина или космест елек . Толкова демоде, анти естествено и смешно, че наиситна не знам как някой си го причинява и най-вече защо.
Всичко това може да се замени с чудесни продукти, които ще напомпат косъма, ще му придадат ефирност, въздух и гъвкавост, а няма да го сплескат и опънат като пързалка в турски резорт.

# 366
Аз лично минавам с преса, заради фриза 😔 сплесква ми я, погубва обема, но този фриз ме погубва мен. Какво ли не слагам, с какво ли не съм се запасила и пак и пак фриз. Сега чакам четка и да пробвам да я изправям със сешоар. Ако не загладя фриза е като четка, да хидтатирана е, да усещам я напомпана, подвижна, но като щръкне фриза изглежда като опърлена 🙄
Чудя се, дали пък да не вкарам и някоя серия за заглаждане, но не съм ползвала  и ми писна да хвърлям пари на вятъра и после в коша.

# 367
Нищо лично и с предварителни искрени извинения, ако някой все пак се засегне, но никога не съм разбирала какво толкова е привлекателното на тези преси. Като изключим дългата тема колко недружелюбни са за всяка жена, която иска здрава коса... лично аз не намирам по-грозна и по-неградска фризура от направената с преса.
Няма нищо естетично в изпънатите като щори коси, приличащи на загладена козина или космест елек . Толкова демоде, анти естествено и смешно, че наиситна не знам как някой си го причинява и най-вече защо.
Всичко това може да се замени с чудесни продукти, които ще напомпат косъма, ще му придадат ефирност, въздух и гъвкавост, а няма да го сплескат и опънат като пързалка в турски резорт.

Въпреки извиненията звучите доста грубо. В крайна сметка всеки има право на избор.
Бих се радвала да качите снимка на вашата коса без термична обработка. Ще ми е интересно да видя.

# 368
Аня Филипова 649504, много си права, да!
Ноо, как да се изразя... Това е днешната "мода"  сред новото поколение(преди месец направих 24) 80% от обкръжението ми е с изправена коса. Това е като студеното къдрене едно време, примерно.
И аз редовно получавам тези коментари от родителите ми, с които сме в постоянни конфликти защото не приемат някои неща от новата генерация 😀 Едното е, както се изразява майка ми, "опъването на косата". За нея по хубаво от естественото няма! Тя само мие косата, дори сешоар рядко използва!
Много е трудно да разбере моите грижи за коса.

П. П
Grinch, аз мисля, че Аня Филипова, искаше да каже, че макар и косата да не е идеална, естествена изглежда по-добре от идеално права, мината с преса коса. 🤗

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 12:10 от Showbeauty

# 369
Аз минавам с преса, защото иначе е като перушина. Това е крайно отвратително. Отдолу е къдрави масури, отгоре стой като опърлена перушина. С пресата не стой като щора. Такъв ламинат не мога да докарам предвид изходното положение. А ако косата има потенциал да е повече от перушина ще си го причиня.

# 370
И аз не съм фен на пресата... Права коса да, но със сешоар... много по-естествено и ефирно ми седи. Но и разбирам че някой хора не могат да си правят сешоара така сами и нямат друг избор освен преса, за което са оправдани.

Аз вчера се боядисах с Oway... ами малко съм разочарована от резултатът, може би защото е много хвалена и бях тръгнала с голямата кошница. Сложих цвят 5.1 с оксидант 2,7% (най-ниският), ами стана много тъмно, почти черно (натурално), а цвета се води light ash brown (къде го тоя light, мистерия). А под душа и в момента усещам косата си суууупер суха, направо изпръхнала, фризи, все едно съм сложила 10ка с 12 оксидант... Сложих хидратираща маска и балсама ектрийм на ФК и даже той не помогна... финишите се губят по косъма каквото и колкото да слагам...
Дано на следващото миене се оправи. Може ли някой, който е ползвал по-тъмните цветове на Oway да сподели дали е имал същото преживяване.

Ето и снимки:

Скрит текст:
Скрит текст:

# 371
Аз последните 2 пъти се боядисам с owey 5 и нещо си и 6 нещо си 😂😂😂 Става по-тъмно, но при мен пада на 1то измиване, а на второто не личи да съм била боядисана(това от ибезцветяването) последно миналата неделя се боядисах, ами вече нямам цвят. Поръчах си 2 бои и тази седмица като дойдат ще се боядисам дама вкъщи и ще стоя максимално врвме, та дано се натрупа тоз пигмент. Иначе не ми става суха, даже обратното-някак ми омеква косата. Мисля, че последния път Фризьорката сложи малко балсам в боята 🙄

# 372
Много благодаря за отзивите за серума Genesis, ще си го поръчам и ще пиша, когато го пробвам 🎉

# 373
На тема грижа за скалпа съм
Поръчах си 2 ампули за коса- Ампула за растеж на косата NAPURA T|0 Anagen и
два броя
Ампула за възстановяване на фоликулите 1NAPURA T|00 Stamigen Pre

Някой мнения за тези продукти?
Действие, ефект? 🤔
Те първа започвам с грижите за скалп и не знам още какво да използвам

# 374
Дами.
Има ли желаещи да си поделим 3 опаковки ЯЧМР? Един брой струва 29лв.,а така излиза по 19лв.

Аз, аз, аз 😂 бих взела 1 опаковка
И аз взимам едно.

Общи условия

Активация на акаунт