Да се похвалим.... :)

• 80 256
  • 714
  •   1
Отговори
# 600
TuЛи както заговори за кефир - тъкмо съм с чаша полски кефир в ръката. Пазарувах в MixMarkt .  Ние имахме ваканция , но пък аз днес имам мускулна треска от вчерашната екскурзия. Т.е. днес съм леко-полеко.

# 601
  • Countryside
В тона на последните мнения, да се похваля, че от скоро успешно си правя домашен кефир! Оказа се супер лесно!

# 602
Аз съм се опитвала преди да правя домашен кефир и нещо не ми се получи.
А и като цяло в нас само аз консумирам напитката, няма кой да ми помогне при едно евентуално производство и наличности. 😅
Иначе се похвалвам, че направихме първата резервация за ски. Живи и здрави да сме само. 🙏

# 603
Записах се на езиков курс онлайн

# 604
Плахо да се похваля, че постоянствам с пиенето на чаша гореща вода сутрин, преди кафе и закуска. Искам да го превърна в рутина, но дали...

# 605
  • Бургас
С каква цел се пие горещата вода или тази с лимон сутрин?🤔

# 606
  • До сърцето...
Цитат
Чашата гореща вода сутрин стимулира храносмилателните органи, и като така помага за по-гладкото храносмилане през деня.
Освен, че помага при проблеми като подуване на корема, запек и прочие, казват, че за отслабване става.
Аз съм на вода от година някъде, много ми харесва този ми навик и нямам оплаквания от към стомашни проблеми.

# 607
Аз знам, че освен споменатите ползи, чисти и токсини.

# 608
Купих си чисто нови зимни гуми разгеле.
В живота ми има + още един добър човек.
Приятел ми направи големи услуги, за които не поиска лев.

# 609
  • По света и у нас

Да се похваля и аз, след 2 ч. сгъване….  сърмичките станаха божествени

# 610
Пуснаха топлата вода Grinning

# 611
Най-накрая свършихме с топлоизолацията напълно и с някои други неща.

# 612
Първият ми консулт с психиатър след започнало лечение, съвместно с работа с психолог. Имах големи притеснения да започна лекарствата, но се чувствам добре. Похвали ме, че ми се отразява много добре и имам добър напредък, направи прогноза за сравнително бързо спиране. Облекчена и щастлива съм.

# 613
Започнах нова работа в страхотен колектив и екип от лъчезарни хора 🩷.

# 614
  • София, Лагера
Някак не осъзнавах, колко е специално това, което имам. Но да се похваля: имам 3 броя супер мили, социални, здрави, гушкави и нежни котки.
Имам ги от отдавна, просто не си давах сметка каква рядкост е да имаш такава добричка котка, а при мен чак и 3те ми да са супер милички!
Излишно е да казвам, че никога не са посягали на никого.

Скрит текст:
Парно не пускам, постоянно някой е върху мен и ме топли, и денем , и нощем. Нощем обикновено и трите. Когато вратата на детската стая е отворена, маците ми се разпределят по една във всяко легло

Общи условия

Активация на акаунт