Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 63

• 14 263
  • 761
  •   1
Отговори
# 405
И на мен не ми се гледа отново промото, затова да попитам какво казва Mарио преди "Aз също съм грешка"?
Mоже ли първо да е случката с ХХ и след това Mарио да си тръгва.

# 406
  • варна
Е кой е казал, че трябва да е положително вълнението?
Провокира ме да погледна пак поста на Диана. Усмихната, сърца....баш си е позитивно. На снимката е с чантата на Зорница от днес.
Че и пише: "Надявам се да е вълнуващо и за вас" И още как! Звучи ми като нещо позитивно, което да очакваме.
Пък и с тези промота направо хууубаво ни развълнуваха!

# 407
  • София
И на мен не ми се гледа отново промото, затова да попитам какво казва Mарио преди "Aз също съм грешка"?
Mоже ли първо да е случката с ХХ и след това Mарио да си тръгва.

Злати, аз мисля, че Марио ще види Зорница и ХХ и за това ще си тръгне. За това и попитах за дрехите и.

# 408
Злати каза - всичко това е грешка Зорница, аз съм грешка. Абе Марио ще я зареже в началото на епизода. После цял епизод тя ще беснее, той ще блъска по складовете, сцената с Гринч ще е накрая и като нищо ще я довършим в следващия епизод.

Роси, не, не мисля, последните сцени от промото винаги са в последните пет минути на епизода.
Освен това Марио няма да си тръгне защото я е видял. Той ще я спасява от себе си. Grinning

# 409
  • София
Ама шамарът беше готин! Heart Eyes

# 410
А защо Зорница ще потърси ХХ??????

Ако Марио я зарязва след това, тя там беше изненадана и дори с насълзени очи.

# 411
Ааа, зарязването на Марио ще е катализаторът за Зорница в началото на епизода или там по някое време, но не и преди Онази сцена.

Моски, стига де, направо ще си е гавра с нас, да ни оставят в сряда да разберем какво ще стане Grinning

# 412
Моски, стига де, направо ще си е гавра с нас, да ни оставят в сряда да разберем какво ще стане Grinning
А в четвъртък Зорница вече ще повръща 🤩🙈.

# 413
  • София
Марио защо ще я зарязва, не го разбирам. Какво ще го накара да мисли, че това е грешка.
Моски, ако беше когато взе резултата мога да приема версията ти, но след всичко, което си казаха, не го проумявам.

Дрийми, аз от девет часа вечерта повръщам. Направо ми отровиха вечерта. Хахах

# 414
Дрийми, аз от девет часа вечерта повръщам. Направо ми отровиха вечерта. Хахах
Роси, и аз така. Диана да беше казала, че за вълнението трябва да вадя легена - хванаха ме неподготвена.

# 415
Роси, кой знае какво ще му се случи, ще види майка с бебе, Зорница ще му изцвърка жизнерадостно да не се притеснява, че ще стане чудо и той ще изпуши Joy
Аз силно одобрявам. Да се разхождат из коридорите гневни и тъжни. Само ако може Зорето да стои мирна Joy

# 416
  • София
Дрийми, на въпросът ти - много се надявам да е номер или нещо друго, което не виждаме или разбираме.
Но се чудя кое ще е по-добре. Да очаквам лошото и да ме изненадат приятно или обратното, да очаквам, че не е това, което виждам и да ме разочароват отново.

# 417
Абе искам да кажа само, че ме напуши смях как Марио цапна Гринчи и после - Зорница влизай в колата. 😂😂😂

И как викаше на Гринч - по всяко време 🤣
Ето това е нашият чудесен Марио, готов да счупи нечия глава.

Някой каза че Диана била кисела, що е била кисела, не съм забелязала. 🤔

# 418
Абе искам да кажа само, че ме напуши смях как Марио цапна Гринчи и после - Зорница влизай в колата. 😂😂😂

И как викаше на Гринч - по всяко време 🤣
Ето това е нашият чудесен Марио, готов да счупи нечия глава.
 🤔

Беше страхотен и два пъти я прибра в колата като малко дете.

Не си я оставя на пътя. хахахаххахахахахх

и аз се позаблявах от сърце.

# 419
  • София
И аз много се забавлявах и въобще целият епизод беше страхотен. До промото.
И след този епизод ще гледам как Зорница се натиска с ХХ. Еми майната им, без извинение.

Общи условия

Активация на акаунт