Професионални серии за коса 135

• 42 497
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Здравейте Blush
Все още изчитам предишните теми и все още съм на номер 73,тъй че извинявайте ако е обсъждано.
Бихте ли споделили какъв сешоар използвате, видях няколко коментара на предишната страница.
Аз в момента използвам обикновен сешоар на Remington, но бих искала да го сменя и съм се за гледала в GHD Air и Remington Proluxe

Здравей, точно така, на предишните страници бяха обсъждани критериите при избор на сешоар + бюджетни идеи.
Аз лично имам този сешоар на Parlux - 385 Power light. http://beautyexpert.bg/%D0%B7%D0%B0-%D1%84%D1%80%D0%B8%D0%B7%D1% … esionalen-seshoar
Приятелят ми ми го беше подарил за рождения ден, бях казала че искам по-хубав сешоар и са му казали че този е най-добрия на пазара, ама това беше преди няколко години.
Преди него ползвах един на Нео за 20 лв.
Бях доволна.
Честно казано аз не виждам какво му е толкова Wow на парлукса, но сиг защото аз го ползвам само за да се изсуша.
Не ме бива да въртя четка и държа сешоар едновременно, макар че този модел е доста лек.
Като плюс мога да кажа че изсушава косата два пъти по-бързо от другите, но поне при мен, сигурно защото не използвам четка, не се получава този ефект на “загладен косъм” като след фризьор.
Така че зависи за какво го взимаш.

Последна редакция: пт, 17 апр 2020, 20:56 от Мélisande

# 496
Мélisande
Благодаря ти за отговора, ще погледна и него като вариант!

# 497
Аз винаги получавам веднага кодове за отстъпка от ЗР, даже един път всех от физически магазин 3 поръчки и получих 3 отделни кода веднага и много се изненадах. Ноо снощи забравих да им напиша в коментар че искам мостра на нещо, а те надали по тяхно желание ще пратят дори лакме... В крайна сметка поръчах серума и маската Епруваж, утре ще ги тествам тях, или пък ш+м генезис (от мостри само че от Арлен)... дано не ми харесат, че ще трябва и тях да купувам ..

Аз също в снощната поръчка забравих да помоля за мостри. Писах им на мейла и много бързо ми отговаряха.
Пишете им,иначе нищо не пращат обикновено,ако не си потърсиш Wink

# 498
Слабо от рибките този път, единствено бих поръчала шампоана на Лалга, наистина добра цена + 5% от код, но ще трябва да допълвам с нещо за доставката, а нищо не ме грабва. Самият Ш го имам от -25% и ми харесва много, сега идва още по на оферта, но...
Разчитах на Genesis, те пуснали само единия шампоан и то точно този, който не е за мен...
Относно ампули/серуми за растеж (имам предвид сгъстяване, нови растежи, не дължина) за фин косъм, както е в моя случай:
- Епруваж ампули - една 11 мл ми стига за 2 нанасяния, но ми омазнява, поради което автоматично отпадат. Още ми се търкалят няколко, може и да ги измажа сега покрай голямото вкъщистоене.
- Денсифик - Lunna ги е описала прекрасно.
- Lakme active - за ефект не мога да кажа, бях взела няколко за проба, но ампулките ми харесаха като усещане, вероятно ще се пробвам с курс при добра оферта.
- Davines - Гелът, о, даа! Реални растежи, никакво омазняване, непретенциозен откъм употреба, относително бюджетен. Засега е моят личен фаворит.

# 499

- Davines - Гелът, о, даа! Реални растежи, никакво омазняване, непретенциозен откъм употреба, относително бюджетен. Засега е моят личен фаворит.

Предполагам за този говориш https://www.arlen.bg/product/11993/stimulirasht-gel-za-krehak-sk … ng-gel-150ml.html ?
Имам го от скоро и го ползвам на всяко миене, наистина е приятен, но явно трябва да му дам време, за да видя ефект. При теб след колко време употреба започна да дава резултат, а също и колко често го ползваш? Hug

# 500
  • София
А дали може да ми сравните откъм стимулиране на растеж гела на Давинес, този на Philip Kingsley за стимулиране на растежа и L’oreal Serioxyl?

# 501
А някой ползвал ли е шампоани на Давинес ? Гледам имат с насоченост към чувствителен и раздразнен скалп, какъвто е моят.

# 502
PeachHoney, да, точно този.
По спомен, (защото след като го ползвах изчезна и дълго време не можеше да се намери на поносима цена) го мажех през ден и тубата ми стигна за около 2 месеца, ефект видях още преди приключването ѝ, заради което бях решена да си го продължа профилактично, но уви...

# 503
Здравейте Blush
Все още изчитам предишните теми и все още съм на номер 73,тъй че извинявайте ако е обсъждано.
Бихте ли споделили какъв сешоар използвате, видях няколко коментара на предишната страница.
Аз в момента използвам обикновен сешоар на Remington, но бих искала да го сменя и съм се за гледала в GHD Air и Remington Proluxe

Не ме бива да въртя четка и държа сешоар едновременно, макар че този модел е доста лек.
Като плюс мога да кажа че изсушава косата два пъти по-бързо от другите, но поне при мен, сигурно защото не използвам четка, не се получава този ефект на “загладен косъм” като след фризьор.
Така че зависи за какво го взимаш.
Професионалните сешоари се ползват само за изправяне,така да се каже.Ако няма да се изправя косата,се ползва по-слаб сешоар.Професионалните са мощни и разхвърчават и фризират косата.А за къдрава коса,единственото спасение е дифузера,запомнете го.

Ампулите Денсифик са идеални,когато се търси ефект по-гъста коса.Казвам ефект,защото те не сгъстяват косата,само придават такъв ефект.Ако се търси сгъстяване,се ползват медицински продукти.Тези от сорта на Керастаз не помагат,те са козметични.

От професионални фризьори знам,че Давинес не помага за растеж и сгъстяване.За растеж най-добрият бил Екстеншънист на Керастаз.Аз го тествах само месец и не мога да кажа дали наистина действа.В момента съм на тема Меди Целаген,ще го видя и него колко "струва"

# 504
Професионалните сешоари се ползват само за изправяне,така да се каже.Ако няма да се изправя косата,се ползва по-слаб сешоар.Професионалните са мощни и разхвърчават и фризират косата.А за къдрава коса,единственото спасение е дифузера,запомнете го.

Ампулите Денсифик са идеални,когато се търси ефект по-гъста коса.Казвам ефект,защото те не сгъстяват косата,само придават такъв ефект.Ако се търси сгъстяване,се ползват медицински продукти.Тези от сорта на Керастаз не помагат,те са козметични.

От професионални фризьори знам,че Давинес не помага за растеж и сгъстяване.За растеж най-добрият бил Екстеншънист на Керастаз.Аз го тествах само месец и не мога да кажа дали наистина действа.В момента съм на тема Меди Целаген,ще го видя и него колко "струва"

За профи сешоарите мога да се съглася, защото аз лично от две години се чудя, трябва ли ми или не Парлукс за 200+, при положение, че само суша коса права като праз.

За Денсифик, да де, и като ефект го търсим ние с фините косици, ама не.

Давинес не знам дали помага за растеж на дължина, честно, не ми е цел и никога не съм се интересувала от такива продукти. За нови растежи видях ефекта при мен.

# 505
Хм,Денсифик съм ги ползвала всяка божа сутрин и смея да твърдя,че косата ми изглеждаше не двойна,а тройна.Не знам защо при теб не се е получило.
За да има ефект даден серум/лосион се ползва сутрин,в най-добрият случай и вечер.Това с миенетата през три-четири дни и серумите тогава,за мен е несериозно.Кой серум ще действа,нанесен два пъти седмично?!
Относно Давинес,не съм го ползвала,нямам мнение.Споделих това което профитата са ми казвали

# 506
А дали може да ми сравните откъм стимулиране на растеж гела на Давинес, този на Philip Kingsley за стимулиране на растежа и L’oreal Serioxyl?
Мели, не мога да ти ги сравня, но бих ти препоръчала да ползваш Меди Биокленз заедно с тоника на Кингсли, мисля че само за месец ще видиш нови растежи. Да, като водичка е тоника, но действието му в никакъв случай не е просто на водичка, наистина работи. Учудвам се, че са го намалили толкова! Топ е!

# 507
Професионалните сешоари се ползват само за изправяне,така да се каже.  Ако няма да се изправя косата,се ползва по-слаб сешоар.Професионалните са мощни и разхвърчават и фризират косата.
Абсолютно. Аз съм със същия модел на Парлукс ( като на Мелисанде )  и ако няма да използвам четка за оформяне на косата използвам най слабата струя за да не ми се рахвърча косата.

Намалението на Златна рибка не ме прилече.
Арлен трябва да поработят в/у страницата си Мороконойл са в намаление, което не е отразено в главната им страница.

# 508
VanessaDE, аз също съм на мнение, че трябва постоянство, особено ако се лекува даден проблем с косата , а не просто превенция
В момента използвам (от скоро) ампулите на Napura Stamigen
На тях пише, че трябва да се използват два пъти седмично.
Четох, че някои използват половин ампула, но аз си слагам цяла (точно за това, че ме е страх, че няма да подейства по-малкото количество)
Порових се в нета и видях снимка на преди и след 45 дневен период.
Ще ги използвам толкова време
Имаш ли наблюдения за тези ампули?

Постоянно използвах и серума на Eprouvage. Всяка сутрин или вечер нанасях по 3 пипети.Скалпът ми се омазнява по-рядко, на 3ти ден дори косата изглежда чиста, така съм свикнала от малка на 3ти Или 4ти ден миене на коса. Нямах прекомерно омазняване от серума, но както казах в минал пост, количеството свърши след точно една седмица!! 😠😠😡Ядосах се и си закупих ампулите Stamigen.

Не лекувам проблем на скалп, просто до сега никакви грижи не полагах.
Ще направя курс със Stamigen, след това ще продължа с Anagen

# 509
  • Варна
Гелът на Давинес работи откъм стимулиране на нови растежи и то работи сериозно. Не съм съгласна,че един продукт трябва задължително да се плеска сутрин и вечер ,за да даде резултат. Да ако се третира сериозен косопад е ОК,но това е лечение. За рутинна грижа поне на мен ми е достатъчно нанасяне след миене два пъти седмично и така ползвам почти всичко.

Общи условия

Активация на акаунт