У дома ОСМОКЛАСНИКЪТ стои, мама и татко се молят училище да поднови

• 27 853
  • 742
  •   1
Отговори
# 195

Малка занимавка

# 196
# 197
# 198
# 199
Последното е "уморение", ама хич не ме бива да смятам (30) Blush

# 200
Не. Ще пиша, ако някой го пресметне вярно, да не задръствам темата. Не подсказвайте! Grinning

# 201
# 202
# 203
29 - човечето е с кецове. Simple Smile Аз пък сега видях, че е един кец, а не два - 24.

Последна редакция: ср, 08 апр 2020, 16:57 от Шарлот

# 204
  • София
Не му видях кецовете на този. Значи е 26.

# 205
  • нейде там, където ....
43?

Приготвих едни правила за работа по време на дистанционното обучение, които ще се представят само за сведение и изпълнение. Не подлежат на обсъждане, а част от мерките сигурно ще останат и за след това.

Последна редакция: ср, 08 апр 2020, 17:15 от jd

# 206
jd, браво! Flowers Tulip
С кецове е и носи семки, а за събиране е само един кец.

# 207
Благодаряяя! Нужно ни е - иначе ще откачим: хлапета с ДО, готвене повече от друг път, ритуали по излизане и прибиране - нови условни рефлекси, преса от пресата /ей, как звучи!/, служебна работа от къщи и не само, пищящи линейки по улиците, всички наоколо изнервени... Май Хасан не е хора, а на Евгени нервите се поизопнаха!

# 208
  • Там, където мечтите се сбъдват
jenap, досега, откакто е ИП, не съм поръчвала храна за вкъщи. Последно мернах Бистро Песто, че са пуснали храна за вкъщи и ако реша май от тях, ще поръчам. Засега ме е шубе де:))) Иначе веднъж седмично се ровя по разни сайтове, черпя идеи за рецепти, или пък отварям шкафовете, хладилника и фризера, и според наличните продукти измислям какво да готвя. Но у нас се яде три пъти и една междинна следобедна закуска, която е плод, ядки или някакво печиво. Последното се случва веднъж на 10 дни:) Откак наборът откри вълшебната комбинация от тахан и мед, ако нещо рязко пригладнее - лапва по една-две лъжици.

# 209
  • София
Момичета, видяхте ли, че са отменили пролетната ваканция?
Дистанционното обучение ще си продължи и следващата седмица, без официалните Великденски празници.

Общи условия

Активация на акаунт