Тест за овулация - въпроси / тема 11 /

• 54 204
  • 736
  •   1
Отговори
# 570

[/quote] продължавай миличка. И аз съм с такава продължителност на цикъла и бях се отчаяла, правя тестове от 10я ден сутрин и вечер 😂 но ето че на 25 ден витях този рвзултат[img]//cdn.bg-mamma.com/1qcC/N336H.jpg[/img
[/quote]
[/quote]

В крайна сметка продължих и засякох официално овулацията на 29.11. Мисля, че е доста късно, но каквото такова. Ще видим какво ще стане накрая. Успех на всички. 🙂

# 571

Здравейте, мами ! Днес направих първия си тест за овулация , 19дни преди менструация! Какво мислите?

# 572
  • София
Момичета, има ли според вас овулация? Нещо не мога да се оправя 😪

# 573
Според мен ще настъпи до ден два, но трябва още да се насити. Успех! 🍀

# 574
Момичета, според вас в овулацията ли съм? Благодаря предварително!

# 575
  • На изток от Ада
Изтегли си Premom, доста добре ориентира. Овулация идва от 24 до 48 ч след положителен тест. Още му трябва на теста, но нека и друг да каже.

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 16:20 от nasito8988

# 576
Момичета, според вас в овулацията ли съм? Благодаря предварително!

Мисля, че още малко трябва и утре вече ще е плюс, тоест О би трябвало да бъде на 9.12/10.12.

# 577
Здравейте момичета! Виждате ли положителен тест тук?

# 578
Здравейте момичета! Виждате ли положителен тест тук?

Не се вижда много добре снимката, но може би на 17ти ден.

# 579

Този тест дали е положителен, момичета

# 580
Zdraveite az sam nova tuk pravq si test za ovulaciq ot nqkolko dni i reshix dnes sutrenta dasi napravq s parvata urina i e polojiten testa kakvo oznacava.😊😊

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 11:46 от AnMary

# 581
Означава, че е положителен тест. 😄 Захващайте се за работа. 🍀

# 582

Този тест дали е положителен, момичета

Според мен ако попринцип нямаш много наситени тестови линии. Този може да се счита за положителен. Изтегли си едно приложение Premom , там можеш да се ориентираш кога ти е пика.

# 583
Здравейте,  за първи месец правих тестове за ову. Засякох на 15ти ден в 15ч пик,което означава ,че евентуално 16ти ден съм била в овулация. Но странното е ,че днес 10 или 11-ти ден след ову цикълът ми дойде. Търсих много по темата и навсякъде пише ,че фазата след ову трябва да е 12-14 дни и не по-къса.
Някой ще сподели ли след + тест за ову колко дни след това настъпва МЦ. Дали не трябва да се посъветвам с моя АГ или да проследя още 1 месец с тестове и след това АГ  ?
Благодаря ви предварително!

# 584
Здравейте,  за първи месец правих тестове за ову. Засякох на 15ти ден в 15ч пик,което означава ,че евентуално 16ти ден съм била в овулация. Но странното е ,че днес 10 или 11-ти ден след ову цикълът ми дойде. Търсих много по темата и навсякъде пише ,че фазата след ову трябва да е 12-14 дни и не по-къса.
Някой ще сподели ли след + тест за ову колко дни след това настъпва МЦ. Дали не трябва да се посъветвам с моя АГ или да проследя още 1 месец с тестове и след това АГ  ?
Благодаря ви предварително!

Моята лутеална фаза също е 11 дни. Като доколкото съм информирана не нормално да бъде под 10 дни.

Общи условия

Активация на акаунт