Тест за овулация - въпроси / тема 11 /

• 54 137
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, според вас последния + ли е? Според приложението да, но аз мисля, че му трябва още. По принцип ми е доста по- наситена тестовата от контролната, като е положителен.

П.С знам, че принципно се правят от един и същи вид, но в случая нямаше от първите. Мерси

И аз мисля, че не е достатъчно наситена контролната. Вероятно утре 🍀

Пп: за всеки случай може от днес да се трудите според мен 🥰

# 76
Здравейте, моля за съвет. За първи път правя тестове.Днеска ми е 3 ден от МЦ , имам нередовен цикъл и поликистозни яйчници.

# 77
  • София
Правиш всеки ден, както е описано в упътването. Там трябва да пише също така и кога спираш да правиш.

# 78
При поликистоза няма никакъв смисъл от тестовете, но щом ти се занимава - прави ги. Имай предвид, че може да имаш няколко поредни дни положителни тестове (днешният не е), които по никакъв начин не могат да са ти ориентир.

# 79
При поликистоза няма никакъв смисъл от тестовете, но щом ти се занимава - прави ги. Имай предвид, че може да имаш няколко поредни дни положителни тестове (днешният не е), които по никакъв начин не могат да са ти ориентир.
Здр има момичета с поликистоза , които са  следвали овулацията и забременели по естествен начин .😕

# 80
Разбира се, че се забременява с поликистоза, обаче тестовете стават недостоверни, когато фоликулите нараснат, но не се спукат. Тестовете продължават да са положителни, дори и да има един спукан, от който да се отдели яйцеклетка, която след това бъде оплодена. Т.е. ти може и да си забременееш, но тестовете в случая само ще те объркат.

# 81
Разбира се, че се забременява с поликистоза, обаче тестовете стават недостоверни, когато фоликулите нараснат, но не се спукат. Тестовете продължават да са положителни, дори и да има един спукан, от който да се отдели яйцеклетка, която след това бъде оплодена. Т.е. ти може и да си забременееш, но тестовете в случая само ще те объркат.

Подкрепям те @Re-Born ..аз също съм с Пкс..и от миналия месец започнах с тестове за О., и за 1 месец имах 3-4 положителни теста..така че наистина е доста трудно да се засече О. с Пкс и нередовен Мц..
Препоръчвам по-често правене на Любов и все някога ще се получи..🙏

# 82
Как се прави тест за овулация?

# 83
Трябва да спазваш точно инструкциите на производителя, за да имаш верен резултат.

# 84

По начина по който се прави и тест за Бременност, към 14-15ч всеки ден от отцитслен до положителен резултат

# 85

Какво мислите за този тест закупих си го, но до сега никога не съм използвала тест за овулация.

# 86
  • София

Ми те тъй, взимаш теста и го препишкваш.

# 87

Здравейте, момичета! Искам да ви попитам, днес си правих тест, аз мисля че е положителен, но програмата Glow ми го чете като отрицателен и се обърках...

# 88
Oтрицателен е, продължавай- трябва наситеността на чертите да е противоположна (лявата да е по-тъмна от дясната)

# 89
Благодаря ти, гърл и мен не ми се вярваше до вчера бях в цикъл. Ама толкова тъмни и двете линии, а и тестове не съм си правила отдавна.

Общи условия

Активация на акаунт