Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 63

• 14 269
  • 761
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Аз вярвам, от първата минута, че това е цирк. Написах го преди доста постове и продължавам да стоя зад това.

Имаше история за жена, забременя от друг и мъжа и отгледа детето. Нещо подобно беше, Моски

# 361
А, Амелия. Малко по-различно беше, но да. Тя беше с Оуен, разделиха се, тя си хвана друго гадже. В един момент разбра че не е прежалила Оуен и се раздели с гаджето. Беше си сама и изведнъж разбра че е бременна в 4тия месец. Каза на втория, Линк, той се зарадва, решиха да опитат пак и изведнъж стана ясно, че е бременна от по-отдавна и детето може да е на Оуен. Анелия отказа да направи тест за бащинство и каза, че иска да я обича заради нея, а не ако той е бащата и тн. Разделиха се, той страда, рева, писа песни и един ден отиде и й каза, че не го интересува чие е бебето, той я обича и иска да са заедно и да си отгледат детето. Тя му каза - слава богу така исках да чуя тия думи, направих тест, детето е отт теб.
Но тя нямаше никаква вина, просто стечение на обстоятелствата.

# 362
  • София
Емиии, надявам се Христина пак не е преписвала нескопосано.

# 363
  • варна
Аз продължавам да се ядосвам! 😀
Добре де, какво им стана на тия двамата дето до вчера се кълняха в безусловната си любов и после изведнъж ще се разделят, ще си изневеряват?Все пак не са деца! Зорница и тя! Мен ще ме остави голямата ми любов и аз от мъка ще взема да се метна на най-долния и кофти тип, който познавам и който ме отвращава! Не мога да повярвам! Не може да е това!
Момичета, и мен ме бройте в групата на надяващите се до последно, че в промото яко ни премятат.🙏
Макар че и в едно друго промо се надявахме, ама то си се оказа баш така...

# 364
А, и други се сетих, което за мен е ключово. Тази вечер изглеждаше сякаш ХъХъ има всичко на света. Блестяша операция, статия, красива жена с която спа, оттеглена жалба, натри носа на Зорница, После на Тасев, супер самодоволство струеше от него и всичко което си пожела получи. Просто няма как да не тупне по задник, няма.

# 365
Истински вярвам, че трябва да си получи заслуженото.

Нещата не  се получават винаги и то така с наглост, манипулации и самодоволство.

Марио днес започна с удар по носа, дано има истински план за натриване на тази усмивка и даване на урок.

# 366
  • варна
Моски, кои имаш предвид ?
Нали! Даниела, аз си мислех, че няма как да му се размине.
Освен ако Зорница не е измислила супер бруталния начин да го навре в кучи г*з.

# 367
Албена не те разбрах за какво ме питаш Flushed Grinning

Има и още нещо. Аз първоначално си мислех, че Зорница го вижда и си казва майната му, всички мъже са свине, Марио е свиня, аз явно ен заслужавам да съм щастлива е сега ще правя секс с тоя кретен.
Обаче има и друг прочит - майната му, всички мъже са свине, Марио е свиня, обаче аз е сега ше си отмъстят на всички мъже по света като го навра това леке в кучи гъз. Без извинение Joy
Тоест да няма план, а да й хрумне на място.

# 368
Доне, можеш ли да качиш краткото промо? Hякъде около 21.10 ч беше. Зорница може и да не дава вид да тръгва да го целува, но на него ми се стори, че не се дърпа, а той баш си я целуваше.

Обаче има и друг прочит - майната му, всички мъже са свине, Марио е свиня, обаче аз е сега ше си отмъстят на всички мъже по света като го навра това леке в кучи гъз. Без извинение Joy
Тоест да няма план, а да й хрумне на място.
Това ми харесва Joy

# 369
Аз за момента мисля да се въздържа от заключения. Моски, аргументите ти определено са логични. Добре помня обаче, че преди финала на 6 аз също имах куп логични аргументи. Факт е, че тогава ние не видяхме знаците, защото не ни се искаше да ги видим.
Този път знаци нямаше. Ако не приемем възможно най-плоската схема разбира се - той като не може да има деца ще я забременим от друг и после да се убие, не може да обясни че бебето е от него.... Много венецуелско.

За мен нелогичното е от една страна категорично отрицателния герой винаги да “печели”, а положителният да бъде залят с помия.

# 370
Чакайте, че съм в серия Joy
Черният тест за бременност не сочи, че Зорница ще забременее от негър или в най-лошия случай от Гринчи. Той показва проблеми. Когато го видях черен, мислех, че Зорница няма да може да забременее. Черните черти пресъздават проблемът на Марио.

# 371
  • варна
Моски, ами и аз не знам.😃
 Ти писа :
"А, и други се сетих, което за мен е ключово."

# 372
  • София
Имам дежавю. Такива ги пишехме и след онази папарашка снимка на Банков и Зорница, Хахахаха.

Скоро да съм казвала, колко го обичам тоя киселяк Марио, ако ни погодят номер във вторник ше си го обичам още повече и ще се надявам да си тръгне завинаги този път.

# 373
Злати, заповядай. Малко кофти се вижда, но съм си легнала и ме мързи да ставам Joy
https://we.tl/t-TW6MRTCHAU

# 374
Ааа, е това де, дето съм написала след това. Че Гринч трябва да си получи заслуженото и то точно от Зорница. 1

Роси, ако стане това, ще се надявам Марио да не си тръгне, да не погледне повече Зорница и в следващия сезон да му намерят некоя сгодна женичка, която не е толкова сложна като образ Joy

Обаче на Марио сърцето му е в Зорница и той няма шанс да бъде щастлив без нея. Значи, тя просто няма да го наранява. Варианта Зорница се изплющява и после все пак с е събират с Марио ме отвращаваю

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 23:59 от Mosquita

Общи условия

Активация на акаунт