Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • www.bg-mamma.com
  • Мнения: 882
Последните седмици, свързани с пандемията от коронавирус, промениха изцяло ежедневието ни. В подобни стресови ситуации е нормално да усещаме страх, несигурност и всякакви други противоречиви емоции, свързани с новата ни реалност – да бъдем изолирани за неопределен период от време.
За да ви помогнем да преминете по-леко през тази ситуация, потърсихме психотерапевта Женя Георгиева, която ще отговори на въпросите ви.Женя Георгиева е психотерапевт, завършила психология през 1981 г., специализирала фамилна терапия, арттерапия и процес-ориентирана терапия в Гърция и САЩ. Председател на Психотерапевтичен институт по социална екология на личността /ПИСЕЛ/. Работи в областта на медицинска и психологична превенция, психотерапия, тренинг на специалисти. Носител е на Наградата на Световната психиатрична асоциация за 1991г. и на Наградата на Международната фондация за световно разбирателство "Масерман" със седалище Чикаго, Илиниоис, САЩ.Анна Цолова ще събере и обобщи всички ваши въпроси, а впоследствие ще ги зададе на Женя Георгиева в ексклузивно интервю за BG-Mamma.Анна Цолова
През изминалите 21 години Анна Цолова се занимава с публично говорене, 19 от тях  като телевизионен журналист. Зад гърба си има близо 15 000 телевизионни интервюта, репортажи и филми в качеството ѝ на водещ, репортер и продуцент на новини и новинарски предавания. В продължение на 13 години събужда зрителите на БТВ и на Нова телевизия като автор и водещ на сутрешните блокове на двете най-големи телевизии. Преди 2 години създава проекта „Говори, за да те видят“, в който чрез поредица от обучения преподава знания и умения по публично говорене, презентиране и поведение пред камера.

Задайте своите въпроси към психолога Женя Георгиева в настоящата тема до 27.04.2020 г. (понеделник) включително. Интервюто с нея можете да видите във форума следващата седмица.


Pushpin Следете кампанията "Специалистите говорят" и се запознайте с всичките ни експерти ТУК.
#СпециалиститеГоворят #ЗаедноВкъщи

Последна редакция: чт, 23 апр 2020, 16:10 от Редактор*

# 1
  • Мнения: 1
Как човек да премине безопасно от затворник у дома към работещ след 2 месеца.

# 2
  • Мнения: 92
Здравейте, може ли да посочите методи за намаляване на силната тревожност и как да стопираме паник-атака?

Общи условия

Активация на акаунт