У дома ОСМОКЛАСНИКЪТ стои, мама и татко се молят училище да поднови

• 27 857
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Нашите днес имаха съвет и след него ни съобщиха, че пролетна ваканция ще има. Тази заповед откога е?

# 211
Здравейте ! И аз се блещя на последната новост , че няма да има ваканция , а ДО продължава ....
Лошо няма , не смятам , че имат нужда от ваканция .... и без това само ще се мотат по цял ден по пижами.Поне да наваксват и да ги държат ангажирани. Така и така никой никъде няма да пътува.Аз също не смятам , че тази учебна година ще стъпят в училище .Вероятно чак на 15.09. Незнам само седмокласниците кога ще им отлагат матурите , сигурно юли или август.Но съм благодарна , че нямам седмокласник.Ужасно благодарна. Само му се смея , че ако знаех , че всички тези напъни от миналогодишната епопея са били ,  за да си седи вкъщи , изобщо нямаше да минаваме през този ад. Минават ми греховни мисли , че може всяка зима да излиза по един нов вирус и всичко по надлеждния ред отново и отново да се повтаря .... Прежалих планираните пътувания , а толкова ги чаках ! Планините тънат  в сняг , сега беше най - доброто време за ски - денят дълъг , никакви чуждестранни туристи , картите намалени и мноооого сняг , но прежалих ги ,ще преживеем без ски , после май месец и без море , а нашето семейство си имаше традиция ... но нейсе , да сме здрави .Пращам поздрави и здраве на всички !

# 212
  • Там, където мечтите се сбъдват
Аз се обърках от толкова заповеди. Последно през дните за априлска ваканция проекти по арт, музика ли ще правят или ще учат нормално?

# 213
Всички почивки пропаднаха и при нас. Подлите гърци не връщат пари за самолетни билети, само ваучери за пътуване, но трябва да се усвоят до следващия октомври, а до тогава какво ще е, никои не знае.
Аз се присъединих късно към вашата прекрасна компания и искам да питам кой е "Евгени" ?

# 214
  • София
Третокласникът го реши веднага с числов израз, сестра му също го реши веднага наум, баща им се мъчи като грешен дявол 15 минути, все грешни отговори даваше и накрая двамата седнаха и му обясниха къде бърка. Joy Аз дори не се и пробвах - авторитет трябва да се пази.

Това е Евгени:
Скрит текст:
Жената стоеше на опашката в супермаркета след дядо с внуче, чиито шепи бяха пълни с бонбони и други лакомства. Детето не спираше да вика, да нервничи и да се тръшка.

- „Спокойно, Евгени, потърпи още малко, ето идва нашият ред… Бъди добро момче.“ –  говореше възрастният човек, опитвайки се да запази самообладание.

Детето продължаваше да буйства, да скача и да привлича вниманието на всички върху себе си, а дядо му отново пусна в действие тихия си глас: – „Всичко е наред. След малко ще сме у дома. Потърпи още малко, човече!“

Платиха на касата и малкият дявол изхвърча като тапа на шампанско от магазина, втурвайки се към колата, където да разтовари безценните си съкровища.

Дядото отново запази самообладание и с още по-спокоен тон каза: – „Успокой се, Евгени. Приятелче, не се разстройвай! Пет минутки и сме у дома, само се успокой, моля те!“

Жената, която ги наблюдаваше остана силно впечатлена. Тя последва дядото с внучето и преди да потеглят, каза на възрастния мъж: – „Със сигурност не е моя работа да ви давам оценка, но вие се държите с внука си невероятно, успяхте да запазите спокойствие и му говорихте уравновесено, тихо и смислено, дори след като той премина всякакви граници на търпението.“

После се обърна към момченцето: – „Евгени, ти си истински щастливец с такъв дядо!“

Дядото я погледна и широко се усмихна: - „Много благодаря за милите думи, госпожо, но аз съм Евгени, а този на задната седалка е Мартин!“

# 215
Уникално е това за Евгени! Сега съм го дала на наборката, че имаше анлийски до късно и в момента го гледа втренчено.
Още едно по - лесно:
Една тухла тежи 1 кг. и половин тухла. Колко тежат 3 тухли?

# 216
  • София
Уникално е това за Евгени! Сега съм го дала на наборката, че имаше анлийски до късно и в момента го гледа втренчено.
Още едно по - лесно:
Една тухла тежи 1 кг. и половин тухла. Колко тежат 3 тухли?
6 kg  Simple Smile

Ето и от мен една закачка в това ИП, в което много хора останаха без работа.. И нищо чудно някой да прибегне до обир на банка.
В районното разпитват Пешо, Гошо и Тошо, защото подозират, че един от тях е обрал банка. Ето какво свидетелстват тримата:
Пешо: Аз съм невинен.
Гошо: Аз съм невинен.
Тошо: Гошо е виновен.
Ако само едно от тези твърдения е истина, кой е обрал банката?

Последна редакция: ср, 08 апр 2020, 21:36 от пенсионирана русалка

# 217
Пешо. Kissing Heart , Русалке!
Редактирам се.

# 218
Гошо
Ох, не видях,че сте отговорили.

# 219
Три четвърти торта и 1кг тежат, колкото цяла торта. Колко тежи тортата?

# 220
# 221
  • София
6кг трите тухли.
А за другото - 60?

Кофти за ваканцията. Прочетох. Днес е подписано, явно учителите ще разберат официално утре.

# 222
6кг тухлите
Другото е 43

# 223
При нас няма да има онлайн уроци, но ръководството е задължило учителите да поставят задачи за изпълнение всеки ден. Зам. директорът се е включил, като е обяснил на децата, че го правят за да ограничат излизанията им.

# 224
Два паяка слизат и се качват по стъбло. Единият се движи с равномерна скорост, другият слиза 2 пъти по-бързо от първия и се качва два пъти по-бавно от първия. Кой ще финишира пръв?

Общи условия

Активация на акаунт