Професионални серии за коса 135

• 42 535
  • 759
  •   1
Отговори
# 390
aldora,

измиващата грижа е чудесна, много добре оформя красиви извивки и позволява лесно стилизиране на косата. Кремът прави косата мека и блестяща, като има наистина нежен изглаждащ ефект.
Маската също я харесвам, малко отнема от обема, но на мен това не ми пречи. Справя се с укротяването на косата и прави косъма по-силен. Лично аз в маската слагам добавка от друга серия.

Пяната прави забележителен ефект, но освен в салон, не бих я ползвала или купила за вкъщи, защото не обичам такъв тип продукти.

# 391
KERA10 в Златна рибка - 10% на Керастаз

# 392
Аня, би ли разказала повече за пяната, тъй като на моята коса това са най-работещите продукти? Simple Smile

# 393
Коя пяна, че съм изпуснала? 😁

# 394
# 395
Lollaa*,

При мен пяната има страхотен ефект и дава тотален завършек на грижата след измиване. Буквално “прави прическа” и косата изглежда стилно, защото продуктът не слепва отделните кичури, а седи много равномерно и точно “дисциплинирано”. Чупките са хубави и лесни да ги моделираш, без да имат изглед на спагети или да провисват без синхрон.
Много е подходяща, ако не се ползва сешоар, защото е напълно достатъчна като финиш.
Аз съм запален плувец и ми е идеална в случаи, когато мога да оставя косата влажна, а да има хубава форма.
Моята коса е чуплива и дълга, не зная дали няма да утежни на по-фина или права коса.

# 396
сега пристигнаха . Мнение ?

# 397
Благодаря, Аня!
Моята коса е смесица между вълни и много къдрави кичури. Мислех, че е доста финна, но последно време продуктите за такава коса никак са не ми достатъчни, та вече и аз не знам Simple Smile
Като ми привършат малко продуктите за къдрици, бих я поръчала. От кремове и гелове косата ми седи ужасно. Може и аз да не правя нещо както трябва.

# 398
  • София
Аня Филипова 649504, много, много благодаря че се включи с толкова изчерпателен коментар!

Косата ми е супер гъста, с дебел плътен косъм, естествено чуплива, суха, а сега покрай балеажа още по-суха. И аз като теб нямам никакви проблеми с отнемането на обема, да не говорим че често пъти точно това търся.

Вкъщи никога не си суша косата, винаги я оставам да изсъхне сама и целта ми е оформени къдрици/вълни без фриз. Може ли още малко да съпоставиш крема и пяната като стилизиращи продукти? Взаимно-заменяеми ли са или се ползват заедно по-скоро?

# 399
aldora,

Двете дават различен ефект. Няма смисъл да ги ползваш завдно, по-скоро е до решение какъв вид искаш за косата.

Щом не сушиш и нямаш против да се отнема от обема на дължините, може би пяната ще ти е по-подходяща и ще е по-интересна. Тя оформя хубави вълни и е достатъчен стилизант.

Аз предпочитам крем, тъй като пяната по принцип не е моят продукт, но и защото той ми вкарва повече движение и въздух.

И двете ликвидират пухкавостта, типична за чупливата коса.
Моята коса също е с балеаж, минал през различни вариации през последните 5/6 години, но с добро подстригване, хидратация и малко хубав продукт по краищата и (тази/подобна серия) съм си осигурила контрол на фриза.

# 400
Мили дами, имам питане - термото и балсамът за блондинки на Керастас лилави ли са? Хвърлила съм им око, нищо че не съм блонди, чувала съм отзиви че са хубава хидратация.

# 401
  • София
Мили дами, имам питане - термото и балсамът за блондинки на Керастас лилави ли са? Хвърлила съм им око, нищо че не съм блонди, чувала съм отзиви че са хубава хидратация.
Термото е бял крем, мирише много приятно. Балсама не съм го ползвала. Шампоаните са два - има и лилав, има и нелилав 😁 Аз съм ползвала не тониращия, а другия. Приятен е, но не беше уау за моята коса.

Да допълня, че термо крема аз не го намирам хидратиращ 🤨

# 402
  • Варна
И термото и балсамът са бледолилави/не са тониращи/. Хидратиращи са и двете. Балсамът е богат и кодициониращ като маска.

# 403
Момичета, най-накрая да се похваля боядисана с 5.01 на OWAY. Хареса ми как се получи, има страхотно покритие. Не ми дразни скалпа, а моя е със себорея, и не мирише изобщо, което винаги ми е било проблем с другите бои. Много съм доволна. Ще си поръчам още от Vivian Cosmetics да си имам, че ме е страх да не я спрат пак.Преди:

След:

Последна редакция: пн, 13 апр 2020, 21:51 от sladuranata_f

# 404
Браво, много естествен цвят !

Общи условия

Активация на акаунт