Модни консултации - 45

• 54 748
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
И аз съм голям фен на Пума.

# 481
  • Някъде там
От shopsector си взимам,от спортдепо ,от  лотус също пазарувам .
Конкретно тези ги има само в шопсектор,но ги няма със зелено Sad .
И най вероятно няма да си взема само защото ги няма в цвета в който искам .Другия цвят ,не ми харесва толкова много.
Днес бях с пума с  пяна.
Много меки и удобни.
Имам ще две пуми естествен велур и ниска тип кецове със сатенени връзки. Всичките са много удобни .Тази година си взех първите пуми и веднага след тях още две.Ще има и други Simple Smile

# 482
Аз миналата есен си взех едни на Рийбок и направо зарязах всички останали, не съм имала по-удобни кецове. Даже на моменти ми е супер неудобно, че постоянно ги нося, все едно други обувки нямам. Сега ме е яд, че не ги намирам по българските сайтове да си купя още едни резерва.
Пуми съм имала два модела, ако не ме лъже паметта. Едните бяха супер удобни, а другите пълни дървета и ги подарих, иначе бяха страшно красиви.
Лично за себе си съм установила, че ако обувките са заоблени отпред не са ми удобни, трябва да са леко издължени.

# 483
Да се включа по темата за Пума..Grin Аз съм фен на класическия им модел - suede. Много удобни и издръжливи. Имам такива, които съм носила няколко години и все още си изглеждат добре. Последно си взех от shopsector.

# 484
Кои са моделите с пяна?

# 485
Кои са моделите с пяна?
И аз питам, понеже преди години си купих едни на Пума и бяха ужасно неудобни. Оттогава не съм пробвала, а ги харесвам на вид.

# 486
Кои са моделите с пяна?
Подметките Ignite.

# 487
  • Нидерландия
Към моделите е описано soft foam при нас.

# 488
  • Някъде там
Да soft foam са моделите.
Този модел е така ,моите са такива,но друг цвят
Ниските ми кецове също са soft foam .

# 489
https://www.shopsector.com/product/puma-muse-satin-ii-1

Този модел има дъщеря ми, но коралови. Уникално красиви, но за мен са уголемени, така ли е и при другите модели?
И отпред започна да се закъсва плата от гумата, а не ги е носила много. Иначе и аз харесвам повечето им модели, много са ми мадамски

# 490
  • София
Повечето са умалени като гледам номер/сантиметри.
Аз официално се заклевам, че повече няма да купувам обувки онлайн! Върнах два чифта, а един си седи така, неносен.

# 491
  • София
Не съм сигурна, че тук е подходящо да питам, но спешно ми трябва добър обущар в София?
Ще съм благодарна за препоръки тук или на лично. Благодаря!

Сатенените Пуми ги имам в 3 цвята, уголемени са и според мен, страшно са красиви, но аз имам бордо, люляково и прасковено и вторите 2 чифта ги пера през 2 носения. Много се цапа сатенената част.

# 492
  • София
Зависи от квартала. Аз си намерих един, но е на края на Младост 2.

# 493
  • София
Там ми е идеално. Обясни ми, моля те, къде точно.

# 494

Сатенените Пуми ги имам в 3 цвята, уголемени са и според мен, страшно са красиви, но аз имам бордо, люляково и прасковено и вторите 2 чифта ги пера през 2 носения. Много се цапа сатенената част.

При теб няма ли проблем отпред на носа? Странно, и тя почти не ги носи, щото се цапат и си ги пази, но е тръгнало да се закъсва. А другите модели на пума не са уголемени така ли? Само този ли...

Общи условия

Активация на акаунт