Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 63

• 14 250
  • 761
  •   1
Отговори
# 585
# 586
Доци, дишай, тая снимка със сигурност е стара и Диана вече не е толкова оранжева. Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning
Много ми е красива на тази снимка обаче. Blush

# 587
Дишам, дишам

# 588
В момента върви нещо с Ашли Джъд и установих,че Диде като излъчване ми прилича на нея .
Ашли също е с къса косичка в този филм.

# 589
Еее, и аз имах такова тролче като малка, всъщност бе на сестра ми и след това мое, само че със зелена коса. Joy

# 590
Не знам откъде се сетих за сцената с отровата. Наш Марио все по едно и също време решава, че иска да се разделят 😜. Тогава 8 епизода преди края, сега 9.

# 591
Зорница вече му е свикнала Joy

Значи, аз бих заложила около 3.40 лв, че Зорница ще му скрои номер и ще се разпищи, че я изнасилва и в тая теория всичко ми пасва, освен едно - как в такава ситуация би удържала Марио да не го изкорми Joy
Но иначе пасва идеално и дава обяснение защо Марио видя Юлия и Гнид Joy

# 592
Такъв развой на събитията със сигурност би създал на пикльото проблем. Обаче някак си не  си я представям Зорница да инсценира изнасилване. Точно пък тя. Е, аз не си представях и че може да излъже Марио за бременноста и да го върже гол за магарето 😆. Може би я подценявам.

Все пак ако можех да избирам, бих предпочела варианта с кошмара на Марио. Гнидата може да му изцепи нещо през деня, което да предизвика такива подсъзнателни идеи 🤔.

# 593
Дрийми, налагат се отчаяни действия Grinning
Така, измислих го Joy
В някакъв момент някой му казваше на Гринчи, че не е добре всички в болницата да го мразят, ама той не си взе поука.
Значи, Марио иска почивка от Зорница и й казва, че ще замине за няколко дни при Тони в Испания. Така елиминираме откъсването на врата на Гринч.
После ще има "Зорница защо не ми каза, какъв тъпак съм да те оставя и тн" 😁
Зорница го оставя да я раздърпа, разписква се, някой й се притичва на помощ и тя го обвинява.
Юлия й вярва, щото го видя колко е нагъл.
Наков вижда възможност този път да бъде строг, но справедлив, защото много иска да натриев носа на малкото леке, което си мисли, че с изнудване стават нещата.

Тасев и да има съмнения, като всички застанат зад Зорница, ще се наложи да накаже малката гад.
Марио като се върне няма, да се съмнява в нея, щото го е видял. И, междувременно Марио ще довлече корона вируса от Испания Grinning
И сме готови Joy

Тази теория има само един миниатюрен недостатък - сценария го пише Христина, а не аз 😂😂😂

# 594
Моски, ти хубаво си го натъкмила 🤗
Но на мен Зорница в промото изобщо не ми изглежда на жена, имаща план. По скоро ми е в дупка, натъква се случайно на Хх и действа, сякаш е загубила смисъл...и е все тая с кого, просто да изпусне напрежението(отвратително звучи).
Нищо от промото не ми се връзва, то това е и целта да ни провокират, да ни объркат и се справиха отлично.

Серията все пак свърши със заплаха от Хх, така че аз мисля в тази посока, да видим какво ще предприеме.

# 595
Дани, има един ключов момент в промото и това е замислената физиономия на Зорница над аквариума. Ето там е стъкмила плана Joy
Иначе на мен в промото Зорница ми изглежда като мечтата в живота й да е да прави секс с Хъхъ, ама чак толкова... Joy

# 596
Добре, приемам предположението.

За мен тази втора рибка ще е от Марио, но нищо чудно зад цялата драма в отношенията им е да именн Хх и Зорница да реши да му скрои клопка. 😊

# 597
  • София
Лошо...На мен ми изглежда сякаш Зорница отива на заколение - като че ли се жертва за нещо / някого/. Това ме хвърля в потрес! Така ще има драми и в другия сезон, защото иначе не виждам Гринчи какви  гадости ще прави тогава. Влезнала съм в черна серия. Ужас!

# 598
Видяхте ли седмичния анонс? Коронавирусът идва тази седмица. Любопитно. Не се споменава и думичка за ХХ.
"Достигайки лимита на своите възможности, доктор Ковачев ще вземе радикално решение за връзката си с доктор Огнянова. Дали двамата ще преоценят отношенията си по време на трудното изпитание, зрителите ще научат в предстоящите епизоди по NOVA."
Зорница и Марио обаче ги споменават. "Любовните триъгълници" са в следващия абзац, което значи че нашите нямат общо.

С две думи, кадрите от промото май не са съществени за повествованието. Sunglasses Преоценката на отношенията ще е покрай вируса, а не във връзка с трети лица.
Хах, май ще гледам утре все пак.

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 15:03 от _Dreamy_

# 599
Абсолютно, Дрийми. И аз до този извод стигам. Иначе щеше да е бомба. Най-малкото можеше да пише - Ковачев стига до крайно решение, което довежда Зорница до отчаяни действия.
На въпроса кои двойки ще си подадат ръка хващам бас, че нашите ще са една от тях.

Общи условия

Активация на акаунт