Професионални серии за коса 135

• 42 494
  • 759
  •   1
Отговори
# 480
Polin4e,
аз получих код за отстъпка, но правих последната покупка, миналия петък.

# 481
Момичета,някой има ли мнение за този продукт
http://galleriahairshop.com/produkt/abel-hair-creme/

Моето мнение е негативно. Не става за нищо.

# 482
Polin4e,
аз получих код за отстъпка, но правих последната покупка, миналия петък.
Аз направих поръчка в неделя на 12 април, във вторник беше при мен, но код нямам Frowning1

Ще бъда много благодарана, ако някои има код, който му изтича скоро и не мисли да го използва да ми пише на лични Revolving Hearts

И друго относно мострите, чета вече няколко момичета, че са получили на Генезис. И аз ги помолих точно за тях, но не, изпратили ми на Лакме органичната серия, а значи са имали Генезис. Еми много тъпо от тяхна страна Rolling Eyes

# 483
Кодът е персонален и не може да се ползва от друг. Пробвала съм, не става. По-добре им пиши и ще ти изпратят.

Кремът на Абел са го изпозлвали, когато съм ходила на сешоар при тях и на мен ми харесва. Гладка и бляскава коса, но и сешоарът оказва влияние.

# 484
Кодът е персонален и не може да се ползва от друг. Пробвала съм, не става. По-добре им пиши и ще ти изпратят.

Кремът на Абел са го изпозлвали, когато съм ходила на сешоар при тях и на мен ми харесва. Гладка и бляскава коса, но и сешоарът оказва влияние.

Благодаря, не знаех. Ще пробвам да им пиша Simple Smile

# 485
Вчера правих поръчка от ЗР и чак тогава видях, че за предната /от 07.03./ не са ми пратили код. Затова в коментара към поръчката изрично питах какво се случва с тези кодове. Днес имам имейл за обработена поръчка и отделен имейл с код за отстъпка.
А по повод мострите - два пъти помолих за такива на серията Kerastase Extentioniste. Не се харесваме с шампоаните на марката, а ми писна да подарявам. Много любезна служителка ми звънна изрично да ме осведоми, че НЕ разполагат с никакви мостри на Kerastase. Налични - само на Lakme. После в темата прочетох, че все пак имат и пращат мостри на Kerastase. Никога не са ми били най—любимият сайт, въпреки че пазарувам от тях повече от 7 години, но сега съвсем ме разочароваха.
М/у другото вчера получих поръчка от Агора. Мостри също няма, но са ми пратили подарък - дезинфектант за ръце...🤐

Последна редакция: пт, 17 апр 2020, 16:05 от ~Di~

# 486
Кажете хубави балансирани серии. До сега главно редувам протеин и хидратация, но нещо напоследък не мога да ги улуча ..

# 487
  • Някъде там
След чудене за Лакме анти фриз в крайна сметка поръчах от намалението на ЗР голям еластисайзър и маска за блясък Олиосета.
Много харесвам маската им за блясък.Когато излязоха преди две години, може и повече да са ,си взех серията им за блясък.
С тази серия изкарах докато свърши шампоана и маската .
Страхотна, всеки път резултата беше страхотен.
Еластайзера също ми е любими продук.Не от най - любимите , но го харесвам.
Много си харесвах балсама и шампоана за обем на ФК , но ЗР не ги предлагат онлайн Sad
Аромата им беше убийствен. Дали и еластайзера с кокос е с хубав аромат?

# 488
Който ползва тонирани шампоани за блондинки... Два пъти ли се миете с него или първо миете с друг шампоан и после с тонирания? Дали тези шампоани имат добро измивно действие?

# 489
  • Някъде там
Който ползва тонирани шампоани за блондинки... Два пъти ли се миете с него или първо миете с друг шампоан и после с тонирания? Дали тези шампоани имат добро измивно действие?
Имам този https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/pure-blonde-booster- … ng-weekly-shampoo , купих го за дължините си и за неутрализиране на топлите отенъци , но го използвам на цялата коса .

Спазвам следното :
 Начин на употреба: Измийте косата с шампоана, който използвате обикновено, за да сте сигурни, че сте отстранили всички замърсявания от скалпа и косата. Нанесете от шампоана Pure Blonde Booster Colour-Correcting Weekly Shampoo на Philip Kingsley и масажирайте в продължение на 60 секунди. Изплакнете.

# 490
Имам на Монтибело - мия само 1 път с него - пише да се намаже косата, и след 5 мин да се разпени. Измива косата добре, не ми я пресушава. Задължително с ръкавици.

# 491
В събота правих поръчка, към която исках мостри на генезис, в понеделник се наложи да я коригирам, като отново поисках мостри този път на екстеншънист и лалга .. казаха, че имат само лакме, но и лакме не получих, явно са се изчерпали.

Последна редакция: пт, 17 апр 2020, 19:10 от krystal93

# 492
Здравейте Blush
Все още изчитам предишните теми и все още съм на номер 73,тъй че извинявайте ако е обсъждано.
Бихте ли споделили какъв сешоар използвате, видях няколко коментара на предишната страница.
Аз в момента използвам обикновен сешоар на Remington, но бих искала да го сменя и съм се за гледала в GHD Air и Remington Proluxe

# 493
  • by the sea
Здравейте, търся мнение за приятелка, която не се грижи много добре за косата си.
Има дъъъълга гъста естествена нетретирана коса, но хвърчаща. За мен изглежда суха, направо чупеща се и нежизнена. 
Искам да й предложа нещо бюджетно и смятам това да е Aussie Miracle moist  серията.  Как ви се струва като за нейната коса ? (и някое олио за краища. )  Благодаря

# 494
Аз винаги получавам веднага кодове за отстъпка от ЗР, даже един път всех от физически магазин 3 поръчки и получих 3 отделни кода веднага и много се изненадах. Ноо снощи забравих да им напиша в коментар че искам мостра на нещо, а те надали по тяхно желание ще пратят дори лакме... В крайна сметка поръчах серума и маската Епруваж, утре ще ги тествам тях, или пък ш+м генезис (от мостри само че от Арлен)... дано не ми харесат, че ще трябва и тях да купувам ..

Общи условия

Активация на акаунт