Модни консултации - 45

• 54 734
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • в Кошера

Сатенените Пуми ги имам в 3 цвята, уголемени са и според мен, страшно са красиви, но аз имам бордо, люляково и прасковено и вторите 2 чифта ги пера през 2 носения. Много се цапа сатенената част.

При теб няма ли проблем отпред на носа? Странно, и тя почти не ги носи, щото се цапат и си ги пази, но е тръгнало да се закъсва. А другите модели на пума не са уголемени така ли? Само този ли...

Дъщеря ми има тези, отговарят си на номера. Peace
Удобни са и, мнооого си харесва сатенените връзки (моделът се продава с два комплекта).

# 496
  • София
Нямам проблем със закъсване и разлепяне за сега на нито един от трите, а прасковените много съм ги носила вече.

# 497
  • София, България
Здравейте, някъде виждали ли сте някой от тези два модела поли

# 498
Чудя се дали тия тигрови глави на Кензо ми допадат, иначе имам нужда от нещо такова. И ми харесва нежното розово.

# 499
Здравейте, някъде виждали ли сте някой от тези два модела поли

Тази пола някой я беше показвал, но не помня къде, май в новите придобивки беше.

# 500
  • Някъде там
Момичета, случайно знаете ли коя марка е това яке .
Дъщеря ми много го хареса .
Издирвам го .Розовото яке на момичето от линка
https://www.unicef.org/bulgaria/%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D … ki1wIyiav7kk98-ts

# 501
В много спортни сайтове виждах такива ветровки, не знаех, че тъй се водят

# 502
Здравейте, търся си бански и се спрях на това. Може да го нося и с черна бразилиана.
Но много се колебая, толкова цветове и модели има. Търся бриджитка с повдигащ ефект. Дайте съвети какво да избера. Направо съм в чуденка. Вие какви бански имате.

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 19:39 от klemensiq777

# 503
Свеж изглежда банския. Кой какъв купува зависи от тип фигура и чисто субективни предпочитания.
Лично на мен горна част, която е толкова широка в средата - между чашките, не ми е удобна и не ми стои добре.
Предпочитам моделите, които са като сутиен - регулиращи се презрамки и закопчалка на гърба, не с тънки връзки, които да ми се впиват или да ми жулят врата.
В края на миналото лято си взех няколко чифта такива от магазин на Триумф, защото бяха на доста добра цена. Сега може би ще пропусна. И без това не е ясно колко пъти ще имаме щастието да ги разходим по плажа това лято.

# 504
  • София
Аз много трудно си избирам горнище на бански.

# 505
Аз много трудно си избирам горнище на бански.
Същата, разстоянието между гърдите ми е много голямо! Имам ужасно количество класически триъгълници, много се харесвам и със спортен тип горнища. И държа да са удобни и за плуване!

Последно купувах бански през Декември за последното море, този:

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 19:19 от Agent Provocateur

# 506
  • София
Ето го моя черен цял:

# 507
  • Нидерландия
Аз често копувам бански  от H&M Много ме кефят моделите, комбинират се и цените са много приемливи.

@Rockstar:  Твоят го имам в зелено, също от H&M 😍

Този от  H&M примерно също е много хубав и в крак с модата

A пък този му се мисля дали да го купя...😍

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 19:29 от Madelief

# 508
Този си взех миналата година,в края на лятото. Мисля с него да започна.

Долната част я сменям често на плажа. Това е оригиналната долна част

Съчетавам,обаче сутиена с едноцветни бразилки в цикламено и черно, освен с оригинала.

# 509
  • Somewhere far away
Последно си взех цял и останах изненадващо доволна.
Имам и половинки - но по рядко ги нося, защото любовта към бирата е голяма  и за съжаление се отразява  на някои части  от тялото.  Grinning
Горнище винаги спортно  , само те са ми удобни и само те не се свличат, разместват, дразнят. защото аз не се пека и бански ползвам само за плуване.

Общи условия

Активация на акаунт