Професионални серии за коса 135

• 42 509
  • 759
  •   1
Отговори
# 420
  • Перник
Благодаря, Аня!

# 421
Как е правилно да се нанася пяната за коса, преди изсушаване с дифузер?
На полусуха, леко влажна или по-мокра коса?
Има ли нещо по особено при нанасянето и, че да не става на другата сутрин косата вяла и мръсна, а къдриците отпуснати.
Преди време имаше коментар на потребителка, че е намерила нейния начин, но не запомних какво слагаше преди пяната, крем или олио/серум.
Освен тази пяна на Керастаз от предходната страница, коя друга може да ми препоръчате?
Благодаря предварително!
Щом като споменаваш дифузер,значи ти трябва за къдрава коса.Пяната се нанася на подсушена с кърпа коса,след продукт за къдрици.Нанасяш продукт за къдрици,мачкаш,като гледаш и към корените да понамачкаш.Нанасяш пяната от корените до върховете и намачкваш пак хубаво навсякъде.Дифузера го слагаш на средна степен на топлина и на средна сила на  струята.Отнема 20-30 мин.,но това е положението,ако искаш да имаш хубави къдрици,без фриз и изтощаване на косата.Ако накрая косата ти изглежда много къдрава и на клечки,размазваш между ръцете си 2 помпи масло и намачкваш хубаво косата,къдриците ще се отпускат.
За рефреш на другия ден,пак размазваш между ръцете си олио или масло (не с вода,че ще ти стане косата на клечки) и намачкваш косата,воала
Ако искаш къдриците да изглеждат секси мокри,пропускаш маслата.И на другия ден освежаваш с пулверизатор с вода и мачкане

# 422
Карамел, ползвам този на Ремингтън, ако си фен на марката, добър е,  а в момента е и доста намален
https://m.emag.bg/seshoar-remington-keratin-protect-2200-w-3-ste … rqHhoCh2AQAvD_BwE

# 423
Привет от мен.
В момента ползвам този шампоан: https://www.zlatnaribka.com/shampoan-s-kofein-za-stimulirane-na- … ?search=o%20right но ми се появи пърхут от него. Нищо друго не съм сменяла, така че съм сигурна.
Каква терапия против пърхут ще ми предложите?

# 424
Привет от мен.
В момента ползвам този шампоан: https://www.zlatnaribka.com/shampoan-s-kofein-za-stimulirane-na- … ?search=o%20right но ми се появи пърхут от него. Нищо друго не съм сменяла, така че съм сигурна.
Каква терапия против пърхут ще ми предложите?
Ето, заповядай, в момента намален комплект, отделно шампоана е изчерпан...
https://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/scalp-therapies--za-pr … nt-kit---dandruff

# 425
Ще си повдигна въпроса пак 🌝
Можете ли да ми препоръчате що годе свестен сешоар до 100 лв?
Знам за парлукса, но ми доста над бюджета.
Благодаря!

Имах същия проблем съвсем скоро 😁 Понеже сешоарът беше на 6 7 години и вече прегряваше, си взех нов. Но не исках нещо кой знае колко скъпо, въпреки изкушението за ghd, но взе пак попитах позната, която си взе нов и го пробвах и аз. Прилагам ти линк. Аз го взех на промоция за 85 лв. И 3 дни по късно вече беше 118. Но все пак е бюджетен. Аз съм доволна, дълъг кабел 3 метра, бързо суши, хубаво изправя и къдри. https://www.zlatnaribka.com/elektricheski-uredi/seshoari/profesi … j-4500-hair-light

# 426
Май скоро ще обявят великденската промоция в Златна рибка 🤫🤫
Гледам вече има графа Великденска промоция 🐰
Дано да пуснат добри намаления

# 427
И аз се надявам да пуснат някоя свежа промоция, ама едва ли. По мои наблюдения като отделят специална графа за промоциите събират разни продукти, които никой не ги купува или са на промоция от твърде много време. Както беше с лятната им и нощна акция. Най-вероятно 5те продукта, които са останали от Show ще са наполовина намалени.

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 16:36 от Анонимен

# 428
Здравейте, някой ако се интересува от kerastase genesis, в този немски сайт piubella.de са на доста добра цена с допълнителен код ostern14 за 14%.
Аз си взех комплект ш и м за 37,45 €.
Промоцията обаче е до днес.

# 429
Благодаря, gerispa. Обаче как поръчваш от там? Имат ли доставка до България?

# 430
Благодаря, gerispa. Обаче как поръчваш от там? Имат ли доставка до България?
С превозвач.

# 431
Кой превозвач ползва, че в друга тема обсъжаха момичетата, че офисите на някои превозвачи в някои страни ся затворени?

На мен ми дойде сега Генезис маска и термо. Опаковката на маската е все едно е поръчана от Алиекспрес... много странно.
А самата маска вътре е доста гъста. Архитекта ми не изглежда така. Може ли да споделите вашите как са?
Иначе ароматът е 6 точки!

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 11:21 от bubanka

# 432

Кой превозвач ползва, че в друга тема обсъжаха момичетата, че офисите на някои превозвачи в някои страни ся затворени?
[/quote]
с ggbg, доставят си, даже са им на по-често курсовете

# 433
Един по-различен въпрос. Знам, че има специална “блондинска” тема, но мисля, че тук ще получа по-адекватен отговор.
Поради претрупване с продукти, започнах да ползвам нелюбими маски като преуош преди всяко миене /2-3 пъти седмично/. В резултат на което в един момент се оказах с прекрасно изглеждащи, здрави, лъскави дължини, НО с тон и половина - два по-тъмни, /в момента ниво 7,5-8/ в сравнение с 10-ина см от основата /там, където не съм слагала маски, сега ниво 9/. Грозно. Боядисвам веднъж на месец и половина. Ниво 7, което е малко по-тъмно от естествения ми цвят.
Предстои ми боядисване - имам 6/17, 7/17, 8/17 и 10/17 на Lakme Chroma. Оксиданти - 5,4% и 8,4%.
Ще се радвам на съвет - кое, къде и как да нанеса, за да се опитам да изравня цвета. Фризьор-колорист не ми е опция в момента. Затова имам нужда от помощ. 😖

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 18:44 от ~Di~

# 434
Един по-различен въпрос. Знам, че има специална “блондинска” тема, но мисля, че тук ще получа по-адекватен отговор.
Поради претрупване с продукти, започнах да ползвам нелюбими маски като преуош преди всяко миене /2-3 пъти седмично/. В резултат на което в един момент се оказах с прекрасно изглеждащи, здрави, лъскави дължини, НО с тон и половина - два по-тъмни, /в момента ниво 7,5-8/ в сравнение с 10-ина см от основата /там, където не съм слагала маски, сега ниво 9/. Грозно. Боядисвам веднъж на месец и половина. Ниво 7, което е малко по-тъмно от естествения ми цвят.
Предстои ми боядисване - имам 6/17, 7/17, 8/17 и 10/17 на Lakme Chroma. Оксиданти - 5,4% и 8,4%.
Ще се радвам на съвет - кое, къде и как да нанеса, за да се опитам да изравня цвета. Фризьор-колорист не ми е опция в момента. Затова имам нужда от помощ. 😖

Как дължините станаха по-тъмни от нанасяне на пре-уош? Аз ли нещо не разбирам?!? Rolling Eyes
Масла или маски, нанесени преди миене с шампоан имат за цел да предпазят от вредното изсушаващо действие на шампоаните. Те няма как да потъмнят, изсветлят или да променят по какъвто и да е начин цвета на косата. Ако ставаше така, няма да имаме нужда от боя... Единственото което може да се случи е да поизмият прясно нанесена боя и да свалят един тон от пигмента. И колкото е по-изтощена косата, толкова по-бледа става или просто не "държи" здраво боята... За това маслените маски не се препоръчват след прясно боядисана коса...
Другото което може да се случи от подхранването на корените, по-бързо да расте косата и да се открои разликата с дължините... Но няма да е толкова видима и фрапираща разликата все пак...
Според мен ти сама с това смесване на различни номера бои и неподходящи за тях оксиданти, си правиш косата на петна и на различни нива... Аз навремето така омесвах нещата, че дълго време ходих на няколко цвята... Боядисвай с по-тъмния номер цялата коса до наслагване на боята и изравняване на цвета й... В този случай мисля се ползва по-слабия процент оксидант... Но няма да стане от едно боядисване ако дължините са много по-изтощени от корените...

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 19:29 от lunna pateka

Общи условия

Активация на акаунт