💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 4

• 38 386
  • 815
  •   1
Отговори
# 585
Анселита има висше доколкото съм разбрала, Мартин също. Помня в един епизод (май този с асоциациите) той каза, че общо взето тя му го е изкарала.

# 586
Имат висше, но не работили по него. И двамата са го казвали

# 587
Аз също се радвам, че Божидара чете тук. Наистина няма да е лошо да вникне по-дълбоко в думите ни. Дано не спечелят те
Исето също да се позамисли, че и тя ми падна в полезрението. Дано не спечелят и те. 
Вече искам Пачи и Ели на върха.
Как виждам аз нещата:
Божидара и Деян отпадат тази седмица.
1 място- Пачи и Елена
2 място- Анселита и Марти
3 място- Искра и Данчо
Rolling Eyes

# 588
Е, то в днешно време да имаш висше не означава да блестиш с особен интелект. Но за мен по-важно е, че е добродушна (поне така изглежда до момента) и изглежда се разбират добре двамата, в крайна сметка предаването е с такава цел.

# 589
Ами ако трябва да съм откровена , най-голяма нужда от парите според мен имат Елена и Пламен.  Имат две малки деца, народни хора са, средностатистически българи. Като видях Елена как практично пазарува и как Пачи я прати на обущар, явно и двамата гледат да изкарват пари основно за децата.
Останалите си личи,че имат възможности.
Интересно ми е в сцената със свекървите, дали Божидара ще командори нейната Laughing

# 590
Спокойно, нищо не се знае. Те и в Игри на волята бяха разкрили кой е победителят, дори тук спойлери се разнасяха и кой кога е напуснал, ама накрая съвсем друг спечели.

# 591
Искра е дъщеря на съученик на баща ми. Та мога да кажа, че имаме доста познати, тя е от моя край

# 592
Супер, ама не трябваше да казваш. И аз искам да има изненада, а не да знам кой е победителят.
Който ще да правят печеливш, все ми е тая, всички ще се забравят, след максимум 3 месеца, но се загубва кефа от гледането...

# 593
  • Варна
bubulina_baby, въобще не ме интересува какви познати имаш. Не е честно да разваляш кефа и да убиваш интереса на тук четящите. Навсякъде за такъв тип коментари се ползва скрит текст. Още повече, че тук неколкократно бе предупредено.

# 594
Разбира се, че едно 10 процента може да не съм права, защото едно е да се разбере от познати, друго е по телевизията като му дойде времето. Може да са измислили и нов вариант, както в Игри на волята, да спечели на живо в живо предаване с гласуване, там до последно беше записи, последното предаване се реши на живо. Ако е така ще е по-честно даже

# 595
А благородството на Анселита си е добро стечение на обстоятелствата. Хайде представете си, че тя е в състезание с партньор сестра ѝ (примерно, която в случая бе пренебрегната) и наградата е да види близък...Ще избере майки, деца, всички ще сме хора или Бог Мартин? Wink  Просто реши съвсем да унижи Бжидара и Дидо с избора да преостстъпи ЧАСТ от наградата на Елена. Ако не се лъжа към победата имаше и сума пари. И толкова са ѝ неприятни Божи и Дидо, и е толкова над нещата и парите, но ги подкрепиха.Smile

Като демонизираме някого, другите автоматично не се превръщат в ангели.

А Божидара, Елена, че и Доротия като нищо да са ни съфорумки и да си пишат от години тук.Simple Smile

# 596
  • UK
Скрит текст:
bubulina_baby, спри се вече. Разбрахме и от първия пост, няма нужда да повтаряш десет поста едно и също, та случайно някой ако не е разбрал, да разбере. Егати тъпотията!
Никога не съм си позволявала такъв тон към други потребители, ама това твоето на нищо не прилича. Имала била познати, и кво? За какво трябва да разваляш удоволствието на другите хора, за да се изтъкнеш, че може би познаваш победителите ли?

Моля ви се, информирайте тука модератор да замете тези небивалици тук (и моите).

Доколкото помня, Анселита и Мартин и двамата са записали да учат висше, но не са го завършили. Докъдето бяха стигнали, Мартин каза, че Анселита го била "изнесла на гърба си" относно учене. После са прекъснали, за да работят.

# 597
Нека да пишат, нямам нищо против, аз нито мразя някого, нито симпатизирам, защото реално не ги познавам. Да, видели сме някакви техни черти показани в предаване, но това не означава, че ги познаваме. Всеки има право да изказва мнение, да критикува, да подкрепя някого

# 598
  • Варна
Ако, ако... ако имаше деца и тя, естествено, че нямаше да отстъпи наградата. Но няма. И Бог Мартин си е при нея. Постъпката й определено бе благородна и естествена. Според мен ако трябва да се търси някакъв скрит подтекст, той не е, че е целяла да унижи Божидарови, а да спечели неоспорима подкрепа от поне една двойка (с случая - Елена и Пламен). И без това финалът е близо и скоро всички ще се видят с близките си. Но не мисля, че го е направила заради това, а така й дойде отвътре.
Аз изобщо не демонизирам и оангелявам никого. Коментирам конкретни постъпки и ситуации.

# 599
Не всички хора правят стратегии, някои са си такива отвътре, наистина до0бри и мислещи дори повече за другите, отколкото за себе си. Познавам такива хора

Общи условия

Активация на акаунт