Модни консултации - 45

• 54 742
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Последното ми похождение от миналата седмица е чифт такива тъмносини обувки от GiAnni, но във вариант велур:

За мен повечето от моделите им са удобни.

# 466
  • София
Гледах си стари снимки. Все същите цветове и кройки си харесвам. 😜

# 467
  • Нидерландия
Момичета според вас това може ли да, е сандал на Chloe или е Ali Expres менте работа? Chloe нямат такава визия изобщо, да не говорим за цени...
Иначе сандалчето ми се струва готино..

Последна редакция: пт, 08 май 2020, 13:55 от Madelief

# 468
Според мен са ментета.

# 469
Според мен дори не може да са  See by Chloe. Няма как такива цени...

# 470
А възможно ли е самият модел да се казва Клои, без да претендират, че е на дизайнерската къща?

# 471
  • Нидерландия
А възможно ли е самият модел да се казва Клои, без да претендират, че е на дизайнерската къща?
О да това е сигурно така! Как не се сетих по рано 😁 рекламата в Инста е много подвеждаща, за първи път ми се случва такова нещо! Сега видях че Инста са си променили условията за реклами.

Последна редакция: пт, 08 май 2020, 15:01 от Madelief

# 472
  • Street of Dreams
Изненадах се, че намерих модел, който да не е брандмаркнат на токичката. Мисля, че нямам такива случаи.
https://www.spartoo.eu/See-by-Chloe-SB32201A-x11521258.php#rst

Моделите на See by са без надпис на токата, а на Chloe са със - от това, което видях до тук.

И все пак според мен няма как да са на бранда - въпреки че сигурно съвсем нарочно са го изписали по същия начин. Разгледай страницата - сигурно е пълно с дизайнерски стоки на китайски цени. Не че са лоши сандалките.

# 473
Разгледах сайта. Никъде не твърдят, че са дистрибутори на която и да е дизайнерска къща, нито че продават нещо луксозно, дори в описанията си пише, че обувките са изкуственяк. Клои е името на модела, така както другите модели се казват Мерилин, Фани, Шарлоте и т.н.
Иначе имат голям диапазон размери и изглеждат добре.

# 474
  • Бургас
Да,kilpop го е казала/обяснила  точно.

# 475
  • Някъде там
Някой има ли такива пуми.Удобни ли са ?
Много ги харесах и мисля да си ги поръчам .
само ,че в този цвят защото тези които имат зелено са се изчерпали Sad 

# 476
Искрица в кой сайт гледате спортните обувки ако не е тайна Simple Smile

# 477
  • София
Puma са пуснали ужасно много нови модели. Направо станах разногледа! Почти всички ми харесват.

# 478
  • Нидерландия
Аз също съм голям фен на Puma. Имам много модели, с панделки и с платформи и са много удобни поне за мен. Особено тези със меките пяна подметки. Направо хвърча с тях 😁

# 479
Искрица, като мен на Пума и аз ги загледах преди десетина дни, но ми се струва, че подметката няма да е гъвкава, което ще води до неудобство.

Общи условия

Активация на акаунт