💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 4

• 38 395
  • 815
  •   1
Отговори
# 150
къде да гледам епизода от 19.04. ( в чужбина съм novaplay е само за БГ)

# 151
  • Испания

https://bg-mam.ma/p/1205716/40595249

# 152

Vbox7 сега също зарежда се зарежда бързо от чужбина, но там предаването е разделено на хиляди части и няма смисъл, ще ти скъса нервите.
Пепита, извинявай, че питам... а как гледа предаването на 18 април и предишните седмици... от  чужбина?

# 153

Vbox7 сега също зарежда се зарежда бързо от чужбина, но там предаването е разделено на хиляди части и няма смисъл, ще ти скъса нервите.
Пепита, извинявай, че питам... а как гледа предаването на 18 април и предишните седмици... от  чужбина?
www.videoclip.bg
Тук ги гледах аз, ама предаването от 19.04 изчезна, някой го сложи и след това го е премахнал. Пък като чета коментарите е било най-интересно.

# 154
  • ENGLAND

Пепита, извинявай, че питам... а как гледа предаването на 18 април и предишните седмици... от  чужбина?

Не съм Пепита, но и аз да си кажа. Скъсвах си нервите с тези безплатни сайтове. От септември с един друг  сайт, ако искаш ще ти пиша на лични.

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 17:35 от Doret

# 155
Много съм доволна от игрите - изключително забавни и разнообразни. Малко ми напомнят на едно състезание, което даваха преди години, "Игри без граници". Някой помни ли го? Искам да го намеря в нета, но на български нищо не излиза. Знаете ли оригиналното заглавие? Много ще съм благодарна, ако някой ми помогне.
Знам, че не съм съвсем по темата, но ще си цитирам отново въпроса.
𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, на теб разчитам най-много. Ти си същинска енциклопедия на телевизионните предавания. HugBlush

# 156
  • Испания
Видях и предишния пост.

Съжалявам. Не мога да бъда полезна по този въпрос.

# 157
pip4i, да не говориш за това?

https://bg.wikipedia.org/wiki/The_Amazing_Race

# 158
Pip4i, да не става дума за едно старо шоу Jeux sans frontières (Games without borders)?

# 159
Мисля, че е това, което показа van4eto86. За жалост няма публикации за по-нови издания на шоуто, но аз го помня от 90-и-някоя година. Състезаваха се отбори от различни европейски държави (тогава за пръв път чух за Сан Марино). Игрите бяха много трудни физически, участниците бяха облечени в тежки костюми, предимно на животни. Забавно беше и като дете ми беше много интересно.
Както и преди писах, игрите в "Един за друг" малко ми напомнят за това шоу, особено последната с пинятата.
Извинете ме за отклонението. Blush

# 160
Калина с въпроси и отговори в Инстаграм. Дечицата вече и фен-срещи искат да им организира. Факт е, че след последния епизод на предаването е натрупала много последователи и ще може да се възползва от популярността си, Емо също.

# 161
Няма да е за дълго. Те и тези, звездните, от Игри на волята национално фен турне щяха да правят, а някой помни ли ги всичките?!

# 162
  • Sofia
Няма да е за дълго. Те и тези, звездните, от Игри на волята национално фен турне щяха да правят, а някой помни ли ги всичките?!
Права си, всяко чудо за три дни 😀

# 163
  • Sunshine state
Цялата история с уж отпадането беше много глупава и целеше сеир. Не ми допадна. Симпатизирам на Емо и Калина и искам те да спечелят. 👌

# 164
Да, сякаш продуцентите внезапно решиха да заложат на сеир тип "Биг Брадър".
А предаването си имаше своя идентичност.
Дано не извадят на преден план интригите а игрите/задачите да останат на заден план. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт