Откраднат живот: Системата 🎬 тема 97

• 23 672
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Бъдете оптимисти - остават 14 епизода. Имаше готини моменти - издънката на Врабчев, например Joy или въпросът на Пенев за изневярата Stuck Out Tongue Winking Eye
А в следващия епизод, като падне пердето на Мирослава, ще стане единствената дето няма да цепи басма на Тасев - този скандал ще чакам с нетърпение Stuck Out Tongue Winking Eye

# 151
Аз приключих с губенето на време с тази боза. Само вас чета и разбирам какво се е случило.

# 152
  • София
Аз за пръв път превъртях, докато хлапетата бяха на леглото. Много мудно беше.
Забелязахте ли как мъртвецът (когато майката на Кари го разпознаваше)  мигна. Даже го връщах няколко пъти , на всичкото отгоре си направих видеоклип като си затворих очите - аз не мога да не мигна, мигам постоянно. Изгледала съм сума крими-сериалчета от рода на "Касъл", "От местопрестъплението" и прочее, не знам как са снимали, но никога не съм забелязвала мъртвец да мигне.

# 153
Аз за пръв път превъртях, докато хлапетата бяха на леглото. Много мудно беше.
Забелязахте ли как мъртвецът (когато майката на Кари го разпознаваше)  мигна. Даже го връщах няколко пъти , на всичкото отгоре си направих видеоклип като си затворих очите - аз не мога да не мигна, мигам постоянно. Изгледала съм сума крими-сериалчета от рода на "Касъл", "От местопрестъплението" и прочее, не знам как са снимали, но никога не съм забелязвала мъртвец да мигне.

Какво очакваш от статист, а и те снимат с един дубъл. Мигнал, не мигнал- това е.

# 154
Аз не забелязах да мига, а ги гледам тези неща. Малко усмихнат ми се стори само. Joy Симпатичен мъж намерили на флегмата.

# 155
  • Велико Търново
Този прословут часовник- единствен в света и веднага го разпознаха, че е на бащата и той го счупил пък после ѝ го изпратил за рождения ден! Е тази измишльорина надмина и Пътят на честта 😁
Е то и в сериала беше измислица на Цвети, за да заблуди по някакъв начин Кари. Детето е все още във възрастта, в която може да бъде излъгано. Иначе естествено, че не се е случило. Човек като го хванат неподготвен, какви ли не глупости сътворява...

# 156
Все едно гледам Никелодеон или Дисни ченъл Joy

# 157
# 158
Жал ми е за Кунчето не заслужава това. Поне тая вечер нямаше много Нина Не не ва.

# 159
Все едно гледам Никелодеон или Дисни ченъл Joy
Точно обяснявах на една приятелка, че ако искам да гледам за любовта на десетгодишните, ще си пусна Сой Луна Joy

След вчера мислех, че съм стигнала лимита на отегчението, но то могло още повече Joy

# 160
Тъй като не гледах вчера, някой може ли да ми каже какъв е този парцал, който всички си прехвърлят?

# 161
Тъй като не гледах вчера, някой може ли да ми каже какъв е този парцал, който всички си прехвърлят?
Мале, ако те чуе Наков. Това е индианско възлово писмо, означаващо Изкушение 😁 Мил спомен на Наков от съвместния им живот с Петмезов. Двамата са ходили на любовно пътешествие в Мексико💔

# 162
Става за чистене на пода. Joy И на мен на такова ми заприлича.

# 163
След като Кая вече няколко пъти видя Христо и Цвети заедно, но нито един от тези пъти не завърши с целувка, си мисля, че те в крайна сметка няма да се вземат, ще решат, че не бива, ма пък Кая ще осъзнае, че Христо не я обича и сама ще го зареже. Иначе не разбирам защо трябва тооооолкова много засечки да има, не вдигане на телефони и т.н. Много алогично прекъсват една сюжетна линия и почват друга. Къде изчезнаха Марио и Зорница? Къде изчезна онзи неврохирург с бебето от миналия сезон? Тогава в последния епизод намекнаха леко, че ще се събере с Грънчарова, а в този сезон дори не го споменават. И изобщо е пълна боза...

# 164
  • София
Табаков замина с бебето за Америка.

Общи условия

Активация на акаунт