За тези, които четат любовни романи № 36

• 65 795
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
  • софия
Скрит текст:
Прочетох ,,Сделка с дявола”на Мегън Марч и съм приятно изненадана-за разлика от останалите й книги ,в тази не е наблегнала основно на с*кса между героите😆Ако някой е чел на английски останалите 2,може ли да каже в спойлер какво се случва😃Търсих я на руски,но не я намерих.

Аз започнах втората на английски, но ще изчакам да излезе превода. Мегън Марч ми е любимка на мен. Издавам съвсем малко:

Скрит текст:
Прочетох само 2-3 глави. Започва с миналото на Фордж, от къде е тръгнал и доколкото разбрах Индия е дъщеря на руския бизнесмен, с когото Фордж се опитва да сключи сделка. 

# 121
  • в сърцето на един мъж...
Ех, това с книга през една и не цялата поредица е отвратително Sad

# 122
Аз съм я чела на английски, но не помня къде свършваше първата

Скрит текст:
Баща й е най-богатия мафиот в Русия, и Фордж иска да прави общ бизнес с него. Баща й му казва, че е съгласен да правят общ бизнес, ако намери дъщеря му, защото е отвлечена и му я даде в Русия. Той обаче не иска да му я предаде, затова решава да излезе с договора за женитба.
А преди много години детегледачката е отвлякла Инди и е казала на баща й, че е умряла. Той сега случайно разбира, че тя е жива чрез една снимка, защото е пълно копие на майка си. Детегледачката се е представяла за майка на Инди, а тя е майка всъщност само на сестра й.
Фордж освобождава сестра й, точно след сватбата.
Фордж и Инди отиват да живеят на острова му. Тя обаче продължава да играе покер. Заедно отиват в Прага мисля беше на един турнир. Там избиват почти цялата им охрана и отвличат Фордж.  Той успява да се измъкне, намира жена си и се връщат на острова.
Там разбират кой и е отвлякъл и кой иска да ги убие. На края, след почти смъртоносна ситуация оцеляват и заживяват щастливо.
Няма да казвам кой ги гони и се опитва да ги убие през цялото време, за да не е пълен спойлера

# 123
  • Варна
Ех, това с книга през една и не цялата поредица е отвратително Sad
Има време да се оправят като пуснат 2-та книга. Днес излиза последната, 4-та от поредицата.

# 124
Те малко като на тото играят. И не мога да разбера защо винаги пускат в някакъв странен ред поредиците.

# 125
Най - накрая Егмонт решиха да издад втората от Форж - Късметът на дявола на 16 май

# 126
  • Варна
Те малко като на тото играят. И не мога да разбера защо винаги пускат в някакъв странен ред поредиците.
Може и при тях агентите им да са им казали така Laughing

# 127
Тия агенти са за бой Sad Малко структура трябва да има. Почват поредица, ми да я почнат както трябва. Да вървят по ред, да издадат всичко. А то - от главата за краката. И после се оплакват, че не им вървят. Еми как да вървят по тоя начин???

# 128
  • Варна
Дочитам Магия от тръни, много детска тая книга. Приказки за лека нощ..

# 129
  • София
Аз препрочетох "Дар от съдбата". Подейства ми ободряващо.

Сега започвам Just One Night на Elle Casey. Дано ми хареса!

# 130
прочетох Верити на Хувър - психо, ама много психо. За човек, който чете любовни романи, тази ми дойде в повече. Но ми хареса. Не е моя стил, но пък е доста вълнуваща, опленета и си казваш "няма да чета такива психота, но трябва да разбера какво се случва". И я прочетох за няколко часа, на един дъх. Едва ли ще посегна повторно към нея, но не мога да отрека, че беше завъртяно трилърче и те държи в напражение до край, като края е неочакван

# 131
Аз много харесах “Оцеляване” на Мия Шеридън . Принципно очаквах да не ми допадне и доста време я отлагах,но много ми допадна и чакам следващата част с нетърпение Grinning . Много ми харесва и на мен “Дар от съдбата” и смятам след известно време да я повторя.

# 132
Аз много харесах “Оцеляване” на Мия Шеридън . Принципно очаквах да не ми допадне и доста време я отлагах,но много ми допадна и чакам следващата част с нетърпение Grinning
Аз също много харесах тази книга! Много любов и много красива трансформация и дълбока невинност намерих в нея, за мен е направо прекрасна. 💖 Не знаех, че ще има друга част, ето това вече е приятна изненада, ще чакам с нетърпение 😊

# 133
  • София
Скрит текст:
Аз много харесах “Оцеляване” на Мия Шеридън . Принципно очаквах да не ми допадне и доста време я отлагах,но много ми допадна и чакам следващата част с нетърпение Grinning
. Много ми харесва и на мен “Дар от съдбата” и смятам след известно време да я повторя.
Много свежа книжка.

Преди време бях чела подобна книга и сега не се сещам нито заглавие, нито автор.

Скрит текст:
Спомням си, че главните бяха заварени в компрометираща ситуация и той взе решение да се женят. Говори с някой, май с брат ѝ или баща ѝ (настойник). Спомням си сцената пред някакъв шадраван в имението, тя върви към него, той я прегръща и ѝ прошепва, че ще се женят и всичко ще е наред. Тя май не беше много добре приета от висшето общество.

# 134
  • Плевен / София
Скрит текст:
. Много ми харесва и на мен “Дар от съдбата” и смятам след известно време да я повторя.
Много свежа книжка.

Преди време бях чела подобна книга и сега не се сещам нито заглавие, нито автор.

Скрит текст:
Спомням си, че главните бяха заварени в компрометираща ситуация и той взе решение да се женят. Говори с някой, май с брат ѝ или баща ѝ (настойник). Спомням си сцената пред някакъв шадраван в имението, тя върви към него, той я прегръща и ѝ прошепва, че ще се женят и всичко ще е наред. Тя май не беше много добре приета от висшето общество.
missence за  спойлера- сетих се за "Годеница на дявола"-Стефани Лорънс.....

Общи условия

Активация на акаунт