Професионални серии за коса 135

• 42 525
  • 759
  •   1
Отговори
# 450
Luchia благодаря!
Аз искам да ги похваля. Помолих ги за клубна карта и те ми пратиха и включиха всички поръчки, за които ги бях помолила.. доста точки се събраха. Сега гледам Великденската промоция и се чудя между термотата на Philip Kingsley и Olioseta. Може ли да ми ги сравните?

# 451
Здравейте, дами, какво мислите за дълбокохидратиращата маска на Маракеш Marrakesh Moisture mask, достатъчно силна ли е, виждам, че и тя е намалена в рибката

# 452
Момичета, имам нужда от съвет. Може ли отзиви за тези 2 спрея на Joico, че се колебая кой да взема:
https://www.arlen.bg/product/9076/ovlazhnyavasht-sprey-protiv-na … uriser-300ml.html
https://www.arlen.bg/product/9118/sprey-za-blyasak-i-zapazvane-n … -spray-200ml.html
Косата ми е боядисана, тънък, но много сух косъм.

# 453
Момичета, имам нужда от съвет. Може ли отзиви за тези 2 спрея на Joico, че се колебая кой да взема:
https://www.arlen.bg/product/9076/ovlazhnyavasht-sprey-protiv-na … uriser-300ml.html
https://www.arlen.bg/product/9118/sprey-za-blyasak-i-zapazvane-n … -spray-200ml.html
Косата ми е боядисана, тънък, но много сух косъм.
Първият съм го ползвала отдавна, поне 5-6 год и нямам много спомени, вторият го имам в момента. За много суха коса може би все пак първият! И двете серии на Джойко (K-Pak Color Therapy и Joico Moisture) са много хубави!

Нека и други съфорумки да кажат!

# 454
Преди време съм взимала тази маска на Маракеш. Беше много слаба за мен. Тогава бях с балеаж и все едно, че не бях слагала нищо на косата. Иначе ароматът беше много хубав Simple Smile

# 455
И на мен ми идваше слаба тази маска. Въобще не я усетих хидратираща, пък още по-малко дълбоко хидратираща. Моята коса е без особени проблеми, леко суха от сешоар и преси, но все пак не видях ефект. Балсамите им за мен са по-добрият избор. Омекотяват, хидратират и косата се разплита много лесно. Друг плюс е, че ги има и в 4 различни аромата.

# 456
Здравейте,
Ще споделя мнение за серума на Генезис, като ще започна от малко преди това..
По пронцип нямам косопад, но профилактично нанасям по една ампула аминексил след къпане. Не ми омазняват и косата ми расте доста от тях. След като взех Генезис, спрях аминексила и започнах само него. След 3 седмици, обаче,вече усещам как започват да ми падат повечко косми от нормалното... Аромата му е страхотен, придава някакъв обем, но никак не е икономичен. За две нанасяния отива един пръст от шишето. При постоянна употреба си мисля, че не стига за повече от месец. Нанесен на суха коса ми омазнява леко и явно и срещу косопада не ми влияе особено. Не знам дали ще го подновя.

Вчера измих с шампоан и маска Лалга, на мокра коса сложих една ампула аминексил, нектар термик, духнах със сешоар, на почти суха коса сложих олио ланза и доизсуших.
Това е резултата.

Тук е момента да благодаря на всички за вас за съветите. За около 2 години от 5 косъма на главата, всички в окаяно състояние, сега имам това.
С удължения съм, но това е реалната дължина, просто не ми достига гъстота.
Макар и с тях (и допълнителния тормоз, който оказват) косата е в прилично състояние.

В момента изпробвам различни комбинации на продуктите, които нанасям на мокра коса.
Напоследък много взеха да ми изпръхват крайчетата. Мисля си, че е от макареш енд, макар да ми е много любим продукт. Откакто го използвам, вече трета опаковка, цъфтежите ми са в прилични граници. А косата ми си е малтретирана - ползвам сешоар и преса редовно (веднъж седмично), също така се боядисвам (корени на 3 месеца и матиране на дължините).

# 457
Агент, благодаря ти. Поръчах си на Joico Moisture Recovery спрея и балма (това трябва да е маска), както и K pak liquid reconstructor. Не издържах и си поръчах Milkshake moisture plus  ампули и PK Хидратиращ тоник за растеж - много добри цени.

# 458
  След като взех Генезис, спрях аминексила и започнах само него. След 3 седмици, обаче,вече усещам как започват да ми падат повечко косми от нормалното...
При мен от както започнах Ш+ Б на Керастаз Денсифик започна доста да ми пада косата, може би е съвпадение. Също еластайзер започнах да ползвам по същото време. Сега поръчах Ш+Б Генезис, но твоя пост ме притесни.

# 459
Интересна ми беше на мен промоцията за Великден. Напълних си кошницата с добри идеи. Да видим как, кога и дали ще се реализират добре.

# 460
Това великденско намаление е чист сбирщок от low rate продукти, които са с изтичащ срок Smile , поне повечето де.

Свършват ми ампулите Аминексил и се чудя какво да взема срещу косопад/за сгъстяване... серума на Епруваж или Ампули Денсифик? Thinking (не съм ползвала нито едно от двете)
Искам да е нещо, което може да се слага и на суха коса, не само при миене. Моля за съвети...

# 461
  • Варна
Епруваж е доста утежняващ ако ще се слага ежедневно, Ампулите Денсифик не съм ги ползвала достатъчно та да дам мнение. Ползвала съм десетина попаднали ми от размяна по едно време. Много са хубави и миришат страхотно,правят обем и не утежняват. Проблем с гъстотата обаче нямам.

# 462
  • София
Това великденско намаление е чист сбирщок от low rate продукти, които са с изтичащ срок Smile , поне повечето де.

Свършват ми ампулите Аминексил и се чудя какво да взема срещу косопад/за сгъстяване... серума на Епруваж или Ампули Денсифик? Thinking (не съм ползвала нито едно от двете)
Искам да е нещо, което може да се слага и на суха коса, не само при миене. Моля за съвети...

Аз ползвам серума Генезис. Доволна съм засега но го комбинирам с едни хапчета така че не съм сигурна от кое идва ефекта. Като свърши мисля да взема на Лореал сериоксил

# 463
Момичета, замислих се че аз хубаво много искам Генезис, обаче нямам идея дали косата ми ще го хареса. Та се замислих, има ли от къде да се купи в травъл размер?

# 464

Общи условия

Активация на акаунт