Отговори
# 180
На бутона няма вирус, праща към социалните мрежи за споделяне.

Учебници онлайн нали и тук осигуриха безплатни? Не че ми трябват. Имаме си хартиени.

Изказванията на белоруския лидер са точно както на партийните водачи едно време. Но то май риториката и на АК е такава, та може би е нормално който харесва АК, да харесва и Лукашенко.

# 181
Какво си подкарал горкия колеж😀

# 182
  • софия
Мен ме е страх да го натисна Joy
давай смело Laughing

# 183
  • София
На бутона няма вирус, праща към социалните мрежи за споделяне.

Учебници онлайн нали и тук осигуриха безплатни? Не че ми трябват. Имаме си хартиени.

Изказванията на белоруския лидер са точно както на партийните водачи едно време. Но то май риториката и на АК е такава, та може би е нормално който харесва АК, да харесва и Лукашенко.
Риториката на АК не съвпада с Ежковата - иначе нямаше да преместят изпита. Няма логическа последователност на направените изводи.

Но пък между риториката на Слави, Зелените чорапки, Лукашенко и Ежко има много общо. Защо ли?

# 184
Зелените чорапки какво е?

# 185
  • София
военното разузнаване?Чорапите  на военните са  с цвят каки (нюанс на зеленото)

# 186
  • София
пРезидентчето

# 187
Шарки, съгласен съм с теб, и аз не знам защо така съвпадат. Я моля те сега, кажи ми от кого е това, ама без да ровиш в нета.😄

Inside my soul a treasure is buried,
the key is here and it is mine.
How right you are, you drunken monster!
I know: the truth is in the wine.

# 188
  • София
Шарки, съгласен съм с теб, и аз не знам защо така съвпадат. Я моля те сега, кажи ми от кого е това, ама без да ровиш в нета.😄

Inside my soul a treasure is buried,
the key is here and it is mine.
How right you are, you drunken monster!
I know: the truth is in the wine.

Скрит текст:
от зетчето на Менделеев...

# 189
Абе поетесата си е поетеса и общата култура си е обща култура...хем шифровано на английски. Все пак, оригиналът си е друго, как беше, не го копирам-

В моей душе лежит сокровище
и ключ поручен только мне.
Тьi право, пьяное чудовище!
Я знаю - истина в вине.

Все пак, най-известното може би стихотворение на Блок, ама заблуждаващото беше, че е на английски.

# 190
  • София
Аз докато се логна пак и Русалката ме изпреварила Simple Smile

# 191
Знам, че го знаеш, споко 😄 Много е актуално предвид ситуацията, която предразполага към пиене на вино. И на, самият Блок казва, че там е истината.😄

# 192
Мерси за отговора.

# 193
  • в страната на чудесата
Знам, че го знаеш, споко 😄 Много е актуално предвид ситуацията, която предразполага към пиене на вино. И на, самият Блок казва, че там е истината.😄
Внимателно с виното:

Много съжалявам, че няма да има ваканция Sad но с ДО малкият най-после се научи да си прави закуската сам. Аз излизам доста рано и за първи път става с аларма, прави закуска и пр. Имаше мрън, но баща му спи по това време та или сам или гладен Simple Smile

# 194
Помеждудругото - колко от кандидатите в АК са били заразени и/или болни до сега?

Общи условия

Активация на акаунт