Професионални серии за коса 135

• 42 479
  • 759
  •   1
Отговори
# 540
Привет, момичета! Честито Възкресение Христово! Flowers Hibiscus
Влизам да си поправя мнението за Лалга. Преди време споделих, че никак не харесвам марката и изобщо не разбирах какво толкова намирате в нея. Тогава имах шампоан и 1-2 ампули,които не усещах никак добре.
Ампулите изхабих, но шампоана остана и чат пат започнах да го ползвам. Мина време и любопитството ми отново се обади - каква ли е маската. Писах около 3 пъти на рибите, че искам мостра и накрая ме огря Grinning
Иии като я пробвах - ами то няма такъв разкош Blush Косата става мека, напоена, хубава. Та чак и шампоана и миризмата започнах да харесвам...  Grinning
Сдобих се с по-голямо количество маска и сега си ги ползвам с кеф Blush

# 541
atom4e,
дълга, чуплива към къдрава - с вълни и спирални къдрици. Нормална към гъста, с плътен косъм.

# 542
Привет, момичета! Честито Възкресение Христово! Flowers Hibiscus
Влизам да си поправя мнението за Лалга. Преди време споделих, че никак не харесвам марката и изобщо не разбирах какво толкова намирате в нея. Тогава имах шампоан и 1-2 ампули,които не усещах никак добре.
Ампулите изхабих, но шампоана остана и чат пат започнах да го ползвам. Мина време и любопитството ми отново се обади - каква ли е маската. Писах около 3 пъти на рибите, че искам мостра и накрая ме огря Grinning
Иии като я пробвах - ами то няма такъв разкош Blush Косата става мека, напоена, хубава. Та чак и шампоана и миризмата започнах да харесвам...  Grinning
Сдобих се с по-голямо количество маска и сега си ги ползвам с кеф Blush
Viktoriai, как ги усещаш - хидратиращи или протеинови? Аз си търся протеин, но не корав. Дали са добър избор?

# 543
Маската и шампоана ги усещам хидратиращи. Но по състав серията е балансирана - има си и протеин.
Аз много харесвам и серията Ланза Кератин - те определено са мек протеин.
Също мек протеин е и серията Рипеър на Гроу Горджъс. Simple Smile

# 544
Маската и шампоана ги усещам хидратиращи. Но по състав серията е балансирана - има си и протеин.
Аз много харесвам и серията Ланза Кератин - те определено са мек протеин.
Също мек протеин е и серията Рипеър на Гроу Горджъс. Simple Smile
Благодаря ти за ценното мнение. А Гроу Горджъс от къде може да се поръча? Не съм ги срещала в българските сайтове.

# 545
От lookfantastic, hqhair и grow gorgeous.com

# 546
Момичета, един малко глупав въпрос, ама нямам много опит с маските. Поръчах си Mediceuticals MX Dual Therapy. Пише, че се ползва на измита и подсушена коса и после се изплаква. Аз досега съм ползвала само на Епруваж маската и я нанасям под душа, на мокра коса - бъркала ли съм? Има ли значение, защото ми се вижда много неудобно да излизам от банята, да се подсушавам и после пак да влизам и да я плакна?

# 547
SitaraB  повечето маски се слагат на подсушена с кърпа коса, защото напоената капеща от вода коса не може да поеме нанесената маска, защото тя се разрежва или направо отмива от косата. Когато е подсушена добре, така че да не тече вода, маската действа много по-добре. Не е нужно да се излиза от банята за подсушаване, попивате косата, нанасяте маската прибирате косата с шнола или под шапка и си продължавате с рутината под душа, хубаво е поне 5 минутки да се остави маската и накрая се отмива. Може ако искате интензивно подхранване да нанесете маската и да сложите шапка и да поседите 30-40 минути, да загреете малко със сешоар и тогава да отмиете.

# 548
  • Варна
Всички маски и балсами е желателно да се нанасят на подсушена коса и да се подържат поне 5-10мин. Лично за мен е дискомфортно да клеча в банята в това време затова и рядко си мия косата под душа. Мия я отделно на мивката и с маски и балсами стоя доста повече време.

# 549
  • Някъде там
Може ли да сравните Ланза Мои Мои маската и синята на Джойко?

# 550
Аз лично с влизането под душа започвам косата, подсушавам с някаква кърпа, слагам маска и шнола и продължавам с къпането, плацикам се, докато тръгне да свършва топлата вода в бойлера и я отмивам по принуда със хладка вода, което всъщност е правилно 🤣

# 551
Гринч, аз правя точно като теб Joy

# 552
Може ли да сравните Ланза Мои Мои маската и синята на Джойко?
Нямат нищо общо.Тая на Ланза е много слаба.На мен ми действа като балсам.Може би за тънки,нетретирани коси е ок.Така си стои моята,смесвах я и с масла два пъти,но не ми се занимава.Ще я тествам и лятото и ако не се получи,ще я изхабя на преуош Не бих я купила повече.

# 553
Според вас коя марка шампоани е подходящ и хубав за изрусена, с мазни корени и сухи краища коса?

# 554
Преди няколко страници се обсъждаше натрупването на пигмент по косата с боядисване.
Писах на Sweety_kitty още тогава да ми обясни по-подробно за това.
Първо да отбележа, че е много мил и приятен човек!  ❤️
Позовли ми да публикувам метода и също един сайт, който мисля ще е полезен

"" Натрупването на пигмент е подходящо за всякакви цветове без ограничения, и е съвсем просто.
Обикновено се забърква боя с 3% оксидант в пропорции спрямо изискванията на съответната марка боя.
 Или ако се боядисват само корени с 6% или 9% оксидант и остане забъркана боя, в нея се слага малко водичка 10-15-20 мл,разбърква се до идеална хомогенна смес и тогава се нанася по дължините. Препоръчително е да не се стои повече от 10-15 минутки със сместа.
Вече не помня съотношенията на разреждане с водичка спрямо оксидантите и ще ги потърся по-обстойно в SalonGeek.
Между другото, ако се интересувате повече от колористика оставям линк на професионален сайт с формули и концентрации за постигане на различни цветове и нюанси. Има безброй варианти и вариации и се надявам да е от полза.

https://behindthechair.com/formulas/

Благодаря й отново!
Flowers Hibiscus  🙏🌺🙏

Общи условия

Активация на акаунт