Професионални серии за коса 135

• 42 522
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Искрица според мен 6.1 на Oway с 6-ца оксидант и направи обливка на дължините- така ще се изравни цвета ако има някаква разлика.

# 526
Днес разчиствах едни стари снимки в лаптопа си и ми стана странно как в един период зимата на 2017 година косата ми е била много дълга, плътна и с блясък.. Чак се изненадах каква фрапираща разлика има... Stuck Out Tongue Само дето сега не се сещам с какво аджаба съм си мила в този период косата, та е била толкова различна.... Smile Човек явно трябва да си води записки какво ползва и как изглежда косата с тези продукти...
Имам едно съмнение, че ефекта може да се е дължал на Алтерна, имах няколко серии, които свършиха постепенно и не съм зареждала до сега...
Та кой можеше да сравни с по две думи сериите на Алтерна?
Имала съм хидратиращата серия, Repair и Тен, детоксикиращия шампоан, няколко продукта от бамбуковите серии и няколко финиша.. Но са ми интересни другите хайверени серии..

Светли Великденски празници, момичета!!! Gift Heart

# 527
  • Някъде там
Искрица според мен 6.1 на Oway с 6-ца оксидант и направи обливка на дължините- така ще се изравни цвета ако има някаква разлика.
Принцеса,поръчах 6.1 Simple Smile Благодаря ви за съветите за боя.Поръчах и 6% оксидант Simple Smile

# 528
Здравейте момичета някой да има код за отстъпка в Арлен и да няма да го ползва ? Simple Smile

# 529
Арлен, Агора, Коса.. Никакви великденски промоции...

# 530
кода за Арлен FNL10 още работи май, дава -10%.

# 531
Има и код за Керастаз Ker15

# 532
Ех изтървах намалението на Moroccanoil в Арлен, други изпитани сайтове с добри цени да споделите - в Нотино и Парфимо не са налични.

# 533
Ех изтървах намалението на Moroccanoil в Арлен, други изпитани сайтове с добри цени да споделите - в Нотино и Парфимо не са налични.
В kosa.bg са с 25% намалени.

# 534
Много благодаря на всички за безценните съвети.
При мен се оказа, че се нуждая на този етап от наистина силна хидратация, така че се обръщам за съвет.
Моля да споделите коя маска би била подходяща.
Сега имам тази на Епруваж, но ми е "лека".
Благодаря ви Blush

# 535
Спайка, погледни на Макадамия класическата /топ аромат/.
П.С. Честит Великден! Flowers Hibiscus

# 536
  • Перник
Честит празник!
Това е косата ми в най-естествения й вид. Измих с шампоан фолинген на Меди, след това маска Епруваж и хидратиращ балсам на Меди. Оставих я да изсъхне на слънце, без никаква стилизация и финиши. Можете ли да ми дадете идеи за бюджетен продукт, който да подчертава и запазва чупките.
Скрит текст:
[\spoiler]

# 537
*карамел*, имаш много красива коса! Равен цвят, гъстота! Естествена изглежда отлично!
👏👏

# 538
В отговор и на *карамел* само да вмъкна: Можеш да пробваш текстуриращия спрей с морска сол Marrakesh WAVE Sea Salt. Приятен е като ефект, много подходящ за боядисана коса. Не е агресивен, не е със силна фиксация и според мен е идеален за чуплива, плътна и дълга коса. Не ти трябва дори сешоар за него.

Иначе идвам с отзиви за някои продукти, които изпробвах скоро:

Bounce Volumizing Spray. Пак на Marrakesh. Истинска находка е. Не само дава форма още от корена, но докарва завършен и супер вид на цялата коса. Страхотно оформя и стои много естествено. Много ми хареса, а предполагам, че и на фини коси може да е доста ефикасен. Ползвах със серията Color Care, която също ми е нова и останах с добри впечатления. Доста добро изпълнение и определено по-добра от други серии за боядисани коси. Купих я в травъл размер (шампоан+балсам), с включен в него спрей за разплитане на коса Leave-In Treatment & Detangler. Спрейът не бих го купила отделно, безсмислен продукт.

Поръчах и този MOD Multi Purpose Styling Cream, и се надявам да е също толкова добър като горните два продукта.

Ever smooth на Kevin Murphy - истински анти-фриз ефект плюс хубав, естествен обем. Въпреки това, при мен сплъсти косата и не ми хареса. Може би в по-сръчни със сешоар ръце би се представил по-добре, но аз определено не съм впечатлена от продукта.

Lalga SEAMIST - не усетих обещаната и забележителна хидратация. За анти-фриз ефекта също бих спорила, иначе поне обещава мултифункционалност и се надявам поне да е полезен за UV защита.

I.Plex 3 на Lakme - ами много добра подхранваща маска. Според мен може да се ползва абсолютно индивидуално от системата Lakme i.plex. При мен направи косата по-гладка и с блясък още на първото ползване. За цената си е повече от интересна.

От другото, което пробвах засега от Lakme, най-добри впечатления имам в този ред: възстановяващ серум Deep Care Drops (отнема малко от обема, прибирайки и подреждайки краищата и дължините), олио Bio Argan (което ползвах и като терапия), маската от същата серия.
В този списък влизат и стилизантите Rings и Cool Top Ten (с леки преубеждения този), но те могат да се пробват така или иначе от мостри, на който му представляват интерес.
Остават ми за тест серията Frizz Control и White Silver.

Днес пробвах за първи път 2-мин ApHogee. Има ужасен аромат.

Последна редакция: пн, 20 апр 2020, 20:07 от Аня Филипова 649504

# 539
Аня Филипова, благодаря за информацията, която споделихте. С каква коса сте? Питам, за да добия по-добра представа за продуктите.
Честит празник на всички! Здравето и сполуката да са ни спътници!

Общи условия

Активация на акаунт