През ЮЛИ радост най- голяма, ще бъда горда мама! - Тема № 6

• 35 851
  • 687
  •   1
Отговори
# 120
Радвам се за хубавите новини от прегледите, момичета! Hug все така да сме до края!

На мен пък днес реши да ми се гади. Вероятно от високата доза магнезий  Confused ама стискаме, момичета. Че има поне 2 месеца още...

По отношение на повиването - аз също знам че много успокоява бебоците, то все пак си зависи де. Аз съм взела така пелена от линка на Bundle, от Англия. Ръчичките се увиват, а отдолу краката са свободни и дори пише че се препоръчва от ортопеди. Надявам се на беба да й хареса Heart

Дано и ние успеем тези дни да отидем на фетална морфология, че много искам да я видя. Изглежда вече е позаякнала, щото ме наболява като ме срита или като се завърти Joy ама не се оплаквам де!

За памперсите - аз мисля да пробвам английските, обаче ще изчакам с поръчката. Мисля единичка да взема като за начало и после ще видим. Иначе ще взема 2 3 малки пакета различно видове, ако нещо не й понесе да сменяме.

Хубава вечер, дами! Blush

# 121
Да от този тип с ръчичките и от време на време може и крачетата ,но за 30 мин примерно. ☺

# 122
Тези чувалчета, които сте споделили са много готини. Някой знае ли дали в България могат да се намерят някъде? Не съм поръчвала от амазон никога досега и не знам как става.
За повиването не съм мислила. Но за някоя др снимка със сиг ще я повием Simple Smile
Напоследък започна да ми става лошо, да ми се гади, не се чувствам добре.До 5ти месец повръщах, дано в късните месеци не се завърнат първоначалнитр симптоми Sad

# 123
На Лидъл доколкото знам има от тези чувалчета сега на промоция ,но още не съм ходила да ги видя.

# 124
Не са такива чувалчетата на Лидл. Те са с дупки за ръцете и стоят като потничета.

# 125
Не са такива чувалчетата на Лидл. Те са с дупки за ръцете и стоят като потничета.
Значи има и друг вид. 😁

# 126
BundleOfLove,
Ето тези са и са по-евтини.

цък
Колко бройки мислиш да вземаш?

Peaony, а кои са английските памперси и от къде ще ги поръчаш?

# 127
  • София
И аз съм поръчала от Амазон такива, дойдоха наскоро.
Мои много близки имат две бебета, родени в САЩ, там така ги повиват. Аз им се смях, че са като градински джуджета, но наистина се успокояват и спят.

В Лидл видях от чувалчетата тип потник с торба и обикновени муселинови пелени, размер 75/75 или 78/78 см., не помня колко беше точно.

Иначе ми дойдоха и три пакета памперси от Англия - един на Памперс и два на тяхната марка Mamma bear. Още са в кашоните.
Тук съм попадала и на по-евтини, за сега в Лидъл бяха едни, които ставаха по 23 ст./брой. Но понеже нищо не разбирам от това, а навсякъде чета, че английските са по-качествени, пъхнах ги в поръчката, пък ще видим Simple Smile

# 128
Ох, аз не смея от алито, защото вече два месеца чакам една поръчка оттам и не ми се рискува...3 ще взема, към 45лв излизат. Да не ви разправям дъщеря ми само така спеше, изпитвах ужас какво ще правя като ѝ умалеят. Даже ших ръкавите на чувалите 😃

# 129
Поръчвам, поръчвам! Grinning

# 130
Благодаря ви момичета. Simple Smile
Видях ,че такъв тип пелени има в Рея и сигурно ще поръчам и аз. Слагам линк ако някой иска да ги разгледа: https://www.reia.bg/bebe/sn/gro-swaddles-bebeshki-peleni-za-povivane.html
Ние все още нищо не сме пазарували за бебето и вече се чудя дали не закъсняваме. Започнах обаче да подготвам багажа за болницата и взех нощници и еднократни гащи /дано да стават за използване/. Скоро ще започна да пазарувам и за бебка, че не искам да го оставям за последния момент.
Днес записах и час за ФМ в края на май и като се замисля, май не остана много време. Започва и да ми става притеснено, че все още не съм избрала при кой ще раждам, тъй като моята АГ излезе в болничен и все още не е ясно кога ще се връща.
Отделно да ви се оплача, че днес излязох на разходка за малко и почти до никъде не стигнах, че ме заболя долу ниско. Заради карантината спрях да излизам и сега като изляза на някакви кратки разходки усещам дискомфорт- нещо като стягане или болка получавам на моменти. Доста е неприятно, но поне малко остана.Simple Smile

# 131
medissa, английските памперси са Little angles и Mamma mia,  доставят и Pampers. Има различни доставчици, може би могат да се намерят и с малка разлика в цените. Решила съм да поръчам 2 3 вида да ги пробваме и после ще видим занапред.  Simple Smile

impresita, и на мен ми става лошо особено днес, даже и гадене имам. Силно се надявам да не се връща повръщането, защото и при мен беше ужас....

sweet lady, напълно нормално е от застояването вкъщи да се изморяваме по-бързо. Аз едни стълби като кача и съм изморена Confused  започвай да пазаруваш полека лека, че не са малко нещата. Уж няма много време обаче на мен ми се струва много, не знам за вас Joy

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 20:16 от Peoney

# 132
Sweed_lady, откъде поръча нощниците?
Аз започнах с пазаруването малко по малко, ама до никъде не съм...

Какво мислите за тази ваничка или от този тип като цяло?

# 133
За повиването каката не съм я повивала, не мисля и малката да я повивам. Или ако се наложи, бих прибрала ръчичките, но не бих повивала и краката. Те трябва да са свободни и свити, а не изпънати надолу- това за тях е неестествена поза.

Минах 3 ФМ и бебето е наред. В 30+3 съм, но тя е седмица назад е го отдавам на по- късна овулация. Тежи 1.400 гр, води в норма, плацента също, шийката е затворена и е 36 мм. Странното е, че АГ-то каза, че плацентата е 1 степен, а на листа сега видях, че пише 0 степен. Доплерите и те са добри

# 134

Какво мислите за тази ваничка или от този тип като цяло?
Скрит текст:
На мен ми беше удобна ваничка със стойка + подложка на севи бебе. На тази подложка детето се свличаше

Общи условия

Активация на акаунт