Професионални серии за коса 135

• 42 535
  • 759
  •   1
Отговори
# 375
И аз не съм фен на пресата... Права коса да, но със сешоар... много по-естествено и ефирно ми седи. Но и разбирам че някой хора не могат да си правят сешоара така сами и нямат друг избор освен преса, за което са оправдани.

Аз вчера се боядисах с Oway... ами малко съм разочарована от резултатът, може би защото е много хвалена и бях тръгнала с голямата кошница. Сложих цвят 5.1 с оксидант 2,7% (най-ниският), ами стана много тъмно, почти черно (натурално), а цвета се води light ash brown (къде го тоя light, мистерия). А под душа и в момента усещам косата си суууупер суха, направо изпръхнала, фризи, все едно съм сложила 10ка с 12 оксидант... Сложих хидратираща маска и балсама ектрийм на ФК и даже той не помогна... финишите се губят по косъма каквото и колкото да слагам...
Дано на следващото миене се оправи. Може ли някой, който е ползвал по-тъмните цветове на Oway да сподели дали е имал същото преживяване.

Ето и снимки:

Скрит текст:
Скрит текст:
Супер е косата и тъмна ти отива много. И другия цвят е готин.

# 376
  • София
prinzesata, моля да споделиш ако/като намериш Генезис някъде на добра цена 🙏🏻

Сега разглеждах продуктите на Mediceuticals, бюджетни са и повечето сте с добри впечатления. Може пък да пробвам нещо тяхно 🤨

# 377
  • Варна
PeachHoney Уникална коса! Не страдай от тъмния цвят Oway се отмива много равномерно и красиво. След едно две измивания ще стане точно цветът който си искала-гарантирам. Продължавам да твърдя,че това е най-добрата боя,която някога съм ползвала, а хич да не е за 20г. доста съм сменила.
 Относно вечния Хамлетовски въпрос за проклетите преси......

Grinch да от друго поколение сме и да на твоите години съм се къдрила перманентно Grinning и то с коса до задника. Тогава беше мега модерно да те накъдрят със спираловидни ролки. О времена,о нрави JoyJoyJoy
Ще взема да ви сканирам една две снимки да се посмеете. Огненочервена дълга до задника коса на масури-ужас.

Перманентното къдрене макар и травмиращо в никакъв случай не беше толкова съсипващо за косата като ежедневното опъване с преса сакън да не стърчи някой косъм. Години наред водих война с една кифла три години по-голяма от теб.Като мина 20 обаче взе да и увира главата и разгеле последните години ползва хубава преса сравнително разумно. В резултат има на главата си прилична коса не метла.
 Не съм против пресата-напротив и аз ползвам чат пат,но ежедневното загряване на косъма си има последствия и то не в полза на здравата коса.

# 378
  • Някъде там
Пробвах олаплекс 7 отново.
Сэчетах с Олаплекс 6.
Косата няма никакъв фриз,не отне от обема и всъщото време е леко.
Попива и косъма го изпива буквално.
Няма как да утежни косата.
Страхотно е .Харесва ми много.

Блясъка на по светлите краища е страхотен.

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 21:22 от Искрица

# 379
PeachHoney, цветът е трепач! Направо ме накара да си поръчам и аз.
Иначе.. ще поръчвам Генезис маска и термо. Все хубави отзиви и не издържам повече Grinning 30% от втория продукт и 10% на продукти на Керастаз = 94.20лв. Не ми звучи толкова зле...
Гледам, че споменавате Великденски промоции, понеже от скоро съм фен на групата, тези промоции добри ли са, т.е големи ли са процентите?

# 380
Ох аз чаках да дадеш отзив , и наистина е доста тъмна,  направо като четворка, обаче на теб ти стои уникално ,косата изглежда по-добре като състояние, въпреки ,че я усещаш по суха . Ако питаш мен "дано ,не ти се отмие цвета" това е мое мнение, разбира се  Blush

# 381
Иначе.. ще поръчвам Генезис маска и термо. Все хубави отзиви и не издържам повече Grinning 30% от втория продукт и 10% на продукти на Керастаз = 94.20лв. Не ми звучи толкова зле...
Гледам, че споменавате Великденски промоции, понеже от скоро съм фен на групата, тези промоции добри ли са, т.е големи ли са процентите?
30% ясно, ми 10% откъде идват?

# 382

Най-вероятно от диагностиката на Керастаз.

Препоръчайте ми, моля, спрей подобен на л2, който да мога да ползвам на суха коса и да улеснява разресването.

# 383
Prinzesata, да приема ли, че поста ти се отнася към мен 😀Или аз ли бъркам,защото си написала Grinch 🤗
 Чакам снимка от перманентно къдрене, ейй🤗

# 384
  • София
Меди Хидрокленс,Маска Епруваж,маракеш за връхчета и термото на Олиесета-читав, подходящ за тая коса протокол и обяснявам защо.
Шампоана е балансиран,грижещ се за скалпа,противокосопаден и най-важното НЕ скапва допълнително дължините като повечето си събратя.
 Маската е балансирана,богата,маслена позволява чат пат да се нанася по скалпа с масаж и в дългосрочен план влияе повече от добре на подобен род малтретирани коси.
 Серумът на Маракеш запечатва връхчетата,уплътнява ги и способсва да се превентира цътежа и късането.
 Термото на Олиесета си е много добро бюджетно нещо. И не ми казвайте,че Нектар термика е по-хубав. Да по-хубав е,но е два пъти по-скъп и върши почти същото. При положение,че има налична Олиесета не считам за нужно да се купува друг продукт. Тема на друг разговор е колко пази от пресата и въобще има ли продукт,който да е способен да опази косата от подобно малтретиране.
 Китосването обаче с Маракеш и след него Олиесета е добър вариант.

Маските на Олиесета също не са никак лоши и са бюджетни. Въобще ако човек преглътне снобарията си Олиесета е много добра грижа.

Към горния протокол предлагам да се вземе един малък еластисайзър/ако няма финанси за голям/ и да се прави дълбока хидратация с него и малко масла веднъж седмично.

И още нещо,което пиша често и може би съм досадна за повечето редовно четящи. Коса,която е зле иска грижа,не става с миене като в казармата под душа за 5 мин...Демек не става с шампоан,маска след него докато си стържете петите Grinning изплакване и чао . Малтретираната коса иска преуош поне час,измиане двукратно с шампоан като той се нанася изключително пестеливо само по скалпа без да се сапунисват и перат дължините-на тях им е достатъчна само стичащата се пяна. Маската се нанася на подсушена с хавлия коса,свива се под шапка за баня и се загрява за няколко минути със сешоар. Завива се в хавлия и се стои примерно половин час. И не ми казвайте,че сте заета и нямате време-всички сме заети. Ако иска човек здрава свястна коса ще си преразгледа приоритетите и ще отдели нужното време. Има ли желание има и начин.

Благодаря и на мен ми беше много полезна тази препоръка. Поръчах всичките неща и ще се възползвам от съветите за красива коса 🙂

# 385
Аня, не мога да разбера какво против имате използването на преса, така ни харесва, така ходим.
Друго си е да се заглади косъма и да се придаде  допълнителен блясък..
Аз не мога да се начудя как има хора, които ходят, като "гръмнал бойлер" в главата без да им прави впечатление .. сигурно е същото, като Вашето чудене. 😁

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 21:46 от krystal93

# 386
Точно от диагностиката е, ама не знам индивидуален ли е...Чакай да поръчам след малко, че мъжът ми играе СтарКрафт сега ... Unamused  и ще го споделя. Май беше активен до края на април.

# 387
Peachhoney, аз се боядисвам с 5.0 на Oway при фризьор + някакъв коректор ми слага, мисля син, първоначално е също като твоя цвят, направо черно. След 2-3 измивания става реалния цвят (натурално кестеняво, нито тъмно нито много светло). Ноо.. Бързо ми избива натуралния червен пигмент.

# 388
  • София
Някой дали може да сподели впечатления от който и да е продукт от серията Kerastase Curl Ideal, ще съм много благодарна!

# 389
  • На изток от Рая
Благодаря за олиото на Себастиан, в крайна сметка го пропуснах.

Пазарувах в златна рибка. Добавих в кошницата си еластисайзъра eкстрийм. От 39 и нещо за няколко минути стана  на 49, това редовен номер ли е, не знам... както и да е, въпросът ми е, има ли някой, който го е използвал на не много изтощена коса - косата ми е боядисана, но не я третирам с преси, маши и т.н. има нужда от подобен продукт, но се чудя да не ми дойде прекалено тежък, как мислите?

ПП: Темата е пристрастяваща, за трети път правя поръчка от 3 дни насам, чета и пускам поръчки Smile

Общи условия

Активация на акаунт