💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 4

• 38 388
  • 815
  •   1
Отговори
# 570
А такаааа!... 🤔🙄😰🤕
Скрит текст:
Ми то... и аз няма вече да пиша в темата! И навън няма да излизам, Генералът ще е доволен и ще ме похвали. И котка нямам. И въобще,... айде, чао!

# 571
Aз пък cе рaдвaм, че Божидaрa ни чете. Дaно дa cе види отcтрaни кaк изглеждa и cи вземе поукa. Дaно зaпочне и дa цени Деян повече.
Имaше еднa игрa Cтрaх, не знaм помните ли я. Тaм ядяхa вcякaкви гaдоcти. Зa ядене нa кaкво ли не, и зa доcег до змия, aз cъм пac. Бих пипнaлa вcичко друго, но не и змия. A и те нямa дa ги виждaт, тa е двойно по гaдно.

# 572
на мен това изпитание ми напомня на мисиите в Биг Брадър. Имаше някакви страхотии да барат, също и като предаванията , които бяха Страх, сървайвър и прочие

# 573
  • Испания
Скрит текст:

Ж Д Н Б
Мен вече малко ме е страх да пиша тук! Joy

Да не те набие ли, ако нещо не ѝ хареса?

Ами, да чете! И тя, и който иска. Форумът е публичен и отворен.

Скрит текст:
А такаааа!... 🤔🙄😰🤕
Скрит текст:
Ми то... и аз няма вече да пиша в темата! И навън няма да излизам, Генералът ще е доволен и ще ме похвали. И котка нямам. И въобще,... айде, чао!

Един мъж казал: "Отново се чувствам на 16. Косата ми е дълга, бензинът - евтин, забранено ми е да излизам от къщи".

# 574
АКО това е Божидара, това, че пише значи ли, че не са на финал? Ако е така-хип-хип-ура!

# 575
  • Испания
АКО това е Божидара, това, че пише значи ли, че не са на финал? Ако е така-хип-хип-ура!

Коментирахме многократно, включително и на предишната страница. Снимките вероятно са приключили преди края на март.

# 576
Това не дава отговор на чуденката ми. Знам прекраасно, че са свършили снимките. Но не са свършили с излъчването на заснетите до финал серии.

# 577
# 578
  • Варна
Най-вероятно никой няма право да коментира нищо, преди да бъде излъчен финалният епизод. Ако някой случайно има информация кой печели, моля да си я държи за себе си. Аз искам да ми е интересно.

Много ясно, че всеки може да чете и пише тук. Аз също се радвам, че мненията ни ще бъдат като обратна връзка, а не само клюкарене. Просто ми стана много забавно и затова писах. Simple Smile

# 579
Анселита е супер яката мацка, толкова е красива и чаровна без грим или с нормален такъв.
Е хубаво, разбрахме за визуалните й качества. Те са единствените, с които може да се похвали.

Аз късно снощи май попаднах на унгарската версия на "Един за друг" по AXN White, пак лазеха по земята , в нещо като окопи, в калта.. пък се катериха на някакви препятствия с въже, и пак през минута дават някоя от семейните двойки как коментира ситуацията (записани след съответната игра)... Който има опция за връщане назад , може да пробва да види... AXN White сряда към 02 ч. Това, което се изписваше като програма, самото инфо не отговаряше на това, което дават в момента.

Днес търсих линк към това предаване, ама не разбрах как е оригиналното му заглавие.. Това на унгарски Flúgos Futam нищо не ми говори , ама дали е версия на Power Couple , както "Един за друг" ... не се знае.
https://www.dailymotion.com/video/x4zuaue

# 580
Това е "Шеметна надпревара".

# 581
  • Варна
Анселита е супер яката мацка, толкова е красива и чаровна без грим или с нормален такъв.
Е хубаво, разбрахме за визуалните й качества. Те са единствените, с които може да се похвали.
Не мисля. Особено след последния епизод.

# 582

Не говоря за благородна постъпка, а да... четем повече, да се образоваме, да повишаваме общата култура, да се научим да говорим, да се изказваме. На една красива визия не е излишен финес при изказа, нали? Повече скромност.   Като цяло това ми е една от симпатичните двойки, не искам нищо лошо да кажа.

на мен това изпитание ми напомня на мисиите в Биг Брадър. Имаше някакви страхотии да барат, също и като предаванията , които бяха Страх, сървайвър и прочие

Какъв Биг Брадър? На първо място "Къртицата", там беше като лайтмотив във всяка серия да има влечуги, хлебарки и т.н. Толкова много риалити предавания има...

Може, може... чак интересно ми стана.  На унгарски, със субтитри на български, хубави хора, интересни игри.. Вече почти заспивах, когато даваха... по карта да се ориентират къде е скрито нещо и трябваше докато шофират, да спират и да питат минувачите "как се стига до...". Трябва да разбера какво е това, кой сезон е и да го гледам отначало, ако изобщо мога

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 11:11 от diziler

# 583
  • Варна
Добре де, това, че няма висше и не блести с интелект не означава, че няма други качества освен красота. Предаването не е за умни, а за обичащи се. Скромност? Не мисля, че на Анселита й липсва скромност. За изказа - има цели региони в България, където се говори така. За мен това не показва грубост, а по-скоро някакъв вид специфичен "диалект" и типичните му изрази и произношения.
Божее аз ако съм там, сигуно ще ме спукат от подигравки заради варненското ми мьекане.

# 584
  • В страната на мечтите.

Не говоря за благородна постъпка, а да... четем повече, да се образоваме, да повишаваме общата култура, да се научим да говорим, да се изказваме. На една красива визия не е излишен финес при изказа, нали? Повече скромност.   Като цяло това ми е една от симпатичните двойки, не искам нищо лошо да кажа.

Какъв Биг Брадър? На първо място "Къртицата", там беше като лайтмотив във всяка серия да има влечуги, хлебарки и т.н. Толкова много риалити предавания има...

Може, може... чак интересно ми стана.  На унгарски, със субтитри на български, хубави хора, интересни игри.. Вече почти заспивах, когато даваха... по карта да се ориентират къде е скрито нещо и трябваше докато шофират, да спират и да питат минувачите "как се стига до...". Трябва да разбера какво е това, кой сезон е и да го гледам отначало, ако изобщо мога
Това по-скоро е като играта която организираше Слави Трифинов преди години, когато беше в БТВ. Не помня как се казваше, но беше пак такова... Приятели,двойки,бивши,известни и т.н ходиха из цяла България с коли от шоуто и трябваше да изпълняват различни предизвикателства, за да получат носоки за следващата дестинация,но това беше преди около 10-12 години.

Общи условия

Активация на акаунт