За тези, които четат любовни романи № 36

• 65 840
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Хриси, не е лоша книжката ама детска. И понеже съм извратена все очаквах да си спретнат едно щастливо семейство тримата с демона. Те си бяха тройка направо. На цялата цензура да е детска, магьосникът каза, че е би. Е, ама нема нужда да се пише, при положение, че имаше една целувка само като хората. Ама нека си знаем колко е пич, щом е би!
Ами значи ще я чета може би по нататък, че сега не ми се чете нещо такова.

# 151
Аз си продължавам с историческите романи - хванала съм Сара Маклейн поредицата Правилата на мръсниците. Харесват ми, исторически роман с главен герой поройник, развратник и негодник. Класика Simple Smile

# 152
Аз си продължавам с историческите романи - хванала съм Сара Маклейн поредицата Правилата на мръсниците. Харесват ми, исторически роман с главен герой поройник, развратник и негодник. Класика Simple Smile
VikiE, поройник и развратник са любимите ми  думи, когато става въпрос за исторически роман 😂💖

# 153
  • в сърцето на един мъж...
А какво е поройник?Flushed

# 154
Това намерих в нета :"поройник
човек, който го е влачил пороя
Глей го тоя къв е жалък, ебах'ти поройника!"
Жаргон е - нехаен, пияница,безкруполен, лековат. За в бъдеще ще се въздържам от жаргони Simple Smile

# 155
  • София
Прочетох "Само една нощ" кн. 1 на Ел Кейси. Не съм очарована изобщо. Ще започна и кн. 2, но преди това започнах "Дъщерята на дявола" и много ми хареса. Уест е от тези, които обсъждате. Smile

# 156
“Дъщерята на Дявола” на мен лично не ми допадна и мисля ,че е най-слабата книга от поредицата . Най-забавна беше книгата за Пандора , а най-интересна за Хелън ,а пък за Уест очаквах да е уау ,но за жалост ме разочарова . Дали се очаква да излезе книга и за Касандра (близначката на Пандора)?

# 157
последната за Касандра я има на английски и май миналия месец излезе, на бг сигурно ще си почакаме ....
На мен също най-много ми хареса книгата за Пандора, забавна беше Simple Smile

# 158
  • в сърцето на един мъж...
VikiE, благодаря, не съм я чувала тази дума

# 159
# 160
Момичета, предлагате все хубави книжки, нооо всичко дето съм подхванала да чета от тук са все недовършени поредици. А изобщо не съм търпелива да чакам година две, че следващата да излезе.
А и чета доста бързо... Тази специално ми отне цели 2 дена Rolling Eyes

# 161
# 162
Ей, започнах Изневяра по ваши препоръки. Първата я изгълтах за един ден. Сега съм началото на втора. Малко хард ми започва, но дано не ме разочарова.

# 163
  • София
Приключих това – https://www.goodreads.com/book/show/51416396-sea-of-ruin
Направо не знам какво да напиша за нея.
Хареса ми, че действието беше наситено.
Не ми хареса, че действието беше прекалено наситено.
Препоръчвам я за тези, които харесват дарк и MFM.

# 164
Ей, започнах Изневяра по ваши препоръки. Първата я изгълтах за един ден. Сега съм началото на втора. Малко хард ми започва, но дано не ме разочарова.
Много е интересна и става все по-заплетена в следващите книги ,така че смело чети .

Общи условия

Активация на акаунт