За тези, които четат любовни романи № 36

• 65 890
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
sippy, ох голям смях с тая книга. Бащата на Сейлър и брат й, бягай с 200! Почвам 7 глава. Хънтър ме кефи, хем страх, хем атака!

# 196
Такааа...Да се включа, глътнах "Верити" на Хувър. По принцип не съм фен, но това беше наистина добро, точно мой тип трилър. Да, малко повече дарк, но пък аз обичам зловещи сюжети, така че съм много доволна 😊 Сега, и на Куик не съм фен,но мисля да перна "Въжеиграчката" като следваща цел 💖

# 197
  • Варна
Прочетох Споделени тайни на Колийн Хувър и не беше лоша, но главната така дразни, че едва я изтърпях.
Почнах Евърлес на Сара Холанд и така като гледам, как главната се захласнала по един и го мисли за ангелски добър, а един друг го мрази, щото бил лош и си мисля, че последния няма да го мрази дълго Laughing  Ами аз до момента не видях нищо лошо да е направил тоя лош герой Laughing

# 198
sippy, ох голям смях с тая книга. Бащата на Сейлър и брат й, бягай с 200! Почвам 7 глава. Хънтър ме кефи, хем страх, хем атака!

Налиии! Супер е написана. Аз съм на 9та глава. Сега се прибрах от работа и директно се залепвам за Киндъла. Това ми трябваше! Усещам 5 звезди.

# 199
  • Варна

Налиии! Супер е написана. Аз съм на 9та глава. Сега се прибрах от работа и директно се залепвам за Киндъла. Това ми трябваше! Усещам 5 звезди.
Аз съм на 11та, не ми се тръгваше от работа, така се бях зачела 😂 Дано не я развали!

# 200
  • Бургас
Божеееее, как ви завиждам за Hunter ама не съм чела предишните поредици и сега няма смисъл да започвам отзад напред.
И мен като вас ме е изтрещяла някаква апатия, и не зная какво ми се чете, нищо, че имам 642 книги в списъка TBR и още 100-тина извън списъка свалени на четеца и ............ currently-reading‎ (7) и........... нищо не ме грабва до степен да ме остави без сън и да го изям за ден и половина.

И аз като Красе, смятам че Credence не е нито токова брутална, нито толкова скандална, колкото е в ревютата. Като цяло е доста има и силни моменти. Честно казано, като я прочетох, скандалните сцени бяха последното нещо, което ми остана в ума. Т.е. имаше ги, ама някак не около тях се развиваше действието. От Кросфайър обаче виж друг спомен нямам, само секс /моно, но мноооого/ Това само за сравнение.
Мишенце, не отписвай нацяло Пенелопи Д, поредицата Fall Away Series например очаквам много да ти хареса.

# 201
  • София
Скрит текст:
Божеееее, как ви завиждам за Hunter ама не съм чела предишните поредици и сега няма смисъл да започвам отзад напред.
И мен като вас ме е изтрещяла някаква апатия, и не зная какво ми се чете, нищо, че имам 642 книги в списъка TBR и още 100-тина извън списъка свалени на четеца и ............ currently-reading‎ (7) и........... нищо не ме грабва до степен да ме остави без сън и да го изям за ден и половина.

И аз като Красе, смятам че Credence не е нито токова брутална, нито толкова скандална, колкото е в ревютата.
Скрит текст:
Като цяло е доста има и силни моменти. Честно казано, като я прочетох, скандалните сцени бяха последното нещо, което ми остана в ума. Т.е. имаше ги, ама някак не около тях се развиваше действието. От Кросфайър обаче виж друг спомен нямам, само секс /моно, но мноооого/ Това само за сравнение.
Мишенце, не отписвай нацяло Пенелопи Д, поредицата Fall Away Series например очаквам много да ти хареса.
Абсолютно! Според мен е слаба. Даже като я коментирахте в последните страници, в първия момент не се сетих за коя говорите. Дала съм ѝ тройка, но не помня дали не я зарязах накрая или я дочетох с прескачане Thinking

А за Hunter тази поредица ли първо трябваше да се прочете – https://www.goodreads.com/series/189735-sinners-of-saint
Защото не съм чела третата.

# 202
  • София
Аз съм на втората книга "Just one night" и честно казано изобщо не съм впечатлена.

# 203
  • Бургас
milenaka, аз до колкото разбрахBoston Belles Series  са децата на Spin-off series: All Saints High и Sinners of Saint Series

Скрит текст:
не си я дочела според мен  Credence, като минеш бащата и тройката си остава романтик съспенс....... хихи

# 204
  • София
Grinning Ха, Яна, те не бяха ли всички някакви прикрити романтици?

П.П. Чак сега взех да си спомням сцени от книгата – толкова ме е "впечатлила". Май я дочетох.

Обаче All Saints High не ми се чете.

# 205
  • Варна
Hunter  може да се чете и без All Saints. Вишъс, Вон и Найт се появяват в първа глава, когато става голямата издънка на Хънтър и баща му го прибра в Бостън. В All Saints  Хънтър беше дружка по запой  на Вон и Найт, но като цяло не е основна фигура, той само се налива и спи безработно,  с който свари. В книгата на Вон участва пак малко заедно с Найт при планиране на отмъщението на Вон, донесоха нещо от Щатите. То като цяло е важно да се четат книгите за основната четворка от родителите преди всички останали. Точно в Credence ми направи впечатление как любовта между родителите беше толкова голяма, че нямаше място за любов към детето. В Pretty reckless положението на Дария беше леко подобно, упрекваше родителите си, че са прекалено вглъбени във връзката си. Да не говорим, че я бяха записали в същото училище, където са ги хванали да правят секс на катедрата, майка й е учителка на баща й.
Доколкото схващам новата поредица ще е за сестрата на Хънтър и двете сестри приятелки на Сейлър. Аз ги виждам брат му с Бел, Сам нейния брат със сестрата на Хънтър, виж за Пърси нямам кандидат 🙄 Това са си мои предположения... Интересно наистина с кого ще я уредят?!

# 206
  • София
Just one night я завърших. Не съм възхитена, но става. Just one week не е издадена още, нали? Историята на Едуард и Миа.

Започвам "Любов и други думи", дано е интересна.

# 207
  • Варна
Свърших The Hunter, пак краят нещо захаросан яко, но много ми хареса. Нямам търпение за тия двойки, които се очертават. Килиян и Сам, ми харесаха като персонажи. Сега се чудя какво да подхвана след тоя фурор.

# 208
за жалост книгата няма нищо общо с предишните им, все едно някой друг я е писал. Останах разочарована от нея.

Аз си прочетох Сара Маклейн и много ми хареса поредицата. Бях чела Слепия херцог на Теса Деър, която също ми допадна, така че продълхавам историческите и с друга нейна книга Сладко поражение.
Преди не можех да понасям лордове, херцози, а сега съм зациклила само на исторически Simple Smile

# 209
  • Бургас
Just one night я завърших. Не съм възхитена, но става.

Неочаквано за мен, но аз пък съм приятно изненадана. Нямах никакви очаквания /дори по-скоро имах, че няма да ми допадне, че ще е твърде наситена със секс/, но е написана с много свеж хумор, а това е нещо, което винаги оценявам високо.
За "Любов и други думи" подкрепам Вики.

Вики, след като обърна внимание на любимият ми жанр, силно се изкушавам да пусна отново списъка си с любими автори и поредици..... ама да на ставам досадна.

Общи условия

Активация на акаунт