Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 63

• 14 269
  • 761
  •   1
Отговори
# 390
И финално - Диана просто не може да намира това за вълнуващо.

# 391
Ако е номер - монтажистът е страшно копеле, да ни го пусне в последния епизод за седмицата! Joy

# 392
Ако е номер - монтажистът е страшно копеле, да ни го пусне в последния епизод за седмицата! Joy
И то не само в последния епизод за седмицата, ами и във всички възможни промота, така че хубаво да го видим. Joy

# 393
И финално - Диана просто не може да намира това за вълнуващо.
Алилуя! Това е единственото, което не ми позволява да яхна метлата 😂.

Ако е номер обаче, каква е идеята 🤔. Какво печели Зорница така недоумявам.

# 394
  • София
Е кой е казал, че трябва да е положително вълнението?

Може ли да ми кажете, как е облечена Зорница при ХХ и когато М и казва, че трябва да си дадат време? Аз нямам сили да гледам отново.

# 395
  • София
Зорница като Исус - много бързо се отрекохме от нея Stuck Out Tongue Winking Eye

# 396
Kаквото и да е, пак Огнянова разбуни страстите Joy Диана трябва да я позлати Mилошев. Я как се оживиха тук темите. Във фейсбук не съм влизала, но предполагам, че там също ври и кипи.

# 397
  • София
Алмаджи, не те разбрах? Каква ти е теорията?
Това с Исус беше друго, важеше за едни други времена, когато не бяхме белязани от 6 сезон, поне аз де.

Злати, ако Марио не беше замесен, аз нямаше да се вълнувам толкова. Не ме бийте, признавам си без бой.

# 398
Роси, изглежда със същата рокля, но е с палто отгоре.

# 399
  • София
Алмаджи, не те разбрах? Каква ти е теорията?
Отначало и аз бях попарена с вряла вода, но вярвам на Зорница Joy
А 6-ти... там само Господ знае защо подаваха различни сигнали Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 01 май 2020, 00:39 от almadji

# 400
Е кой е казал, че трябва да е положително вълнението?
Провокира ме да погледна пак поста на Диана. Усмихната, сърца....баш си е позитивно. На снимката е с чантата на Зорница от днес.

# 401
И после като влиза във фитнеса палтото е метнато на чантата й.

А относно Диана те си имат други представи като артисти, дали им се е получило, дали са успяли да пресъздадат задачата на режисьора..........

И всичко е възможно от номер за натриване ОГРОМНОТО его на ХХ до ново НАЧАЛО на Зорница и всички е решаващо и вълнуващо.

Последна редакция: пт, 01 май 2020, 00:58 от Daniela Gospodinova 601697

# 402
  • София
Дрийми, Диана обича работата си, много ясно, че ще има сърчица.
Дано пусне една снимка с някое Мау 😂😂😂

# 403
Зорница като Исус - много бързо се отрекохме от нея Stuck Out Tongue Winking Eye
Не от Зорница, от сценаристите се отрекох Joy

# 404
Дрийми, Диана обича работата си, много ясно, че ще има сърчица.
Дано пусне една снимка с някое Мау 😂😂😂
Има си афинитет тя. В 7-ми сезон като се сетя какви постове пускаше...не подскачаше от щастие.

Накрая Диана ще ме излъже, Зорница ще ме излъже, и ще си остана само с Велислав 😁

Роси според теб какъв е % шансът да се разминем с унищожителната развръзка? Аватарът ти ме подсети за този въпрос Wink.

Общи условия

Активация на акаунт