Паническо разстройство - 43

• 29 338
  • 785
  •   2
Отговори
# 480
  • София
Нисък пулс има при хипофункция на щитовидната.
Ако си на диета с малко въглехидратии / или калории, е възможно метаболизмът да ти се е забавил - организмът се справя с това като забавя процесите в тялото, в това число и пулса.
Лекарствата допълнително объркват картината.

# 481
  • София
Искам да ви попитам ако знаете, този Прегабалин може ли да ми предизвиква криза? Имам чувството, че пак ще получа. Гадната топлина започна да ми се разлива в гърдите. Луна, а как се разбира тази хипофункция? Тоест кои хормони се изследват? Иначе аз и преди диетата бях с този пулс.

# 482
Искам да ви попитам ако знаете, този Прегабалин може ли да ми предизвиква криза? Имам чувството, че пак ще получа. Гадната топлина започна да ми се разлива в гърдите. Луна, а как се разбира тази хипофункция? Тоест кои хормони се изследват? Иначе аз и преди диетата бях с този пулс.
E ТАТ, МАТ, Т3 и Т4 (и TSH). С тях се разбира. А как така психиатър говори за зодия?!?? Каква зодия си, че от нея било. Да ти имам и лекарите. То имаше един невролог, обясняваше за шестата раса, ама и психиатрите щом са почнали за зодии не е на добре работата.

# 483
E ТАТ, МАТ, Т3 и Т4 (и TSH). С тях се разбира. А как така психиатър говори за зодия?!?? Каква зодия си, че от нея било. Да ти имам и лекарите. То имаше един невролог, обясняваше за шестата раса, ама и психиатрите щом са почнали за зодии не е на добре работата.
Ужас,  не е истина. Изкукуригали са и те. Аз вярвам в зодии като повечето жени. По мои наблюдения овен, близнаци, рак, лъв, дева и стрелец са податливи на психологично-неврологични проблеми. Ама от доктор да чуя това, смая ме

# 484
  • София
Да и на мен ми стана странно това със зодиите. TSH имам пускан и е в норма. Утре съм при един ендокринолог и ще попитам да пуснем и останалите. Ама те дали обясняват забавения пулс? А няколко секунди по-късно като започне кризата и скача на 130. Това дали може да е провокирано от някакъв проблем с щитовидната жлеза, това се чудя? Както и дали лекарствата в началото могат да провокират криза? Георги, ти беше писал нещо такова, нали? Че усилват симптоматиката в началото. Според вас, колко време е нужно след началото на приема на лекарства, за да спра да правя кризи, ако е ПР? А иначе психиатъра обясняваше кой коя зодия бил, попита аз коя съм и се замисли като му казах, сякаш има значение. А иначе аз не съм в горния списък. Най-студената и прагматична зодия се води моята, ама аз съм океан от емоции.

# 485
Коя си? Аз съм в списъка. Овен съм. Георги, ти?

# 486
  • София
Мислех, че съм написала, ама само съм си мислила. Козирог

# 487
Ако чуя подобно нещо от лекар, щях да стана и да си тръгна моментално. Те вече се е.ават с нас. Аз съм скорпион и какво от това?

# 488
  • София
Баща ми беше убеден, че този психиатър е топ. Преди много години катастрофира много тежко(баща ми) и беше пълно куку. Този психиатър му бил помогнал. Сега не е зле. Почти не си личи, че е имал проблеми. Ама все пак човекът(психиатърът) е пенсионер вече, та не знам, доколко му е вярна преценката. Пулса и днес е много слаб и ми е зле. Едва се оправям с малката. Дано не разбира много, много. Аз гледам пред нея да се държа де. А утре съм при ендокринолога, който този психиатър препоръча. Дано има адекватни действия, че нещо много се дразня вече. Да ходя ли на кардиолог пак, с този пулс? Вече, не знам.

# 489
  • Перник
Мислех, че съм написала, ама само съм си мислила. Козирог
И аз същата, след инвитрото ми се появиха проблемите, като родих. TSH най-вече оказва влияние на пулса. Аз съм с проблем, пия л тироксин. При високо tsh пулса ми е падал на 50-52 при ниско tsh скача над 100. Обичайният ми е около 80-90. В моя случай зависи от дозата на л тироксина.

# 490
  • София
neji, помня те, и на теб ти махнаха яйчника, така ли беше? Странно съвпадение. А иначе аз колкото пъти съм изследвала TSH, винаги е в норма. Сега беше 2,53 мисля. Някой друг усеща ли пареща горещина в гърдите? Пак криза. Какво става с мен? Малко неприятно за споделяне, но след криза ме хваща разстройство. Някой друг да е така? И гласът ми спада и става дрезгав.

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 16:16 от Елдорадо

# 491
  • Перник
neji, помня те, и на теб ти махнаха яйчника, така ли беше? Странно съвпадение. А иначе аз колкото пъти съм изследвала TSH, винаги е в норма. Сега беше 2,53 мисля. Някой друг усеща ли пареща горещина в гърдите? Пак криза. Какво става с мен? Малко неприятно за споделяне, но след криза ме хваща разстройство. Някой друг да е така? И гласът ми спада и става дрезгав.
Махнаха ми първо единия след пункция и перитонит, при раждане другия и матката... И това на 100% влияе от към хормони

# 492
Скрит текст:
neji, помня те, и на теб ти махнаха яйчника, така ли беше? Странно съвпадение. А иначе аз колкото пъти съм изследвала TSH, винаги е в норма. Сега беше 2,53 мисля.
Някой друг усеща ли пареща горещина в гърдите? Пак криза. Какво става с мен? Малко неприятно за споделяне, но след криза ме хваща разстройство. Някой друг да е така? И гласът ми спада и става дрезгав.
Да, на мен ми е ставало така много пъти, но откакто пия есцитил-не.

# 493
Утре ме изписват от дн. стационар на Александровска. В не напълно стабилизирано състояние,  но не е поне с постоянни атаки. Всъщност атаки нямам,  но имам свободно плаваща тревожност, която ме държи по 8-9 часа понякога, но се разсейва, ако върша нещо. И депресия чат пат. Дали това ще отзвучи във времето. Предишни пъти като ми е отзвучавала силната криза съм се възстановявала напълно и то за мн кратък период. Сега се страхувам да не е това оптималното ми подобрение. Как мислите, ще мине ли и този път. 
На всичкото отгоре съм с цистит в момента, който ми е хроничен от поне 20г и в такива случаи пия Ципрофлоксацин антибиотик. Сега обаче ме е шубе, защото пси ми каза, че имало взаимодействие с АД-то. Може ли да го пия, боли си стабилно.
3 месеца бях болничен заради състоянието ми и като се обадих на шефа да му кажа, че от 1.06 ще се връщам на работа, той ми каза да отида днес да поговорим. Отидох и както и очаквах ме освободиха. Сега не знам как ще си намеря работа с тая криза от короната. Имам заем от банка, сметки. Абе, добре дошла в реалността.

# 494
Здравейте група Simple Smile
Преди 4-5 дни започнах Ципралекс /нямам ПР, а заради друго/. Да, обаче, от няколко дни имам проблеми с гастрита. Казаха ми една рецепта, която включва жълт кантарион - не много, но все пак го има. Понеже не пия за първи път АД, знам, че не е ок да се смесват. Вие как мислите... Ако е минимално к-во, дали ще е проблем?

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 18:44 от viv77

Общи условия

Активация на акаунт