У дома ОСМОКЛАСНИКЪТ стои, мама и татко се молят училище да поднови

• 27 865
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Съжалявам за ваканцията. Нашите деца си учат стабилно от ден първи на ИП, а и през предходните грипни ваканции имаха възложени дългосрочни задачи още от реалното училище.

# 226
  • София
Лелееее, за малко реших, че съм объркала темата. Къде се впуснахте в такива задачи?! Докато ви изчета, сте дали Сите отговори!!! И аз като sanaka, ще запазя мълчаливо достойнство, пък!

# 227
Извинявайте, че нахлувам в темата, но видях, че решавате задачи. Сърце трепка, та не трае.
Една и от мен😂:

# 228
  • София
Фран, на мен за тази вечер ми стига. Току-що приключих с броенето на пакет леща - 86 378 зърна. Слънчогледа го оставям за друг път Simple Smile

# 229
  • Варна
Извинявайте, че нахлувам в темата, но видях, че решавате задачи. Сърце трепка, та не трае.
Една и от мен😂:

Хахаха е не мога
На около 10 опита за тик-ток с момичетата и две чаши вино не мога да ги преброя
Поздравявам ви с тази песничка,  да предам веселяшкото и подскачащо настроение и на вас Simple Smile
https://youtu.be/fHI8X4OXluQ

# 230
  • някъде ... тук ...
Това е нечовешко. Синковецът каза, че отговорът е 1 контейнер за прахосмукачка Grinning
Аз цяла вечер съм като Санака Simple Smile

# 231
Фран, като даваш такава задачка, пусни и човечето с цип на устата от "Минута е много", защото съм "ами сега?"!

# 232
  • София
Що бе, това е лесно - купчинка семки + купчинка семки е равно на 2 купчинки семки. Sunglasses

# 233
Аз си налях една чаша червено, че играхме с малката на "Пришълецът срещу хищникът" до преди малко. Нищихме идеята на до и приемливите прояви на пуберитета в условия на домашна карантина.
Пешо ли беше виновен?
За семките и аз ще замълча или утре ще мисля. Joy

Последна редакция: чт, 09 апр 2020, 00:10 от silver pearl

# 234
  • София
Стоянчо

Няма да разписвам подробно задачата на Фран, но това е начинът:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 08 апр 2020, 23:59 от Спунк

# 235
  • София
Влизам сега, и реших, че съм в седмокласната тема, така сте размяткали тези задачи, че чак една ме халоса по главата, ама пусто пак ме мога да я реша 😆🤣
Тая карантиЯ не прощава никому🤪🤣

# 236
  • София
Добро утро😁

Коригирам си отговора (ако може) със сутрешен такъв - не е 60, а 30.

# 237
  • Sofia
Да си учат другата седмица Hands Point Up И без това не са цъфнали и вързали с езика.
Малката да почиват -предполагам, че класната ще го измисли как да се случат нешата (за секунда не съжалявам, че след 1-ви клас я преместих в нашето "селско" училище - страхотна учителка имат. След 4-ти ще го мислим...)

# 238
  • София
Поне да го бяха направили от 16-ти, за да боядисваме яйцата заедно. Дано на наборката и намалят поне домашните.

# 239
  • София
Добрютро, мале, какво ви e Станало снощи!?
За семките питайте Рейман.

От мен един виц за добрутро:
Мъж в съня си вижда шоколад, дете и капут...и така 3 нощи подред. Накрая отива на гадателка и я пита:
- Добре, 3 нощи вече подред сънувам шоколад, дете и капут, какво означава това?
- Ми купи на детето шоколад бе, капут!

Общи условия

Активация на акаунт