E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~203

• 32 502
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Добро утро Flowers Four Leaf Clover с аромат на кафе Coffee ухание на цветя Flowers Hibiscus и вкус на любов Heart

Снощи нямаше епизод, заради концерт.....И ние си направихме концерт.....

Довечера ще бъдем отново с героите на Невестата. Ще бъдем на пролетен пикник, какъвто семейство Боран всяка година прави....Ще бъде забавно....но и живота е като времето - редуват се слънчеви и облачни дни......

Щастлив нов ден и да бъдем здрави Hug

# 451
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Ани, благодаря за кафето и пожеланието...Дано не сме били досадни снощи с импровизирания "концерт"...
«Сезонът е просто състояние на душата. На някого в душата по цял ден вали, а за друг, през цялата година цъфтят цветя.»
Да почерпя за края на работната седмица....

Гледала съм я с всичките и партньори.....

# 452
Добро утро! HugHeart

Ани,Гости,благодаря за кафето,сладичкото и пожеланията! HugHug

Снощи видях много отговори,а  вие сте си организирали ''концерт''! Wink Аз нали гледам ''Откраднат живот'',а там бяха направили епизод свързан с пандемията!После от 21 ч. си гледам ''Научи ме да обичам'',а после и ''Една жена'' по ДФ!Припомних си някои от клиповете разбира се!

Ани,
Скрит текст:
Благодаря за споделеното на лични!
Нали гледаш на обяд ''Моят живот''!Още една седмица и свършва!После започва ''Госпожа Фазилет и нейните дъщери''Аз го гледах по ДФ преди от 22,30 ч.,сега ще го повтарят по Нова тв. на обяд!Играе Алп Навруз,може и да знаеш!

Гости,а аз съм гледала Аслъ в ''Мечтатели'',''Безмълвните/Сускунлар''(знаеш заради Мурат Й.)''Тайни'' и ИН!

Слънчев петък на всички! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 453
# 454
Гости не всички са гледали концерта на БТВ, заради който нямаше епизод...Така, че не е задължително всички да гледат нашия импровизиран концерт. Забавлявах се, докато дойде времето за "Една жена"...
Скрит текст:
Тулумбичките ми са спомен от детството, бяха ми любими, а когато станах домакиня много често правех.....

Лу радвам се, че и ти си добре Hug

Злати
Скрит текст:
дано не са  изтрили това което ти изпратих. снощи го видях на няколко места, но сутринта бяха изтрити. След като го трият, може би е вярно....

Сюрея се чуди кой е мъжа от кафенето, който си беше забравил  портфейла.......

# 455
  • Плевен / София
Ани,  така е , но вече мога да очаквам и от това да има недоволни...
Относно това, което ми изпрати...
Скрит текст:
Страшно е, ако е истина....
Млечният път- Зюлял и Неджат

https://www.vbox7.com/play:7ebfa113b8&p=tv_show

# 456
Привет момичета
Днес ми се обади Криси
Скрит текст:
изпраща поздрави на всички с пожелание да бъдем здрави....
Нов преглед на Истанбулската невеста....Преди си имахме закачка за Ипек и Фикрет - аз се опитвах да защитавам Фикрет...а нападах Ипек....Тя обратно.....Сега като гледала отново сериала каза, че коренно си е променила мнението за Ипек .....вече не иска да я защитава....Не мисли, че може да има такава драстична промяна в характера на хората, така, че вече не вярва, че Ипек може коренно да се промени и ми цитира поговорката "Вълка козината си мени, но нрава не..."
Липсват й някои моменти в сериала, струва й се, че не излъчват всичко. Струва й се, че има разлика в някои възлови моменти в превода.
Вярвам в превода на групата, която превеждаха сериала. Във фейсбук сериала се превеждаше онлайн при излъчване на оригиналните епизоди от Сафие Бекирова и разлика в преводите на Сафие и групата, която правеше превода нямаше. А ако имаше някаква разлика Бризчето щеше да ни обърне внимание....

Не знам турски и нямам претенции, но когато гледахме "Дила ханъм" в един от много напрегнатите моменти, превода по телевизията беше грешен......това се виждаше и от действията на героите.....Тогава Кралева се беше подразнила много, дори беше писала на НТ за заблуждаващия превод.....

# 457
  • София
Дами, снощи съм изпуснала и двата концерта, защото имах да наваксвам с две серии - предпоследната която уж гледах, ама много разсеяно и последната. Вечерта ми не беше празна.

Хареса ми разговорът между Осман и Фарук. Радвам се, че се изясниха, макар че остава вероятността и двамата да си имат "едно на ум" вече. Чудя се, защо винаги, винаги, винаги в сериалите като има някаква "тайна" то тя непременно се раздухва, само дето по новините не го казват. То си четат дневници, то се обвиняват по обществени места (тоалетни), то се подслушват или "случайно" чуват. После пък, къде без да искат, къде нарочно стават интриги между героите. Предполагам, че това ще стигне и до Сюрея в един момент, та съвсем да им разбутат отношенията... Ясно е, че иначе няма да е интересен филмът, ама чак така ли става и в живота?! Не мога/не искам да си го представя. Има неща които са лични, интимни, съкровени, без претенции - каквито са чувствата на Осман в случая.
Назад някой питаше защо поведението на Фикрет се толерира... ами той реагира така първосигнално, леко инфантилно - като разглезено дете... и като погледне после с тези тъжни очи - как да не му се размине?! Stuck Out Tongue Winking Eye Точно като на малко дете. Чак и мен не ме дразни, а по принцип би.

Ани, Гости, от темата ли е трито нещо? Много ме е яд, като изпусна коментар. Sad

# 458
  • София
Сценаристите взеха съвсем да издишат.
Какво е това чифтосване на хора, които не могат да се гледат? Да оставим настрана това, че е едно на милион да няма никакъв друг изход от тая болест, освен брат/сестра. Дори и така да беше, кой ще остави на случайността тая бременност? Домашната помощница мисли за ин витро, а най-влиятелното семейство в Бурса ще прави опити по старомодния начин, рискувайки това да отнеме месеци, години... А нали уж е важно, спешно?!

Язък за Адем. Тъкмо повярва на Боран и предполагам, че ще се разочарова заради Халил. Голяма грешка беше това на Фарук. И аз да съм на мястото на Адем и да разбера за това, и аз ще се отдръпна и ядосам.

Нямам думи за срещата на квачките. Органическа непоносимост имам към клюкарстване и псевдо моралничене.

# 459
mimeime - никой няма да научи за тайната на Осман....и Сюрея няма да разбере. Преди сме се чудили дали не трябваше по някакъв начин Есма или Фарук да подскажат на Сюрея...много разсъждавахме, но не стигнахме до правилно решение, всичко беше в сферата на ако кажат, ако премълчат.......Но според мен правилно постъпиха Есма и Фарук....Дори тази вечер когато Сюрея непринудено прегърна Осман, той веднага се втренчи във Фарук..., но Фарук само с поглед го успокои....все едно му каза няма проблем...
Но предстои Бурджу да си спомни какво се случи в тоалетната на ресторанта...Този момент ще бъде интересен...
За подслушването - това е национална черта на комшиите Stuck Out Tongue Winking Eye Няма сериал в който да няма подслушване и да не се плетат интриги от научените тайни на героите....
Акиф ще вкара Фарук в голям проблем.....следващата седмица ще се разиграва голяма драма...

# 460
Една лека, приятна серия. Добри намерения и усмивки. Но… тук там, показваха зародишите за предстоящи битки или война. Дали  чрез грешни постъпки, или чрез преднамерени действия, може да очакваме, разклащане на мира.
Фикрет – сърдит, когато брат му не приема Адем. Фикрет – сърдит, когато брат му приема Адем. Фикрет обича да бъде сърдит. Всъщност има нещо общо между него и съпругата му. И в двамата недоволството е почти постоянен спътник.
Не знам, сигурно пак ще настръхна спрямо Адем, но сега изпитвам състрадание към него, за целия му живот – особено детството. Не е първото дете израсло без баща, но е от тези, при които чрез побой и лъжи са насаждали в него озлоблението му. Майка му буквално го е подготвяла като едно средство, чрез което да отмъсти за собственото си страдание.
И да… при Адем трансформацията, ще е трудна, но не и невъзможна. Докато много ми е чудно, как ще стане трансформация в Ипек.
Така ги виждам -  Адем е озлобен от живота, който са му наложили, но Ипек си е злобна. А има голяма разлика между озлобен и злобен.

# 461
  • Плевен / София

И да… при Адем трансформацията, ще е трудна, но не и невъзможна. Докато много ми е чудно, как ще стане трансформация в Ипек.
Така ги виждам -  Адем е озлобен от живота, който са му наложили, но Ипек си е злобна. А има голяма разлика между озлобен и злобен.
Hands Plus1 Аз поне не повярвах в трансформацията на Ипек...като на кино стана, но в реалният живот е мисия невъзможна....

# 462
Аз поне не повярвах в трансформацията на Ипек...като на кино стана, но в реалният живот е мисия невъзможна....
Точно това е и моето мнение, но не исках да казвам крайно мнение. И двата вида могат да направят големи поразии и не винаги озлобените могат да се измъкнат, но има шанс. В същността си, те са други.
Но при злобният това си е почти вродено. И по-горе беше казана приказката за вълка,  кожата и нрава. А народната мъдрост си е в сила за всички времена.

# 463
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

Спокоен ден момичета.

# 464
Добро утро! Hug

9 Май - ден на Победата и ден на Европа!
Поклон пред героите загинали за свободата !
Честит Празник !

Скрит текст:

Гости Hug CoffeeTeaCookie

Пожелавам ви лек и спокоен ден! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

Общи условия

Активация на акаунт