Да се похвалим.... :)

• 80 251
  • 714
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Ехаааааа, колко хубаво Heart Hug
И ние имаме много добър котарак, не прави бели, чуден ни е, но не дава много много да го гушкаме.
Вечер си ляга при нас, между двамата или в краката ми.
Наричам го оранжевото чудовище, защото ни ловува с детето и ни напада, дере, хапе Joy Но все пак е тийнейджър Grinning
Това не ни пречи да го обичаме безкрайно много. Целувам го много докато спи, тогава позволява Grinning

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 13:30 от miamim

# 616
Хваля се, че след ден с работа, куче и дете не ми иде да си пръсна мозъка (за пояснение - ММ го няма и се оправях сама). Предвид настроението на детето последните дни, мислех, че няма да оцелея сама, но то пък реши да ме пощади миличкото.

# 617
  • По света и у нас
Просто искам да се похваля, че е петък вечер и че се чувствам тотално размазана и готова да заспивам след малко. Даже няма да се изкъпя.

# 618
Хваля се, че ми прекратиха преждевременно пробния период на работа вече съвсем официално съм си част от фирмата Heart Eyes

# 619
  • Г. О.
Честито! Пожелавам ти успех на работа и да се чувстваш добре на мястото си.

# 620
Бях на интервю за работа. Мина по-добре от очакваното.

# 621
Записах си час за масаж за утре. Час и половина ще ме глезят. Чакам го с нетърпение.

# 622
Пак аз явно...
Хваля се, че след две години чакане си взех немското гражданство.

# 623
Честито, Лютиче! Най-после постигна тази цел.
Да се похваля и аз, че декември успешно приключих едно много важно за мен обучение и сертификатът утре ще е при мен.

# 624
Честито Лютиче!

# 625
Честито и на двете, със здраве да си ползвате документите.

# 626
  • Бургас
Честито момичета! Много се радвам за вас!

# 627
Иде ми да изкрещя от гордост! Имам невероятно дете Heart Не мога повече да споделя в публичен форум, но който ме познава лично... ще разбере какво намеквам

# 628
Просто едно "БЛАГОДАРЯ" огромно за всичко - за защитата, за Времето - много верен приятел, за Природата, за всичко, което се случва - Огромно БлагоДаря.

# 629
Бебето пропусна 2 нощни хранения и спахме непробудно до 7ч Grinning

Общи условия

Активация на акаунт