Тест за овулация - въпроси / тема 11 /

• 54 179
  • 736
  •   1
Отговори
# 105

Момичетаа какво мислите трябва ли още да се насища 😍😍

# 106
Този тест би трябвало да е положителен нали?
Положителен е!

# 107

Момичетаа какво мислите трябва ли още да се насища 😍😍

Струва ми се, че му трябва още малко. Може би утре 🍀

# 108
Здравейте момичета,ще кача снимки и моля за Вашето мнение 🙂 .Според мен от днес си е положителен ,въпреки че след теста от вчера не очаквах да е толкова бързо.

Вчера си изтеглих и приложението Premom.Снимката е на същите два теста.

Тестовете са правени по обяд ,без вода и wc ,няколко часа преди това.

Последна редакция: сб, 09 май 2020, 15:33 от TD03

# 109

Мисля че днес е положителен..какво мислите,явно съм с късна овулация днес ми е 22 ден 🍀

# 110
Тестовете от последните два поста са положителни. 😉

# 111
Момичета,какво мислите за този тест,според мен е вече отрицателен и овулацията свършва.

# 112
Момичета,какво мислите за този тест,според мен е вече отрицателен и овулацията свършва.

Имаше ли пик? Негативен е този

# 113
Здравейте на всички.Прекрасен и слънчев ден от София. Този месец ми изписаха от 2 до 6 ден стимулация с фемара. Пия и мултивитамини за зачеване и тирохелп. Днес ми е 14 ден,дали съм в овулация. Кога да опитваме? Моя мъж днес е рожденик,и ще е голям подарък да си направим бебче.

# 114
Долноя тест ли е последния? Ако да- би трябвало днес -утре да си в овулация, така че и двата дни Blush

# 115

Момичета защо са така бледи чертите? Правя всеки ден не съм изпуснала пика. Дали е положителен?

# 116

Момичета защо са така бледи чертите? Правя всеки ден не съм изпуснала пика. Дали е положителен?
Изглежда положителен ,успех !
За бледите чертички , аз използвам тестовете на клиър ову , и държах теста в урината 30 сек както пише , и все ми излизаха по-бледи чертите,  но започнах да ги държа по 40-50 сек и се насищаха повече. Опитай .

# 117

Изглежда положителен ,успех !
За бледите чертички , аз използвам тестовете на клиър ову , и държах теста в урината 30 сек както пише , и все ми излизаха по-бледи чертите,  но започнах да ги държа по 40-50 сек и се насищаха повече. Опитай .
Благодаря ти и аз си помислих, че може да е от това!

# 118

Ето ги тестовете...бебеправихме на пред последния ден но точно на положителния тест не успяхме да бебеправихме на другия денн...дано да се е получило този път 🤰🏼🙏🏼

# 119
Здр днеска е 9 ден МЦ , правих тест според вас каке резултата.

Общи условия

Активация на акаунт