Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 63

• 14 273
  • 761
  •   1
Отговори
# 375
Роси, ааа, има разлика -  сега и аз съм от тъмната страна Joy А тогава си бях абсолютен оптимист!

# 376
Доне, благодаря Kissing Heart
Мии, все така не мога да навържа сцените. Освен ако. Зорница отива, нещо там комуникират, тя очевидно се опитва да си тръгне и той я дръпваю и тръгва да я целува. Тя го залепва за стената (промото след епизода), той вече си представя космоса и тя тогава го навира където му е мястото.

# 377
  • София
Хаха, Моски, като гледам ХХ добре си целува З, че и копчетата на деколтето и разкопчава.

# 378
Моски +1. И аз не искам Марио да си тръгва. Да му намерят нова жена (при лоша развръзка).
Зорница да си ходи, да си гледа чедото, и таткото да вземе със себе си 😜. Ще е мила семейна идилия.

Сега сериозно, дано наистина го постави на място, че иначе така ще постави себе си че...

# 379
Абе гледам, че нещо й рови по бузата ама не мога да разбера какво много бързо се сменя. Ако са разкопчани, отивам да видя след епизода какво е положението Joy

# 380
  • София
Аз да питам: Марио и Зорница влюбени на почивка и заради короната 1м+ разстояние. А Хаджих*ев плътно залепен за Зорница. Нещо не разбирам?

# 381
Сега сериозно, дано наистина го постави на място, че иначе така ще постави себе си че...
Надявам се и аз, още съм от страната на невярващите, че това е истина. Grinning Не ми е случайно как Зорница казва на Наков, че трябва те да му дадат урок, после казва на Марио, че юмрукът в лицето му е бил малко. Според мен тя няма да се примири, че той получи всичко и то за толкова кратко време, а за капак след като Марио й каже, че късат тя ще е гневна, отчаяна и ще реши, че трябва да си го изкара на някого, ще вземе нещата в свои ръце и ще погоди номер на Хаджихристев, за да си получи заслуженото.

# 382
Идвам с нова идея. Казах ви че влязох в серия Joy
А ако Зорница го остави да я пораздърпа и после го обвини в сексуален тормоз? Не да правят секс. Просто да я разроши малко, да й разкопчае едно копче и тя да се разписка и да направи панаир. Никой няма да му повярва че тя го е съблазнила, а тогава ще има смисъл и паркинг секса от днес, щото Юлия ще каже ми да, той е напълно способен.

# 383
Моски, тук ме изгуби 😂. Прекалено засукано е това за Апостолова.

# 384
Москита, тази идея я писах преди 15 минути оттатък Joy

# 385
  • София
Моски, продължавай Heart Eyes

# 386
Cпоред мен хронологично първо е промото след епизода - тя тръгва към него, а след това краткото - вижда се как ХХ сменя посоката (обръща я към стената), баш си я целува и се опитва да мине на следваща база Stuck Out Tongue Winking Eye Всичко това не пречи да е номер от нейна страна, естествено.

# 387
Аууу, извинявам се, не съм я видяла.

# 388
Аууу, извинявам се, не съм я видяла.
Ти пък, няма за какво. Радвам се, че мислим еднакво Kissing Heart

# 389
  • София
Полека започвате да идвате на моята идея, че е номер. Хахах

Общи условия

Активация на акаунт