Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 126

• 49 898
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Васе, не изчезвай така, моля те Hug

"Вече не дойде ли времето да бъдеш щастлив?
Дойде времето, да бъдеш щастлив без мен."

https://www.instagram.com/p/CCTr__gADEq/?igshid=ca0zyppoyw0e

#karasevda

# 616
Привет, девойки! Simple Smile

# 617
  • София
Сладуранката ни пътува с Ураз. Сигурно снимат нещо заедно   

# 618

Галко, бу не гюзеллик? Оправи ми деня Heart
Радост за очите ми Heart EyesGrinning

Вероятно пътуват от Истанбул за Мугла Sunglasses

# 619

Сладури Heart Eyes

Момичета, към разговора ви от снощи. Смятам, че противоречието между феновете на Санджар и Гедиз не е задължително да е нещо лошо, а най- малко влияе на актьорите и екипа.
Хейтърите не ги коментирам, ако ги има не е изненадващо, соц. мрежа е тяхната естествена среда Smirk

СЦ сигурно потриват доволно ръце. Създали са много силни образи- Санджар, Наре, Гедиз, и ако Енгин и Неслихан си бяха доста известни и преди това, то никой не може да отрече, че Ураз влезе с гръм и трясък в образа на Гедиз. Придаде му, толкова чар и непринуденост, че спечели доста зрителски сърца, което са готови да го подкрепят не по- малко пламенно Smile

От цялата врява между двата фланга фенове, сериала печели.
Екипа си работи и си следва сценария, ДП е най- гледан, актьорите най- коментирани, ние си се "джафкаме" и кервана си върви Sweat Smile

# 620
Здравейте, дружки Hug

Честита 4-та годишнина на сладурите ни Heart Eyes
Да са здрави, успешни и щастливи Heart

#neskad

# 621
  • Яко в Матрицата...
Привет! Simple Smile

Честита им годишнина! Да са живи и здрави, много успешни и щастливи!

Несли е една от най-хубавите и стилни булки, които съм виждала Heart EyesHeart EyesHeart Eyes Светеше тя, светеше! Grinning

Дизайнерската къща на сватбeната рокля не спря да споделя снимки с тях, толкова бяха хубави. Като холивудска двойка! Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 11:05 от Reni - BG

# 622
  • София
Добро утро къзларки!
Еви  

Днес е един от най-щастливите дни на нашите патрони. Да им пожелаем да бъдат живи и здрави и много щастливи. Да се обичат все така силно и да остаряват заедно.

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 10:09 от БлагаВест

# 623
Спомням си възторга, който изпитах, когато я видях като булка.
Най-големия ми страх беше, че ще е с кармъзъ червилото и нарисувани вежди, като сватбата във Фатиха Grinning

Някои медии отразяват и днес интервюто на Несли за Univision.

Това е от Бирсен

https://www.tv100.com/amp/neslihan-atagul-abd-kanalina-konustu-k … r_impression=true

Накрая разказва, че се снима в Дъщерята на посланика. Че първи сезон е свършил и в момента работят по втори.
Разказва и за онлайн списанието си. Обичала да снима и да си говори с хората, затова обединила тези две неща в Hadsiz. Издавали списанието и на английски, заради чуждестранните й фенове.

И най-накрая Heart Eyes

"Участието в глобален проект е сред моите планове за кариера. Това ще бъде една от темите, върху които ще се съсредоточа в следващия период. Искам също да участвам в независими филми, затова започнах да чета и оценявам сценарии. "

И част от интервюто на Каан за Univision Heart

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 11:14 от Еванджелин

# 624
Много щастие и успехи на красивото семейство!

# 625
Честита годишнина на сладурите ни. Живи, здрави и щастливи Heart

Привет, момичета Two Hearts

# 626
  • София
Честита годишнина на сладурите ни. Живи, здрави и щастливи Heart

Привет, момичета Two Hearts
Васе, появи се в точния момент и с най-прекрасния колаж. Аз от кога те чакам да сътвориш нещо ново и красиво.                    

Заслужават си тези двама красиви и щастливи влюбени...

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 18:07 от БлагаВест

# 627
  • Варна
Големи симпатяги! Да са много щастливи заедно!

# 628
Flowers Four Leaf Clover Честита годишнина на чудесните Патрони и от мен Heart Eyes
Да са живи и здрави , много щастие и творчески успехи Flowers Hibiscus
Никога няма да забравя тази сватба - най-веселата , най лудата , най-прекрасната , която съм виждала в живота си Simple Smile
Желая на Несли да постигне мечтите си , те да са големи колкото таланта и Sparkling Heart
а на Кадир най-после един много успешен проект , който да се разкрие до край и неговия талант Blue Heart НО да се приведе в приличен  вид ,че искам да се телепортирам и да оскубя до косъм мустака му Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 629
  • Яко в Матрицата...
Привет! Grinning

Я си признайте бързо с кои сериали изневерявате на "Дъщерята" това лято Stuck Out Tongue Winking Eye

Да се посмеете малко Simple Smile

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт