Професионални серии за коса 135

• 42 487
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
Не съм използвала Davines дос сега
Може ли линк на въпросния гел?

# 511
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Може ли сравнение между маските extentioniste и Genesis? Първата я имам и харесвам доста, за втората се чудя.

Относно грижата за скалп, направих една почивка от няколко седмици, без нищо, защото всичко изчерпах. В началото на седмицата поръчах 2 серума Епруваж. Чакам нотино да направят намаление и ще си взема Serioxyl, който не съм пробвала до сега. Честно казано много харесвам Виши ампули и серум - aminexil и densi solutions.

# 512
На Vichy ампулите и аз ги харесвам, а и шампоанът от серията е добър. Не ги споменах, защото е профи темата, иначе и серума на The Ordinary имам, мъча го цифра време, омазнява ми, писна ми, реших че ще го мажа на веждите (ако се сетя)! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 513
  • София
Момичета, някой мазал ли е разтвор Пантенол на скалпа с цел хидратация и стимулация на растеж? Ако да, колко често и има ли ефект?

# 514
*dreamer*,

Лично според мен и двете маски могат спокойно да бъдат заменени с балсамите от съответните им серии. За мен и двете не са нищо особено, въпреки че повече харесвам тази на Genesis, aко трябва да се сравняват. И въпреки че все още не съм съвсем сигурна какво прави тя. Но моето мнение за другата серия не е ласкаво и може би само серумът от нея заслужава внимание.
Пропуснах преди време снимката, която беше публикувала на косата си, но ако е плътна, здрава и красива, то Genesis не виждам с какво ще допринесе. С каква идея и очаквания я заглеждаш?

# 515
Showbeauty:

- Davines - Гелът, о, даа! Реални растежи, никакво омазняване, непретенциозен откъм употреба, относително бюджетен. Засега е моят личен фаворит.

Предполагам за този говориш https://www.arlen.bg/product/11993/stimulirasht-gel-za-krehak-sk … ng-gel-150ml.html ?
Имам го от скоро и го ползвам на всяко миене, наистина е приятен, но явно трябва да му дам време, за да видя ефект. При теб след колко време употреба започна да дава резултат, а също и колко често го ползваш? Hug

# 516
PeachHoney, благодаря
Сега прегледах, има го в някои аптеки и на по-ниски цени
Тъй както съм тръгнала с грижа за скалп се чудя, да го пробвам ли Thinking
Ще преценя

# 517
PeachHoney, благодаря
Сега прегледах, има го в някои аптеки и на по-ниски цени
Тъй както съм тръгнала с грижа за скалп се чудя, да го пробвам ли Thinking
Ще преценя
Къде? Ако е Ремедиум, не вАжи. Към този момент май само Арлен го имат на 35лв, което пак е супер, сега да не го изкупите...

# 518
Ами аз го взех по препоръки и ми се стори на много добра цена, предвид че тубата е 150 мл... Аз го слагам след миене и ми се струва доста приятен като усещане на скалпа, след изсушаване пък дава лек обем. Аз направих малко компот от продукти за скалпа и ще гледам сега да се съсредоточа само върху едно нещо да ползвам, за да не пресоля манджата, както казва Принцесата.

# 519
Ik, да, в Ремедиум го видях, но...неналичен, разбира се! 😀

# 520
PeachHoney, от къде го взе и за колко?

# 521
И аз от арлен, 35 лв си е супер цена на фона на 80 за серума на Керастас, който ползвах преди това...

# 522
  • Някъде там
Чудя се коя боя и кой номер да си взема за корени.
Ходя на фризьор и ме правят с 5.1 .
В нас преди дни се направих с вела 6.16 , но не се харесах.
Корените ми станах малко по светлички и се дразня.
Корените са ми на ниво 4 ка - 5  ца .
Харесах си тази https://www.arlen.bg/product/9540/boya-za-kosa-studeni-tonove-s- … -color-100ml.html
55/0 и 66/0 и тази https://www.arlen.bg/product/12218/profesionalna-bezamonyachna-b … color-100-ml.html 5/1 и 6/1
Колебая се между двете бои и най - вече между цветовете 6 ца или 5 ца  ?
Правила съм се и с двете (цяла коса ) Преди години ph и в началото на година oway и двете бои ми докарват сухота в краищата , този път краища няма да боядисвам а само и единствено корени .
Нямам спомен за PH дали е трайна и колко време е издържала на белите ми коси .Оway също не се сещам като трайност как е ,само ,че отмиването беше равномерно .

# 523
  • на земята
Да споделя и аз мнение за продуктите обсъждани по горе.
Ползвах Екстеншънист на Керастаз и смело споделям,че не видях никаква файда,ама никаква.
Вече втори месец ползвам гела на  Davines два пъти в месеца и го редувам с L’Oreal Professionnel Serioxyl Denser Hair Treatment и шампоана Loreal SERIOXYL Shampoo Natural Hair за тънка коса и споделям,че съм очарована от резултата,косата ми не пада толкова много ми нанасяне на маска ,балсам и сресване,определено виждам ефект.
Може би си е до коса наистина,моята е тънка,но жива ,имах косопад,който засега овладях.

# 524
И моите корени са между ниво 4ка и 5ца ,ако сложа амонячна 6 ми става светъл корена а дължините не толкова ,но при безамонячна 6ца незнам как ще е .
Смесвала съм 5.1 и 6.1 на jungle fever и ми харесва какъв ставаше цвета,но тя не е безамонячна.

Общи условия

Активация на акаунт