Професионални серии за коса 135

• 42 497
  • 759
  •   1
Отговори
# 465
Това великденско намаление е чист сбирщок от low rate продукти, които са с изтичащ срок Smile , поне повечето де.

Свършват ми ампулите Аминексил и се чудя какво да взема срещу косопад/за сгъстяване... серума на Епруваж или Ампули Денсифик? Thinking (не съм ползвала нито едно от двете)
Искам да е нещо, което може да се слага и на суха коса, не само при миене. Моля за съвети...

Аз много харесвам тоника на ФК - една малка разфасовка ползвам от 2 месеца (слагам само след миене - т.е. 2-3 пъти седмично)!
От Епруваж косата ми се омазняваше много, растеж никакъв нямаше при мен. Не съм ползвала Денсифик.

# 466
Какво ви е мненето за шампоаните на Lakme? Преди 2 месеца хванах някакво намаление и си взех някои. Предимно за боядисана, третирана коса и такава склонна към омазняване. Единият вече го използвах-дълбокопочиставащ и хич не съм впечатлена.

# 467
И аз се присъединявам към горнив подт и към един по-рано от днес:
Lakme Frizz Control Shampoo хидратиращ или протеинов е?

# 468
  • Варна
Не познавам шампоаните на Лакме,но ми е интересно как се употребява ДПШ за няколко месеца?

Има доста неща на добри цени от намалението. Аз Лично се надявах на Напура,но пак не ме огря.......

# 469
Кое стана неразбрано за използването на ДПШ?

# 470
  • на земята
Момичета,за тънка,боядисана коса,използване на преса кое е по подходящо
 Kerastase Termique или Ciment ?
Мерси

# 471
За Лакме в обобщение мога да кажа само,.че всички ползвани до момента са много добри. Ползвала съм няколко.
От Епруваж имам много нови растежи. Изглежда мазен при нанасяне, но не е така, попива си.
Също за много нови растежи съм доволна от Лореал Сериоксил  неведнъж съм го казвала, в момента пак съм с него.

# 472
На мен Епруваж много ми омазнява и утежнява косата; слагам по 1 пипета само и въпреки това, но и косицата е тънка и рядка.
Денсифик харесвам като аромат, обем и не омазняват. Като ефект обаче - не знам, малко пъти съм ги ползвала.
За мен тоникът на ФК е водичка, при това след нея косата ми изглежда като мръсна.

# 473
  • Някъде там
От Епруваж имам много нови растежи. Косата расте с малко по бързи темпове от него.
Ампулите Денсифик  ми харесват.Приетен аромат, придават обем.Спират косопада .Нови растежи  нямам спомен дали съм забелязвала, но косопада спира доста бързо от тях .
Серума на ФК е като водичка , не ми е тежък.Доста лек, хубав, от него също има много растежи а косата наистина расте с невероятни темпове .Използвам го през ден ,голямата опаковка ми стига за около два месеца, малката свършва светкавично бързо при този начин на използване .
Имам малко въпрос за няколко продукта на Джойко които са ми в кошницата .
https://www.arlen.bg/product/10370/teksturirasht-sprey-za-plazhn … nisher-250ml.html този текстуриращ спрей дали е  хубав, преди време го бях поръчала от един сайт и  не ми го доставиха .Дали ще е изсушаващ ?
https://www.arlen.bg/product/10345/balsam-s-keratin-za-vazstanov … tioner-250ml.html този балсам с кератин също ми  е в кошницата и ще се радвам да споделите мнение за него .
Този продукт на Кюн грижа за скалпа мисля ,че беше доста хвален и харесван тук в темата https://www.arlen.bg/product/1999/losion-protiv-kosopad-i-za-ras … -lotion-45ml.html

https://www.zlatnaribka.com/brave-new-hair/growth-za-stimulirane … e-new-hair-growth и този евтин продукт за грижа за скалпа дали би имал ефект.Използвали ли сте го?

Последна редакция: пт, 17 апр 2020, 08:46 от Искрица

# 474

*карамел*, ако още не си направила избор, виж този сешоар: https://www.zlatnaribka.com/velikdenska-promotsiya/profesionalen … go-up-ionic-2500w

Много добри характеристики за професионален уред, който да се ползва у дома. Според мен си заслужава инвестицията, въпреки че малко удря тавана на бюджета. И със сигурност е по-добро решение от тези, произвеждани за масмаркет.

# 475
За ампулите Денсифик мога да кажа от личен опит, понеже съм изхабила една след друга 3 големи кутии по 30 ампулки. Ползвам на всяко или през миене на косата. Имат приятен аромат, който се запазва, не омазняват косата, по никакъв начин не влияят върху прическата (в смисъл не дават обем или не го отнемат). Може би предотвратяват донякъде сезонния косопад, но ако все пак се появи не го спират (не са достатъчни да се справят със силен косопад). Косата расте по-бързо може би, защото се налага да боядисвам израстнали корени малко по-често. Нооо като цяло НЕ променят структурата на косъма, не го правят плътен, дебел, не сгъстяват косата с времето, не действат за излизане на нова коса, не предават блясък или нещо такова. Не са УАУ продукт или нещо незаменимо за скалпа. Косата ми след всичите 90 ампулки си е същата както преди... Не мисля да ги купувам отново, имам още 2 останали, но ще заложа на други серуми за скалп... Категорично не действат в дългосрочен план и са скъпа инвестиция ако някой очаква чудеса от тях.... Smile

Само да спомена алтернативата серума Инициалист на Керастаз също не е лош, изхабила съм 2 опаковки и от него.... И даже сега се замислям и него да подновя...

# 476
  • Някъде по Дунава
След чудене за Лакме анти фриз в крайна сметка поръчах от намалението на ЗР голям еластисайзър и маска за блясък Олиосета.

# 477
Момичета,някой има ли мнение за този продукт
http://galleriahairshop.com/produkt/abel-hair-creme/

# 478
Аз с въпрос към момичетата, които са направили поръчка през тази седмица, но преди великденските намаления. Получихте ли на мейла си допълнителен код за 5 % отстъпка, който дават винаги след всяка поръчка?

# 479
  • София
Дълго време само четях и събирах информация за профи козметика за коса. Благодаря, че ви има ❤️ Включвам се с днешната терапия за коса, която направих за първи път и се оказа доста сполучлива за мен. 💐За преуош използвах Филип Кингсли еластисайзър на влажна коса с шапка и кърпа като загрях със сешоар. Стоях около 1-2 часа. След това измих с Афоджий и сложих 2минутен реконструктор на подсушена коса и стоях 10-15 минути. След това отмих и сложих финиши - олиосета термичен крем с маракеш крем за връхчета + малко арганово олио на Кристиан ъф рома на връхчета та, тъй като косата ми попива всичко. 😁 След това изправих със сешоар и четка. Резултатът е жива, мека, подредена коса.
П. С. Искам да се включа с коментар за рибата. Поисках в коментар към поръчката мостри на Архитект, а са ми изпратили 2 мостри на Генезис 😂 Няма да им се сърдя, но не е много адекватно.
Весели празници 💐

Общи условия

Активация на акаунт