Откраднат живот: Системата 🎬 тема 97

• 23 671
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
Нина Не - не - ва.

# 136
🤣👌 ще яде сърцето на Нора, тъй ми се струва😁😯

# 137
Според мен Ненева ще изпадне в драма, че човекът е умрял, защото тя е била занесла чадовника му у тях при вещите на починалите.
 Много ме дразни мен тая афера на Христо и Цвети. Толкова ли не могат да измислят друго, че трябва все да мътят водите на всички влюбени двойки в тоя сериал?! Изобщо защо го мъчат толкова сезони? Да го свършват и да измислят нещо различно, че стана кошмарно скучно.

# 138
  • София
Аз си мисля, че все пак ще има някаква история около източването на Здравната каса и не сексуалната ориентация на Наков ще е главната причина да напусне. Възможно е да е помагал на пациент без средства или нещо подобно. Някак много нереалистично ми звучи да го обвиняват в злоупотреби с пари, защото е гей.

Чудя ви се, защо се дразните от историята на Кая, Христо и Цвети. Че то има ли двойка в тоя сериал, която да не е била сривана, че даже и Стаменова, ако помните, я замесиха с Фотев. Сега поне не ни се налага да се чудим, от къде дойде това, как е възможно, повече от очевидно е, че връзката на Христо и Кая не върви. А и едва ли ще се налага актьорите да се обясняват защо и как, както в шести сезон Деси Бакърджиева се оправдаваше защо Лора се държала така с Мазов и си търсела друг или като Диана Димитрова да даваше интервюта и се обясняваше каква била истинската причина Зорница да избяга от сватбата. А за любовните похождения на Галя в седми сезон пък съвсем да не говорим.

# 139
Дано, дано.  🙏😭

# 140
  • София
Пореден безсмислен епизод, ужасно скучен и досаден.
А Наков явно са го изнудили заради ориентацията му, за да си замълчи за източването на касата.

# 141
Този прословут часовник- единствен в света и веднага го разпознаха, че е на бащата и той го счупил пък после ѝ го изпратил за рождения ден! Е тази измишльорина надмина и Пътят на честта 😁

# 142
  • Кърджали
Скучно ми е, но поне тук да следя. Пропуснах няколко серии, гледам нищо не съм изпуснала

# 143
  • София
Сега драмите на Мирослава ще гледаме. Децата не са ли ни достатъчни. Толкова е тъпо всичко. Ужасен сезон.

# 144
Тая Мирослава е много смотана! Вместо да си го изкара на Петмеза, тя нападна Наков! Пеньо май ще продължи да се навърта около Юлия. На Кунчето боята много паднала, трябва да се боядиса. Joy
Тая Цвети е много скучна. За какво ли я включиха в сериала?

# 145
Много ме дразни Пенев сега. Ще изпусне стойностната женица, а ще се унижава и ще гони красавицата. И то, не че е толкова влюбен, ами като мъж без самочувствие не може да повярва, че е имал такъв късмет. А Юлия смятам, че ще го вика само когато има нужда и изобщо не го смята за равностоен партньор.

# 146
Хубавото в епизода е, че ни спестиха приспивната песен от най-новия хорър:
Ни-нааа Не-неее-вааа...

П.С. Пенев, ще те сритам там, където не искаш Hands Punch

# 147
Мирето да не захапа за Наков и нейния? 😁

# 148
Днес поне промото беше обещаващо .

# 149
Мхм, сети се Мара. Аз се чудя защо сценаристите все така извъртат нещата, че да се заяждат с Наков. Захариев, сега и Мира. А Наков се държа добре с тях и нищо не им е направил. Петмеза колко е долен, но никой не го закача.

Общи условия

Активация на акаунт