Модни консултации - 45

• 54 743
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • някъде под слънцето...
И не само Бразилия.
Много латиноамериканки си слагат силикон в дупетата.
Моя позната испанка(с майка германка) също е с импланти на дупето и бюста.Като пясъчен часовник е.
Носи дрехи подчертаващи извивките и.

# 166
Честно да ви кажа, призля ми от толкова снимки Weary
Някак намирам разлика между широк ханш и тлъст задник.
Първото е структура по рождение, второто е извратено.

# 167
  • Бургас
Добре,че афинитета към киборгите не е масов

# 168
И аз на това разчитам.
Скрит текст:
Край мен, слава Богу, пищните форми обикновено се покриват.
Все пак и темата не е за психическа взаимопомощ и самоубеждаване да се харесваме. Толкоз книжлета излязоха последните десетилетия на тази тема, че отдавна не ги следя. Едва ли има новини.

# 169
Здравейте, виждали ли сте някъде този гащеризон, харесах го в една фейсбук страничка, но е изчерпан. Може и подобен. Мерси

# 170
  • Бургас
И около мен е така и крайности,Слава Богу-няма

Да поговорим за аксесоарите.Гледам,че в ит.сайтове от,които пазарувам,масово са заредили аксесоари за глава.Поръчах си една диадема и нямам търпение да дойде.Ще споделя малко снимки  

Въпроса е:Кои са ви любимите аксесоари и носите ли изобщо такива?

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 12:46 от Nina_Z

# 171
Хич и не говоря за киборги. Това например изглежда добре.

Широкият ханш няма нищо общо с цялостно наднормено тегло. Аз имам широк ханш и нося такива панталони. Имам и широки рамене, които балансират визията. Въпроса е ако дамата има тесни рамене и малък бюст, че ханша ще се подчертае още повече. За това за мен е по - важна горната част на тоалета. В такъв случай според мен е добре да се поберат модели с акцент на раменете, например бухнали ръкави или блейзър с с подплънка. Като цяло структурираните горни части ще са идеален вариант, за разлика от тясна блуза или нещо свободно падащо.
Скрит текст:

Диадемите не пасват на моята глава, поради което не ги заглеждам от години.

# 172
  • Бургас
Аз пък киборгите имах предвид.
От снимките ми хареса кожения панталон само.

Малко бижута за цвят  

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 14:04 от Nina_Z

# 173
Много хубави диадеми. Бих пробвала, не знам дали ще ми подхождат, но придават много женственост.

# 174
  • Бургас
Да,точно женственост придават диадемите.Харесва ми и,че на всякакво облекло и повод може да се носят,стига да се съчетаят правилно де.Мисля,че на всяка жена биха подхождали.Или поне на усмихната такава. Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 14:06 от Nina_Z

# 175
  • София
Nina_z- много нося гердани-имам 3 кутий с гердани. От 1г. нося красиви фиби-с перли, камъни, златни, седефени, всичко що има на пазара. С тях си щадя косата да не ползвам преси и др.Купих и диадеми, но не стоят на моята тънка коса добре. Имам и тип забрадка диадеми, но ми изпадат от косата. Явно са за гъста и къдрава коса.

# 176
  • Бургас
Супер!Можеш ли да покажеш някои?Аз фиби не нося,но съм загледала едни-рошави Grinning и са ми много интересни Харесват ми.Някъде бях видяла и такива от текстил-също много сладки,но магазин още не съм открила.В смисъл да ме грабнат и да си купя.
ПП Аз ги ги губя моите диадеми.И чадъри губя много GrinningЛенти тип-забрадка не мога да нося-не си падам по такива.

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 21:23 от Nina_Z

# 177
А откъде мога да намеря диадеми, подобни на тези по-горе.

# 178
  • БГ
Здравейте,
някой да има сандали на bench и да ми помогне с дължина на стелка на 36/37 размер, понеже никъде в нета не  успях да намеря дължина на стелка на тази марка. Благодаря.

# 179
  • Бургас
От нашите приятели-римляните Grinning Niki Nika Да не вземеш да купиш тази със Фрида Кало,че и нея съм си харесала. Stuck Out Tongue Winking Eye Шегувам се.

Общи условия

Активация на акаунт